Den 28-09-2018 kl. 15:19

Søndagsbrag mod Frem

På søndag den 30. september klokken 13 er der stort fodboldbrag i 2. division på Espelunden Stadion, når traditionsklubben Frem er modstanderen for Avarta.

Forrige weekend vendte Avarta tilbage til egen hjemmebane, hvor der er blevet lagt nye drænrør og nyt græstæppe. I premierekampen på eget græs tabte ”De Grønne” dog 0-1 til lokalrivalerne fra Vanløse.

Siden dette nederlag har Avarta tabte 0-2 ude til HIK, mens det sidste lørdag blev til en forløsende 1-0-sejr hos Skovshoved. Kampens enlige scoring blev signeret Christian Offenberg på straffespark efter 20 minutter, og det var samtidig Peter Benjaminsens anden divisionssejr siden sin ansættelse før denne sæson.

Søndagens modstander i Espelunden er altså Frem, som Avarta mødte to gange i forårets oprykningsspil (fik i alt ét point). Frem indtager en nuværende fjerdeplads i 2. divisions gruppe 2 med 16 point, og holdet vandt senest 2-1 hjemme over HIK. Avarta har seks point på 10. pladsen, og mandskabet har i alt vundet to kampe og tabt syv siden sæsonstarten i begyndelsen af august.

Christian Offenberg indtager med i alt seks sæsonscoringer en delt andenplads på topscorelisten i 2. division. Jonas Hemmingshøj og Mehmet Coskun her hver scoret én gang hidtil i sæsonen.

Rigtig god fornøjelse med den spændende kamp på søndag. Og husk, at pause er lig med pølse. Pølsesvinget er klar til at tage pænt imod dig, når du vil have stillet sulten, ligesom boden ved indgangen også sælger pølser og andet lækkert. Vel mødt!

Den 13-09-2018 kl. 13:20

Indtager eget græs: ”Vi glæder os sindssygt”

Avarta har fået sæsonens første sejr, og nu vender holdet endelig tilbage til eget græs i Espelunden.

Efter at have tabt de tre første hjemmekampe, der blev spillet på Glostrup Stadion, træder Avarta igen ind på Espelunden Stadion, når holdet på søndag møder Vanløse.

Sæsonens første sejr kom i hus forrige weekend, hvor Avarta vandt 4-1 ude mod Marienlyst. Vi har talt med Avarta-træner Peter Benjaminsen, der fortæller om endelig at komme på tavlen, og hvordan det bliver igen at spille for eget publikum i Rødovre.

Hvordan var det endelig at få en sejr?
”Det har været en lang tørkeperiode, så det var rigtig rart for alle fra klub til spillere til dem, der holder med Avarta. Og for os trænere, der kan se, at det vi arbejder med, kan lykkes. Det var noget, vi havde tørstet efter længe. Alle spillere steppede op, og hvis alle yder den rigtige indsats, er man kommet et langt stykke. Og så begynder vi at score på vores chancer. Vi havde fået etmåls-nederlag i de fleste kampe, så det er de små marginaler, som afgør det.”

Hvordan bliver det at komme tilbage i Espelunden?
”Det bliver første kamp på hjemmebane, kan man sige. Det glæder vi os sindssygt meget til. Vi håber, at vi kan fortsætte de gode takter og få et godt afsæt på vores eget græs.”

Hvor stor en betydning har det haft, at I har spillet de tre første hjemmekampe i Glostrup?
”Jeg vil ikke sige, vi havde vundet kampene, hvis vi havde spillet hjemme. Men kigger man på statistikker, så har hjemme- og udebane en betydning. Nu skal vi ind og vise, at vi kan levere ordentligt, når vi spiller på hjemmebane.”

Hvad bliver fokuspunkterne til kampen mod Vanløse?
”Vi skal bygge videre på den præstation, vi lavede sidst mod Marienlyst. Vi har fokus på, at vi er et boldspillende hold, og nu kommer vi på en rigtig god bane, så det giver os muligheder for at spille fodbold, frem for at være lidt primitive, som vi blev nødt til i nogle af de foregående kampe.”

Hvad tænker du om den oplevelse, Christian Offenberg og Morten Bank fik med ’vikarlandsholdet’?
”Forhåbentlig kan de drage nytte af en spændende oplevelse. Hvis de kan tage de positive ting med, så vil vi selvfølgelig meget gerne have det. Det var en speciel situation, og den er lukket af nu – og nu spiller de igen under andre forhold.”

