Den 26-01-2018 kl. 10:09

HIK ude kl 12.00

Lørdag d.27/01-18 kl.12.00 spiller Avarta deres 2 testkamp mår de Grønne møder HIK på Gentofte Stadion

Træner staben har udtaget denne trup

Keeper

Morten Bank & Domi

Markspillere

Ustrup - Sundstrup - Albrechtsen - Cordua - Ellegaard - King - Dino - Lorenzen - Guldbrandsen - Saban - Berat - Weng - Offenberg - Tiago - Ingvarsen - TC

Skadet

Benjaminsen & Emil Thomsen

Næste kamp igen er mod FC Roskilde Lørdag d 3/2-18 kl 10.00 I Roskilde

Den 24-01-2018 kl. 09:26

1-3 nederlag i første test

I lørdags stod den på første test kamp og HBKøge lagde kunstbane til i en kamp som var lige men kynisme og fysik blev afgørene 

Jacob Albrechtsen stod for det udligende mål til 1-1 efter 30 min efter et flot frisspark af Offenberg men lige lidt hjalp det for kort efter blev det 2-1 til hjemme holdet og med 15 min tilbage af kampen blev det 3-1

Avarta var uden Ingvarsen(Skadet), TC(Privat grund), Emil Thomsen(Skadet) Benjaminsen(Skade) prøvespiller "Dino" (Syg) samt Cheftræner Benny Gall (Kursus) det betød at startholdet lød således:

1 Halvleg

Bank - Sundstrup - Albrechtsen - Cordua - Ustrup - King(Prøve) - Victor L - Saban - Berat - Tiago - Offenberg

2 Halvleg

Domi(Ny) - Sundstrup - Albrechtsen - Ellegaard - Ustrup - King - Guldbrandsen(Ny) - Victor L - Saban - Tiago - Berat

 

Næste kamp er på Lørdag kl 12.00 mod HIK på Gentofte Stadion

 

Den 15-01-2018 kl. 12:24

Benny Gall Forlænger

Cheftræner Benny Gall og GE Avarta forlænger samarbejdet til udgangen af 2018

Cheftræner Benny Gall har forlænget sin aftale med GE Avarta så den nu løbet til 31/12-2018 og det er vi rigtig glade for. et nedrykningsspil hvor oprykningesspillet glippede med 1 mål, derefter 2x oprykningsspil taler sit tydelige sprog om at spiller og træner fungere godt sammen så en forlængelse var et naturligt valg fra begge sidder 

Benny Gall:

jeg er meget tilfreds med min aftale i Avarta og ser frem til at forsætte arbejdet, vi er hverken helt eller halvt færdig med arbejdet og der er store mulighedder i klubbes samt holdet både på kort sigt men bestemt også langt og folkende bag og omkring holdet brænder for klubben 

Vi har et hold som hele tiden udvikler sig, et hold der på de bedste dage kan slå alle, spillerne fungere super godt både på banen hvor træningens kulturen er i top men omklædnings rummet er også rigtigt godt med, hvor alle kan med alle 

 

Den 22-11-2017 kl. 16:35

Avarta-topscorer: ”Jeg er blevet serviceret godt”

Den bomstærke angriber Thomas ’TC’ Christiansen har været et stort aktiv for Avarta det seneste år med mange mål i Espelunden og på udebane.

Thomas TC’ Christiansen skiftede til Avarta fra Frem i februar i år – altså inden forårssæsonen. I efteråret scorede angriberen otte mål og blev Avarta-topscorer.

Til foråret skal Avarta igen spille om oprykning til 1. division efter en succesfuld efterårssæson med en andenplads til følge i 2. division.

Vi har stillet 28-årige Thomas ’TC’ Christiansen et par spørgsmål, som han svarer på herunder:

Hvordan var det at blive topscorer i efteråret?
”Også i foråret,” lyder det kækt fra ’TC’, der fortsætter: ”Jeg håber på, det kan blive ved i foråret. Jeg har scoret 18 mål i 23 kampe, så jeg holder et flot snit. Og det skal jeg blive ved med. Men vi skal have nogle sejre, hvis vi skal nå helt til tops i foråret.”
 

