Den 11-04-2021 kl. 18:57

Hillerød vandt i regnvåd Espelunden

Avarta-Hillerød 0-2 (0-1)
0-1 Rasmus Tangvig (’21)
0-2 Tobias Arndal (’60’)

Regnen piskede ned fra begyndelsen i opgøret søndag eftermiddag mellem Avarta og Hillerød på Tømrermester Jim Jensens Park. Og det var gæsterne, der kom bedst ud fra kampen med alle tre point til regnskabet.

Indledningen på kampen var meget jævnbyrdig med spil i begge ender, men uden at der blev produceret de helt store chancer. Hillerød med god mulighed efter et hjørnespark i det 15. minut, men hjemmeholdet fik afværget.

Kampens første scoring faldt efter 21 minutter, og det var gæsterne, der fik bolden i netmaskerne. Rasmus Tangvig fik bolden over stregen tæt under mål i forbindelse med klumpsil efter et hjørnespark, og så var stillingen 0-1.

Hillerød var tæt på at øge føringen efter en lille halv time, men Morten Bank i målet fik flot reddet. I den anden ende blev Avarta farlige 10 minutter senere, men gæsterne holdt føringen frem til pausefløjtet. Avarta med mest boldbesiddelse i første halvleg, men der var langt mellem de oplagte scoringschancer.

Hillerød afgjorde med andet mål
Anden halvleg blev for de grønblusedes vedkommende ligeså chancefattig. Kampen udviklede sig også i den forkerte retning for cheftræner Marc Thevis’ tropper, da Hillerød øgede til 0-2 efter 60 minutter. Tobias Arndal fik tid og plads til at afslutte ude fra, og så sejlede bolden hele vejen i mål.

Gæsterne havde stor mulighed halvvejs i anden halvleg, ligesom en Hillerød-spiller 10 minutter senere sendte bolden lige over mål.

Avarta nåede aldrig rigtig at svare igen på gæsternes andet mål, og så kunne Hillerød række armene i vejret og fejre alle tre point til tabellen i 2. divisions gruppe 2. En kamp, der blev udkæmpet med regn silende ned fra himlen i store dele af de 90 minutters spilletid i Espelunden.

Med nederlaget har Avarta fortsat 16 point, og der er tre point op til nedrykningsstregen. Hillerød har 30 point og ligger i den lune ende blandt midterholdene.

Næste kamp for Avarta er på fredag den 16. april kl. 19.00 ude mod HIK, der pt. indtager rækkens andenplads med 37 point. En stor mundfuld for ”De Grønne”, der vil være sultne på sejr efter at have tabt de to seneste kampe.

Den 10-04-2021 kl. 13:55

 

UGENS PROFIL: Mikkel Eslund

 

De forrige gange har Trista Ibarra-Hansen og Emil Wass været i fokus i ugens profil. I denne uge er fokus rettet mod Mikkel Lohmann Eslund.

 

Fulde navn: Mikkel Lohmann Eslund 

 

Kælenavn: Es og Essie. Alle i min familie er blevet kaldt ved efternavn og i mit tilfælde er jeg blevet kaldt det siden jeg var helt lille og begyndte til fodbold.

 

Position: Begge backs og begge kanter.

 

Nummer: 4

 

Favoritspiller: Jeg er rigtig stor fan af Marcus Rashford, med sin fart og afslutninger, som jeg synes er helt ekstraordinære. Samtidig er han en stor inspiration uden for banen, hvor han er en kæmpe rollemodel for mange unge mennesker.

 

Favorithold: Helt klart Manchester United. Jeg har været fan af dem lige siden, jeg fandt ud af hvad en fodbold var. De var noget helt specielt dengang i deres storhedstid, som der forhåbentlig ikke går for lang tid før den tid kommer igen.

 

Hvordan endte du i Avarta?: Klubben tog kontakt til mig efter, at jeg sluttede som ungdomsspiller i Brøndby IF. Jeg synes klubben lød enormt spændende også havde jeg hørt flere gode ting om klubben i forvejen, så valget var egentlig ret nemt for mig.