Hvad blev afgørende i pokalturneringen, hvor I tabte 2-1 til B 1908 i 2. runde?
”Det er igen små marginaler, der afgør det. Vi ser fornuftige ud og fører også 1-0. Og så er vi uopmærksomme på et indkast, hvor både målmand og markspillere bliver passive, og det scorer de på til 1-1. Det har også stor betydning, at vi får et rødt kort (til Jannik Zimling, red.). Det kan afgøre kampe, og det gjorde det desværre.”

Den udsatte kamp fra i søndags, hvor Avarta hjemme skulle have mødt HIK, har bekommet Avarta og enkelte, småskadede spillere vel.

Kampen på søndag mod Vanløse begynder klokken 13 på Espelunden Stadion.

Den 12-09-2018 kl. 18:47

Avarta tilbage i Espelunden

De første tre hjemmekampe i sæsonen 2018/19 har været spillet på Glostrup Stadion, men nu kan Avarta atter træde ind på det hjemlige græs i Espelunden.

Hen over sommeren har Rødovre Kommune skiftet drænrør i banen på Espelunden Stadion, hvorfor Avarta midlertidigt blev sendt til Glostrup for at spille sine hjemmekampe.

De tre første ’hjemmekampe’ er afviklet med tre gange 0-1-nederlag til henholdsvis AB, Middelfart og B93. Men nu kan ”De Grønne” langt om længe spille sæsonens første 2. divisionskamp i Espelunden, når lokalrivalerne fra Vanløse kommer på besøg på søndag.

I den seneste kamp i 2. division kom Avarta tilbage på sporet efter nederlag i de første fem kampe i sæsonen. Cheftræner Peter Benjaminsens tropper vandt 4-1 hos det fynske mandskab fra Marienlyst – efter hattrick af Christian Offenberg.

Vanløse har fået en bedre start på den nye sæson. Holdet har vundet tre kampe, spillet tre kampe uafgjort og tabt én match. Det rækker til en foreløbig fjerdeplads. Avarta er nummer 11 ud af 12 hold i 2. divisions gruppe 2.

Landsholdsspillere i Espelunden
I søndags skulle Avarta have spillet den fjerde hjemmekamp, der var mod HIK, men matchen blev udsat som følge af den yderst omtalte konflikt mellem A-landsholdsspillerne og DBU.

De to Avarta-spillere Morten Bank (målmand) og Christian Offenberg (angriber) valgte at takke ja til at spille den famøse landskamp i Slovakiet. Offenberg var udråbt som anfører for ’vikarlandsholdet’, mens Bank slet ikke kom på banen. De to spillere kunne i yderste konsekvens også komme til at spille landskampen i søndags i Aarhus, men de to stridende parter landede som bekendt en midlertidig aftale op til kampen mod Wales.

Avartas modstander på søndag, Vanløse, havde også flere repræsentanter med på ’vikarlandsholdet’ i 0-3-nederlaget i Slovakiet. Det var Rasmus Gaudin (midtbane), Oskar Højbye (midtbane), Nicolai Johansen (forsvar) samt Daniel Nielsen (forsvar).

Sagt med andre ord: Søndagens kamp i Espelunden – der begynder klokken 13 – har således deltagelse af hele seks ex-landsholdsspillere. Første – og formentlig sidste – gang nogensinde.

Vel mødt til lokalbrag på det nye græstæppe i Espelunden!

Den 08-09-2018 kl. 09:43

"Skruebrækker - eller hva'?"

Erik Rico Hansen er rekordholder med 402 kampe for Avartas divisionshold. Han har skrevet følgende debatindlæg i forbindelse med konflikten mellem landsholdsspillerne og DBU:
 

Debatten om to Avarta-spilleres optræden på "vikar-landsholdet" i onsdags har - mildest talt - været præget af denne anklage og endda med betegnelser, der faktisk var både værre og endnu mere nedladende.

At være skruebrækker betyder i min terminologi (og iflg. Wikipedia), at du påtager dig noget arbejde, som andre har en aftale (ofte overenskomst) om at udføre.

Mange er gået ud fra, at DBU skal betegnes som arbejdsgiver. Nixen-bixen - DBU er en interesseorganisation, og de penge DBU tjener bruges til at udvikle fodbolden i Danmark, til de øvrige landshold, til træneruddannelser, til fodbolduge i sommerferien osv. 