Hvad har lykkedes for dig?
”Jeg er selvfølgelig blevet serviceret godt fra både begge backs og spillerne på midten, som kreerer chancer. Og så har jeg været skarp foran kassen og puttet dem ind, selv om jeg har været ude et par kampe. Så det er jeg meget tilfreds med.”
 

Hvorfor bliver du kaldt ’TC’? Og hvem kalder dig det?
”TC er noget, Benny (træner Gall, red.) har taget med fra KB-tiden, hvor han lærte mig at kende. Jeg bliver faktisk kaldt ’TOC’ (O’et står for Overgaard, red.) af alle mine venner og holdkammerater, fordi det er mine forbogstaver i mine navne. Det rører mig ikke, om jeg bliver kaldt ’TC’ eller ’TOC’ – jeg skal bare være klar, når folk kalder på mig, og når bolden lander for mine fødder.”

Den 15-11-2017 kl. 18:36

Avarta-spillere havde fantastisk tur til Riga

Alle spillere i Avartas førsteholdstrup var i sidste uge på en tredages-tur til Riga i Letland, og det blev en udbytterig oplevelse med gode middage, sjov bytur og styrkelse af sammenholdet.

Anfører Jacob Albrechtsen og Peter Benjaminsen havde slået pjalterne sammen og sammensat en rejse til den lettiske hovedstad Riga. Holdet fløj aftsted torsdag morgen i sidste uge og kom hjem igen klokken 12 i søndags.

Den øvrige del af Avartas trup havde på forhånd ikke fået destinationen at vide, da det skulle være en overraskelse. De fleste af spillerne fik således først at vide i lufthavnen, hvor de skulle hen.

Vi har talt med Avarta-topscorer Thomas ’TC’ Christiansen, der omtaler turen i yderst positive vendinger og samtidig giver nogle sjove historier fra ’ryste sammen’-turen:

Havde I en god tur?
”Ja, det var en rigtig god tur. Det var verdensklasse. Vi var rundt og se lidt i Riga by. Nogle spillere tog op i et tårn og kiggede ud over byen, og andre hyggede i shoppingcenter og lidt kasino. Hele holdet spiste middag sammen om fredagen og lørdagen. Torsdag fik vi ikke så meget mad, for der skulle den bare have gas. Vi var på forskellige barer og et diskotek om aftenen. Vi var ude til den lyse morgen.”
 

Hvordan boede I?
”Jacob og Benjamin havde booket et godt hotel i midten af Riga med spa og fitness. De havde planlagt det hele med barer og spisesteder, og de lavede et par konkurrencer. Det var rigtig sjovt. Alle boede to og to sammen på værelserne undtaget Christian Offenberg, Frederik Sundstrup og mig, der boede på tremandsværelse. Og dét værelse var populært, for der var jacuzzi i.”
 

Hvilke konkurrencer havde I?
”Det kan både være noget med at jonglere med en appelsin på video eller fri til en pige på gaden. Nogle underholdende ting.”
 

Har du nogle gode historier fra byen?
”Der er da blevet lavet nogle sjove ting. Lørdag aften lavede Victor Lorenzen og jeg noget roomservice med en vogn på hotellet. Og så prøvede vi at komme ind på de andre værelser klokken fem om morgenen. Det var ret sjovt.”
 

Hvad gjorde turen ved jeres sammenhold?
”Det har helt sikkert givet meget. Vi har gået op og ned af hinanden tre dage i træk, så det har givet super meget, og folk har lært hinanden endnu bedre at kende. Det er rigtig godt for sammenholdet, og folk synes hinanden er sjove. Det er fedt. Vi vil forhåbentlig også kunne bruge det på banen til foråret. Vi har leveret et fint efterår, men forhåbentlig er vi endnu stærkere til foråret.”
 