 

Hvad gør Avarta specielt for dig?: Avarta er en klub med meget specielle værdier med personer, som hver dag gør fodbolden for os spillere meget nemmere, det har virkelig gjort et godt indtryk på mig.

 

Beskæftigelse ved siden af fodbolden?:  Jeg er lærervikar på Brøndbyøsterskole.

Den 10-04-2021 kl. 10:12

Hillerrød venter forude

Senere i dag tager vi hjemme imod Hillerød, som indtager rækken sjetteplads med 27 point for 17 kampe. Sidste møde med Hillerød for de grønklædtes vedkommende endte i efteråret med et 0-1 nederlag. Avarta hentet seks ud af tolv mulige point i foråret, hvor Hillerød har været et enkelt point bedre med syv point ud af tolv mulige.

De grønklædte jagter revanche ovenpå sidste uges nederlag, hvor sulten virkelig har været til at mærke på truppen ved træningerne i ugens løb. Senere i dag går det løs i Espelunden, hvor der er tre vigtige point på spil, som kan forstærke den ellers gode start, som holdet har fået i dette forår.

Kampstart er 13:00 i Espelunden, hvor kampene desværre stadig spilles uden tilskuere. Efter kampen vil du kunne læse et fyldigt referat af kampen her på siden.


STØT HOLDET, KØB EN STØTTEBILLET Da vi fortsat ikke må lukke tilskuere ind til vores kampe, håber vi du vil støtte holdet med en støttebillet/krammer i denne mindre sjove tid uden jer, der altid er med til at støtte holdet og købe vores mange forfriskninger. 

Vi trækker lod udfra alle købte billetter. Præmien vil være en Avarta-trøje og to gode flasker vin fra en vores sponsorer. Alle støttebeløb går til klubben, og du er selvfølgelig velkommen til at støtte med mere end billettens pris. 

Køb din støttebillet HER på Boldbillet.dk, som faktisk har valgt i denne tid og give gebyret til klubben.

Den 04-04-2021 kl. 13:13

 

Ugens Profil: Emil Wass


 

Sidste uge gik vi igang med noget nyt på vores site i form af ugens profil. I denne uge sættes fokus på truppens nummer 10.
 

Fulde navn: Emil Wass 

 

Kælenavn: Wass. Det var meget naturligt, da det er mit efternavn og der faktisk ofte er mange ved navn Emil i en trup.

 

Alder: 22 år.

 

Position: Centralmidtbane, men kan også spille på begge kanter.

 

Nummer: 10

 

Favoritspiller: Det politiske og nemme svar ville være min bror Daniel, men jeg vil gå med en anden. Min yndlings spiller gennem hele min barndom var en sand Brøndby-legende i form af Johan Elmander. Her de senere år har jeg ret vild med Iago Aspas.

 

Favorithold: Brøndby IF. Jeg har holdt med Brøndby siden jeg var helt lille, da jeg er vokset op her og min familie altid har holdt med dem.

 

Hvordan endte du i Avarta?: Min familie og jeg har altid haft et godt forhold til Avarta og menneskerne omkring, så da jeg stod og skulle finde en ny klub efter min tid i FC Helsingør, var jeg i snak med Per Thomsen, og så var valget meget nemt og naturligt derefter. 

 

Hvad gør Avarta specielt for dig?: Avarta er en klub, hvor fælleskabet virkelig er noget man dyrker og, hvor man har nogle fantastiske venskaber samtidig med, at fodbolden virkelig bliver taget seriøs, som er noget der passer perfekt til mig.

 

Hvad laver du ved siden af fodbolden?: Jeg underviser unge/udsatte børn med udfordringer.

Interview efter kampen

Vi fik nogle ord fra vores Assistenttræner Patrick Scheibel efter kampen

Den 01-04-2021 kl. 15:51

AB snuppede sikker sejr

AB-Avarta 4-0 (2-0)
1-0 Christian Enemark (’13)
2-0 Tobias Noer (’44)
3-0 Christian Enemark (’61)
4-0 Frederik Christensen (’68)
Rødt kort: Mads Walter, Avarta (’51)

Gladsaxe Stadion lagde Skærtorsdag græstæppe til opgøret mellem AB og Avarta i 2. divisions gruppe 2. En råkold forårsdag, der endte med et klart nederlag på fire mål til de grønblusede.