DBU er jo ikke sat i verden til at skulle lave overskud til nogle ejere - modsat normale arbejdsgivere.

I den forbindelse glemmer de fleste, at Divisionsforeningen (sammenslutningen af divisionsklubber) og Spillerforeningen jo ved flere lejligheder har "bokset" om feriepenge, barselsorlov og andre forhold, der hører hjemme i en normal overenskomst.

Så for mig at se, så har de to herrer taget et modigt valg - men har gjort det af hensyn til dansk fodbold. Jeg har kun to ting at sige til det:

!. Kæmpe respekt for jeres valg og tillykke til Danmarks anfører (fra Avarta) i Slovakiet.

2. Bare det var mig.

Den 06-09-2018 kl. 12:31

Søndagens hjemmekamp er udsat

Avarta skulle på søndag klokken 13 efter planen hjemme have mødt HIK, men kampen er udsat. Ny dato foreligger endnu ikke.

Det er den igangværende konflikt mellem DBU og landsholdet, der er grund til udsættelsen af søndagens kamp. Foruden Avartas kamp er også Tarup-Pårup mod Jammerbugt og Vanløse-Middelfart blevet udsat.

Avarta havde målmand Morten Bank og angriber Christian Offenberg med på ”vikarlandsholdet”, der onsdag tabte 0-3 i Slovakiet. De to spillere er torsdag middag rejst hjem sammen med resten af det alternative landshold, og spillerne er blevet sendt tilbage til deres respektive klubber.

Det er dog uvist, hvorvidt DBU og landsholdsspillerne når at komme til enighed inden sønddag, hvor det danske landshold hjemme møder Wales. Spillerne på ”vikarlandsholdet” skal derfor holde sig klar til eventuel deltagelse også i søndagens landskamp.

Divisionsforeningen har grundet uvisheden om søndagens landskamp valgt at udsætte de tre kampe i 2. division, hvor holdene hver især har haft spillere med til Slovakiet. Beslutningen er taget i respekt for klubberne og turneringens øvrige interessenter. Det er desuden heller ikke rimeligt, at divisionskampene ligger under for uvished til sidste øjeblik, når klubberne ikke har indflydelse på den nuværende situation mellem DBU og landsholdsspillerne.

Avarta melder ud, ligeså snart der foreligger en ny dato for den udsatte kamp mellem Avarta og HIK.

Vedrørende konflikten i dansk fodbold

Avarta har, og vil ikke, tage parti i den verserende sag i dansk fodbold. Da vi ikke kender alle facts i sagen, er det umuligt for os at tage stilling til hvilken part vi skal bakke op. Dette har vi gentagne gange udmeldt i pressen.

Avarta modtog mandag et skriv fra DBU stilet til spillere. Dette skriv er videreformidlet til spillerne, som brevet instruerede os i. De fleste spillere er 100% amatører. Disse kan vi ikke bestemme over, hvorfor valget er helt deres eget. Vi erfarer i pressen mandag aften og tirsdag morgen, at to spillere har takket ja til at hjælpe dansk fodbold, udelukkende for at undgå de konsekvenser UEFA truer med. Vi støtter disse spillere og står selvfølgelig bag dem både før, under og efter kampen i forhold til de kommende kampe for Avarta.

Vi har som klub IKKE taget parti i denne sag, som i den grad skader dansk fodbold. Der er KUN to at skyde skylden på i denne sag: DBU og Spillerforeningen. Der er grotesk, at disse parter ikke kan nå til enighed, som nu tager os klubber og spillere som gidsler. Disse parter burde have nået til enighed for længe siden, og ikke lige op til en landskamp.

Vi håber på en hurtig løsning for dansk fodbold!

Den 24-08-2018 kl. 12:34

Avarta øjner første point i sæsonen

Efter nederlag i sæsonens første fire kampe har Avarta hårdt brug for at komme på pointtavlen. Og de kan meget vel ske i søndagens kamp mod B93, siger Avarta-træner Peter Benjaminsen.

De mange nederlag fra forårssæsonen er fortsat ind i Avartas efterårssæson. Status efter fire kampe er nul point.

I søndags tabte Avarta 0-1 hjemme mod Middelfart, og i onsdags vandt Slagelse 2-0 hjemme mod ”De Grønne”. Avarta er således også uden scoringer i de to seneste kampe.

På søndag står Avarta over for sæsonens femte kamp, når københavnerklubben B93 kommer på besøg på Avartas midlertidige hjemmebane i Glostrup. Vi har talt med den nye træner Peter Benjaminsen, som sammen med assistenttræner Anders Fosgaard knokler hårdt for at få holdet på tavlen:

Hvordan vil du beskrive kampen mod Slagelse?
”Vi spiller vel vores bedste kamp indtil videre og er dygtige på bolden. Vi mangler stadig at blive mere farlige, men vi fik elementer ind i spillet, som vi gerne vil have. Vi lignede ikke et hold, der ligger, hvor vi ligger. Der var ild i øjnene på spillerne og noget vildskab. Dermed ikke sagt, at der ikke kan komme mere af det. Men det gik i hvert fald i den rigtige retning.”

Hvad var det for elementer, der virkede i kampen?
”Vi fandt nogle områder op gennem midten, som vi gerne vil ramme. Vi havde god bevægelse. Vi gjorde også mange gode ting defensivt, men vi har stadig nogle børnesygdomme, hvor vi tager for let på tingene og er uopmærksomme. Og det kostede så et mål, som blev meget afgørende. Det var der ikke nogen grund til at give dem.”

Hvordan tackler truppen den svære sæsonstart?
”Det er klart, at man påvirkes mentalt, når man ikke har vundet fire kampe i streg. Men det var vigtigt for mig at se, at det var et hold, der steppede op og viste attitude. Spillerne havde den rigtige vilje. Vi er overbevist om, at hvis vi fortsætter på den måde, vi har gjort det på, så vender skuden også. Det er der ingen tvivl om.”

Hvordan skal I gribe kampen an mod B93?
”Der er mange kampe i øjeblikket. Det er ikke så vigtigt, hvem modstanderen er, for de fleste hold kan slå hinanden. Det er en kamp, hvor vi helt sikkert går efter ét eller tre point for at få vendt den negative stime. Det er på tide med point, hvis vi skal være med, hvor det er sjovere i tabellen. Kan vi få vendt skuden, er der masser af muligheder.”

Kampen på søndag mod B93 begynder klokken 13 på Glostrup Stadion. Selv om hjemmekampen er henlagt til et andet stadion, kan man naturligvis stadig købe de samme fornødenheder før eller under kampen: Kolde øl, vand og de sædvanlige, lækre grillpølser.

Den 15-08-2018 kl. 21:23

Cheftræner: Sæsonstarten er ikke tilfredsstillende

Avarta er kommet i gang med sæsonen i 2. division, men indtil videre lader første sejr vente på sig. Til gengæld var der tiltrængt oprejsning i pokalturneringen.

De grønblusede Avarta-spillere hungrer efter en sejr i divisionsturneringen. De to første kampe i denne sæson er begge endt med nederlag – henholdsvis 0-1 hjemme mod AB i forrige weekend og senest 3-4 ude mod Brønshøj i lørdags.

Hjemmekampen blev spillet på Glostrup Stadion, da græstæppet på Espelunden Stadion endnu ikke er klart til fodbold efter arbejdet med de nye drænrør. Men det nye græstæppe er lagt, og det skrider positivt fremad. Avarta skal gerne være tilbage på eget stadion igen til september, og det glæder holdet sig meget til.

Tirsdag aften i denne uge spillede Avarta kamp i 1. runde af pokalturneringen. På udebane i Nakskov vandt ”De Grønne” med sikre 3-1, og det gav tiltrængt ’luft’ hos holdet.

Vi har onsdag talt med den nye Avarta-cheftræner, Peter Benjaminsen, der evalurerer efter sæsonens tre første kampe:

Hvordan vil du beskrive jeres sæsonstart?
”Det er klart, at nul point på kontoen efter to kampe ikke er tilfredsstillende. I premierekampen spiller vi på et svært underlag i Glostrup. En meget lige kamp. Det var små marginaler, der gjorde, at kampen tippede den forkerte vej. Det var ærgerligt; der skulle have været et point til os.”