Avartas første gode chance i kampen stod Morten Nielsen for, da han afsluttede efter 10 minutter. Få minutter senere var det dog hjemmeholdet, der bragte sig foran ved Christian Enemark. AB-spilleren kom højst op i en duel med Morten Bank i Avarta-målet, og han kunne heade bolden ind i et tomt mål.

Mads Walter var tæt på at komme frem til en bold tæt under mål efter 23 minutter, men hjemmeholdet slap med skrækken. 10 minutter senere prellede bolden af på trekants-sammenføjningen hos AB, og ”De Grønne” var dermed tæt på en udligning.

Blot et minut før pausefløjt øgede AB til 2-0 ved Tobias Noer, der fra kanten af feltet hamrede bolden op i det ene hjørne uden chance for Morten Bank. Komfortabel føring til AB efter 45 minutter.

AB fordoblede målscoringen
Kampen var præget af flere gule kort til begge mandskaber. Fem minutter inde i anden halvleg fik Mads Walter sit andet gule kort, og Avarta skulle dermed spille næsten en hel halvleg med kun 10 mand.

Kort efter foretog Avarta-træner Marc Thevis tre udskiftninger på samme tid for at få nye kræfter på banen. Hjemmeholdet fik dog kort efter god plads, og så kunne Christian Enemark øge til 3-0, da han mere eller mindre uforstyrret sendte bolden ind fra kanten af feltet.

Kampens sidste scoring faldt efter 68 minutter, da Frederik Christensen scorede på straffespark. Morten Bank var imidlertid tæt på at kunne afværge bolden. Resten af matchen forløb uden yderligere dramatik, og hjemmeholdet snuppede en sikker sejr på det tomme stadion efter to mål i hver halvleg.

Avarta fik dermed sit største nederlag i sæsonen, selv om holdet egentlig spillede en udmærket første halvleg. Til dagens kamp måtte Avarta undvære Emil Thomsen, Mathias Cordua og Marco Balck, og i Thomsens fravær havde Emil Bodholt-Larsen fået anførerbindet.

Næste kamp for Avarta er søndag den 11. april kl. 13.00 hjemme mod Hillerød, der pt. har fem point mere end de grønblusede.

Den 30-03-2021 kl. 11:29

Organisationen forstærkes - presseansvarlig tilknyttes

Avarta Elite har valgt at forstærke sin organisation i form af Mike Hjulmand, som tilknyttes som presseansvarlig, hvor han skal være med til at forstærke udtrykket omkring holdet. Mike Hjulmand er 21 år gammel, men har flere år bag sig i Avarta, som henholdsvis spiller og træner, og han har ligeledes dækket 2. division og dansk fodbold generelt igennem længere tid.

- Avarta er en helt specielt klub for mig, så jeg er rigtig glad for at være en del af Avarta igen og specielt i denne rolle, hvor jeg virkelig føler, at jeg kan bidrage med helt masse. Det er rigtig dygtige folk, som allerede er omkring holdet og det er jeg rigtig glad for at blive en del af, fortæller Mike Hjulmand.

Avarta Elite har Danny Andreasen, Tine Balck, Marc Møller og nu Mike Hjulmand i folden til at styrke udtrykket omkring Avarta Elite. Det nye udtryk har allerede kørt i noget tid, hvor den positive respons giver mod på endnu mere.

- Det vigtige for os og specielt i denne tid, hvor ingen tilskuere må lukkes ind er, at styrke båndet mellem holdet og fansene, hvilket kan være alt i form af smide holdopstillingen op 1 time inden kampstart, ugens profil, som er et helt nyt koncept vi har indført og ellers en masse ord fra spillere og trænere før og efter kamp, så folk udadtil stadig har et stort kendskab til de ting som rør sig, siger den presseansvarlige, Mike Hjulmand.

Sejr og clean sheet

FC Roskilde - Avarta 0-1 (0-1)

0-1 August Vitus Frandsen (16’)

 

For anden kamp i træk blev det til tre point til Marc Thevis’s tropper. Det var en kendsgerning efter hektisk kamp på udebane mod FC Roskilde. 