”I den anden kamp spiller vi en fin første halvleg, hvor vi er Brønshøj overlegne. Fører 3-1. I anden halvleg kører Brønshøj nogle lange diagonaler, og vi trækker os lidt, selv om det ikke var en del af taktikken. De får et hurtigt mål i anden halvleg, og der begynder at være nogle usikkerheder, og man tænker måske mere tilbage end frem, hvilket ikke er optimalt i sådan en situation. Og så er det nok udtryk for, at det er rigtig lang tid siden, man har vundet en betydende kamp. Det kom nok til at sætte sig i hovedet. Cadeau til Brønshøj, der kørte godt på. Den skulle være endt 3-3. At de scorer fire minutter inde i overtiden er selvfølgelig helt uacceptabelt, og det har vi taget snakket om internt. Men det er noget, vi lærer meget af.”

Hvordan var det endelig at vinde en betydende kamp (sejren i Nakskov)?
”Det var selvfølgelig rigtig rart for alle – især for spillerne. Uanset om det var et lavererangerende hold eller ej, så var det rart at gå sejrrigt ud af en kamp og synge sejrssang. Det kan vi bruge til meget. Det skal gerne give spillerne en følelse af, at det godt kan lade sig gøre.”

Hvordan er det at være i gang som fodboldtræner?
”Det har været super spændende. Det er selvfølgelig svært at stå derude, når man ikke kan hjælpe inden for kridtstregerne. Men det er meget lærerigt og udfordrende. Så længe jeg kan se, at de ting, vi arbejder med, også bliver implementeret, og at spillerne arbejder dedikeret, så er det en super spændende opgave. Vi ryster ikke på hånden, selv om vi har tabt to kampe. Vi har en idé om, hvordan vi gør tingene, og det vil vi fortsætte med.”

Hvad har du af tanker frem mod kampen hjemme mod Middelfart på søndag?
”Vi har et par træninger inden da, hvor vi arbejder hen mod den kamp. Vi skal bygge videre på de gode facetter i spillet, og så skal vi meget gerne have point på tavlen. Det er det altoverskyggende mål i den kamp.”

Avartas næste kamp i 2. division er altså på søndag den 19. august klokken 13, hvor Middelfart kommer til Glostrup Stadion – Avartas midlertidige hjemmebane i begyndelsen af denne sæson.

Den 02-08-2018 kl. 15:55

Sæsonoptakt med ny Avarta-træner

På søndag er ventetiden forbi for spillere, trænere og tilskuere. Avarta åbner sæsonen i 2. division på hjemmebane mod AB.

Sæsonpremieren begynder klokken 13 på søndag, hvor AB kommer på besøg. Kampen spilles ikke på Espelunden Stadion, da græstæppet endnu ikke er klart til fodbold. Kampen er i stedet henlagt til Glostrup Stadion.

I sommerpausen har Avarta skiftet ud på cheftrænerposten. Benny Gall er erstattet med Peter Benjaminsen, der har måtte indstille sin karriere i Avarta og i stedet har fået mod på at være chef. Den 35-årige nu tidligere offensive midtbanespiller glæder sig til opgaven, der bliver hans første som fodboldtræner.

Vi har talt med Peter Benjaminsen som optakt til sæsonpremieren på søndag. Læs med herunder:

Hvorfor kaster du dig ud i trænergerningen?
”Det var lidt tilfældigt, at jeg skulle blive træner nu. Min aktive karriere lakkede mod enden, så det var et spørgsmål om tid, før jeg skulle være på den anden side af stregerne. Da den her mulighed bød så, synes jeg, det var lidt for interessant til at sige nej. Derfor blev det nu. Jeg har været aktiv i mange år, så jeg har nogle idéer om, hvordan jeg vil gøre det.”

Hvilke udfordringer står du over for?
”Det giver sig selv, at når man ikke har en lang trænerkarriere bag mig, så er man meget grøn på en del områder. Så det bliver ’learning-by-doing’. Og der kommer jeg til at lave nogle fejl – og det skal jeg også for at udvikle mig. Det er vores indstilling i trænerteamet, Anders Fosgaard (assistenttræner, red.) og mig. Det positive er, at vi ikke har nogen ballast i forhold til eksempelvis at have vaner. Dem er vi ikke tynget af. De beslutninger, vi vil træffe, bliver baseret på vores egne karrierer som spillere og ud fra, hvordan vi kender holdet. Det kan der så være både fordele og ulemper ved.”

Hvordan har optakten inkl. træningskampe været?
”Vi går ind til en ny sæson med meget få sejre bag os fra den seneste halvsæson. Så det har vi forsøgt at lægge bag os hurtigst muligt. Vi har ikke fokuseret så meget på resultaterne i vores træningskampe. Det vigtigste har været, at vi har kunnet se en proportion i det, vi lavede. Vi har haft to overordnede fokuspunkter: det fysiske og om vores struktur, så alle spillere ved, hvad de skal gøre i de forskellige situationer.”

Hvad har du særligt fokus på i spillet?
”Vi skal kunne præstere både i det defensive og i det offensive. Vi skal kunne agere ud fra, hvad vores modstandere gør. Det skal give mening, det, vi gør. Vi har ændret lidt i vores formation. Vi skal give spillerne de bedste forudsætninger for at kunne præstere bedst muligt.”

Hvordan vurderer du sammenhængskraften i truppen?
”Vi har en god blanding af erfarne og unge spillere med ambitioner. Det er vigtigt at have den blanding på holdet. De unge kan læne sig op ad dem, der har været der længe. Vi synes, vi har en god trup. Vi er måske lidt tyndt besat defensivt i forhold til antal spillere, så det kigger vi på.”

Hvad er holdets ambition?
”Ny struktur gør, at det først bliver afgjort, om man går i oprykningsspil eller ej, til april. Vores ambition er at ligge til oprykningsspil, så vi har et godt udgangspunkt, når vi går på vinterpause. Både trænerteam og spillere har ambitioner. Men der bliver en masse svære og lige opgør mod gode modstandere.”

Hvordan vil I gribe sæsonpremieren mod AB an?
”Vi er på hjemmebane, og det skal vi vise. Kampe bliver meget sjældent afgjort inden for de første 30 til 45 minutter, så det er vigtigt, at vi har et godt udgangspunkt til anden halvleg. Og så har jeg en forventning om, at vi kan gøre noget den sidste halve time, hvis det står lige. Man vil ikke se et Avarta-hold, der spiller med hovedet under armen den første time.”

Hvilke udskiftninger har der været på holdet hen over sommeren?
”Vi har mistet fire-fem spillere, men vi har til gengæld fået nye spillere ind i alle kæder. Jannik Zimling har spillet Danmarksserie det sidste halve år, men han har erfaring på højere niveau. Emil Wass, som senest har været i Helsingør, spiller på den centrale midtbane. Vi har også fået angriberen Jonas Hemmingshøj, som kommer fra Brøndbys andethold. Han har gjort det godt i opstarten; har nogle kompetencer, som vi ikke har i forvejen i angrebet. Er stærk i dybdeløb og har en stor arbejdsradius.”

Der er 12 hold i begge grupper i 2. division. Avarta skal møde alle 11 hold to gange, og den sidste kamp – før op- eller nedrykningsspil – spilles den 13. april 2019. Modstanderne er AB, B93, Brønshøj, Frem, HIK, Hillerød, Marienlyst, Middelfart, Skovshoved, Slagelse samt Vanløse.

BLÅ BOG:
Navn: Peter Benjaminsen
Alder: 35 år
Bopæl: Roskilde
Privat: Har kæreste og to små drenge
Tidligere klubber: Avarta, Hvidovre, Helsingør, Nordsjælland, AB, Herfølge og Køge
Superligakampe: Ca. 70-75

Den 31-07-2018 kl. 16:28

Manchester City besøger Avarta

Avarta får i dén grad fornemt besøg, når folk fra den engelske Premier League-klub Manchester City tager turen til Danmark.

Manchester City er en af Englands største klubber. Klubben vandt på suveræn vis det engelske mesterskab i sæson 2018/19 med 19 point ned til sølvvinderne fra Manchester United.

Det er svært at forestille sig, at den engelske storklub har øjnene rettet mod Avarta, men det er rent faktisk tilfældet. Den kroatiske Avarta-målmand Domagoj Lukac er således blevet genstand for interesse hos Manchester City, der gerne vil teste målmanden.

Manchester City kommer derfor til Espelunden for at lave en træning med 20-årige Domagoj Lukac. Træningen foretages af scout og målmandstræner Steven Potts fra Manchester City’s Academy.

Det kan desuden ske, at scouts fra andre store klubber også kommer for at overvære prøvetræningen, der vil vare to timer.

Og Domagoj Lukac skal nok få sved på panden i de 120 minutter. Manchester City har til træningen anmodet om en halv bane, et mål, et net med bolde samt en række lave kegler.

Domagoj Lukac skiftede til Avarta fra B93 den 1. januar 2018.

Forrige Næste

 

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 594989
Dagligt: 299

2 online