 

Hjemmeholdet fik en stor chance efter blot ét minut, hvor en retur fra Morten Bank endte med at blive farlig, men heldigvis for de grønklædte gæster blev forsøget på returen ikke noget at skrive hjem om. Det var det dog kort efter, da en ny mulighed til hjemmeholdet opstod, men Avarta-defensiven stod atter imod. 

 

Første Avarta-chance blev farlig, rigtig farlig. Niklas Toft Kristiansen sendte en fremragende aflevering i dybden til Mads Walter, som kom alene igennem med hjemmeholdets keeper, men forsøget endte desværre i sidenettet, hvilket dog var et varsels skud til FC Roskilde. 

 

Få minutter senere satte Emil Wass en modstander ude i venstre siden og drev bolden fremad inden han spillet bolden ind til en fri August Vitus Frandsen, som fra buen af målfeltet sparkede bolden i kassen til stor jubel og i en rigtig god Avarta-periode, som fortsatte hele første halvleg ud. 

 

Hjemmeholdet kom stormende ud fra pausen, hvor Avarta nu skulle spille i modvinden. Efter små ti minutter kom FC Roskilde frem til en chance, hvor Morten Bank var fremme med en god redning, men som blev fulgt op af en FC Roskilde-spiller, som sparkede bolden i nettet, men dommeren vinkede for offside. 

 

Avarta-defensiven stod godt imod det tunge pres, som FC Roskilde kom ud med og et fremragende sparket hjørnespark af Frederik Roepstorff var tæt på at sende Avarta yderligere i front, men desværre fik hjemmeholdet afværget. 

 

I dommerens sjette overtidsminut fik FC Roskilde deres sidste chance for en scoring, da kampens dommer fløjtede for frispark meget tæt på Avarta-feltet. Frisparket blev sparket over mål og efterfulgt af dommerens slutfløjt og så kunne Avarta bryde ud i stor juble til en hårdtkæmpet, men fortjent sejr og tre point med hjem til Espelunden.

Den 26-03-2021 kl. 09:06

OPTAKT: Vigtig udekamp i Roskilde venter

I morgen venter forårets tredje kamp, når det gælder FC Roskilde på udebane. Sidste weekend endte i en forløsende sejr over Vanløse og den sejr har virkelig gavnet Avarta-truppen, som har fået mere selvtillid og tro på tingene, hvilket man virkelig har kunne mærke.

- Vi skal bygge på efter vores sejr i foråret mod Vanløse. Man kan mærke den her sejr virkelig har givet truppen et boost af selvtillid, så nu skal vi bygge på mod FC Roskilde, fortæller Simon Ustrup.

Avarta indtager øjeblikket rækken 12 plads med 13 point, hvor morgendagens modstander, FC Roskilde, indtager 9. plads med 17 point, så det er en utrolig vigtig kamp mod en modstander, som ligger i positionerne omkring Avarta i tabellen.

- Vi har brug for alle point, men den her seks points kamp betyder selvfølgelig noget ekstra, da FC Roskilde ellers kan komme et pænt stykke væk, men vi står et godt sted og vi glæder os til kampen i morgen, lyder det fra Ustrup.

Udekampen i morgen spilles på kunstgræs, hvor hjemmekampen mod Vanløse var på græs og det giver nogle andre facetter af spillet at se på, og ikke mindst som spiller inde på banen.

- Det bliver nok en anden måde at gribe kampen an på. Der er nogle andre ting i spillet, som man kan spille lidt mere end på end græsbane og så tror og jeg håber, at det bliver en lidt flottere kamp end man se på græsbaner i foråret, slutter Simon Ustrup af.

Der er kampstart klokken 13 i Roskilde i morgen.

Billeder fra kampen mod FC Roskilde

Der er 33 billeder i alt i dette galleri

Forrige Næste

 

Stadion sponsorer

Live fodbold resultater

Live fodbold resultater

https://www.flashscore.dk

Live fodbold resultater indenfor Superligaen, 1. division, 2. division, 3F Ligaen, Serie A, Premier League, La Liga, Bundesligaen
mm.

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 804941
Dagligt: 284

2 online