Alt i alt lyder det som en god tur?
”Det spillede bare. Det var sjovt fra første færd i lufthavnen, til vi var hjemme igen. Der var rigtig mange sjove ting. Vi havde prøvet at gætte lidt på destinationen, og vi troede først, det var Polen, og nogle sagde Dublin og Prag. Der var flere steder oppe at vende. Der går jo 28 fly i timen i lufthavnen, så der var mange muligheder. Det var en god overraskelse, og flot de to kunne holde på hemmeligheden.”
 

Der er basis for en tur mere på et tidspunkt?
”Ja, helt sikkert. Det giver langt mere at være sammen i nogle dage. Spare pengene om sommeren og tage af sted i vinterhalvåret. Det synes jeg er vejen frem til et bedre sammenhold.”
 

Læs med i næste uge, hvor Thomas 'TC' Christiansen kommenterer på, at han blev Avarta-topscorer igen i efteråret. Og så uddyber den stærke angriber også, hvorfor han bliver kaldt 'TC'.

Den 11-11-2017 kl. 12:50

Foråret byder på spændende lokalopgør

Lokalopgørene i forårets kvalifikationsspil bliver særligt spændende, lyder det fra Avarta-træner Benny Gall, der gerne vil have, at holdet bliver bedre til genpresset i kampene.

Vi har talt med Avarta-træner Benny Gall, der kommenterer på efterårets kampe i 2. division og samtidig ser frem til forårets spændende kvalifikationsspil om at rykke op i 1. division.

I kvalifikationsspillet skal Avarta møde otte forskellige hold, og alle hold møder hinanden to gange. Modstanderne bliver: Hvidovre, Kjellerup, Næstved, Jammerbugt, Ringkøbing, Sydvest, Frem og Skovshoved.

Avarta begynder på femtepladsen med otte point, og lokalrivalerne fra Hvidovre indleder foråret med 18 point på førstepladsen. To hold rykker op i 1. division.
 

Hvilke elementer har du væres mest tilfreds med i efteråret?
”Tingene går op og ned, men vi har eksempelvis vist, at vi er et målfarligt hold, der scorer mange mål. Så det har jeg været forholdsvis tilfreds med. Men nogle gange er det også sådan, at når man satser den ene vej, så koster det nogle den anden vej. Og det har det gjort. Ikke at vi har givet voldsomt mange chancer væk, men vi er blevet straffet hårdt i det defensive. Modstanderne har været rimelig kyniske over for os. Men jeg har været tilfreds med mange ting . Vi har haft mange spillere i kamp, og mange har holdt et fint niveau. Så truppen har bestået sin bredde. Jeg synes måske, vi har fortjent flere point, end vi har fået, frem for at vi har heldige at få de point, vi har fået.”
 

Hvad skal I arbejde med frem mod foråret?
”Vi skal være bedre i vores genpres. Når vi går fra lige at have tabt bolden til at forsøge at erobre den igen, så ikke modstanderen får for nemt ved at køre omstillinger på os, som vi har været en smule sårbare over for. Vi skal være bedre til ikke at ville tingene for hurtigt, når vi erobrer bolden. Vi kan blive for utålmodige. Vi går efter det, vi ser her og nu, i stedet for eksempel at gøre chancen større. Der tror jeg, vi kan skabe større chancer og score flere mål. Det skal vi være bedre til.”
 

Hvordan vurderer du den modstand, I får til foråret?
”Jeg ved ikke, om det er bedre hold, men det er hold, der i hver deres grupper er endt i top 4. Over over en periode er det selvfølgelig de bedste hold, der er gået videre, men jeg synes, der er rigtig mange gode 2. divisionshold. Om det er bedre hold, end dem vi har mødt indtil videre, tror jeg ikke. Jeg tror, det er meget jævnt. Vi glæder os til at møde dem alle sammen.”
 

Er der nogle kampe, som du ser særligt frem til?
”Lokalopgørene er altid specielle med flere tilskuere, og der er noget indbyrdes, fordi man kender hinanden bedre. Der står mere på spil; hvem der eksempelvis har håneretten. Og nogle spillere går måske i skole sammen eller arbejder sammen – eller kender hinanden fra tidligere. Så der er helt klart nogle lokalopgør, som bliver rigtig spændende – både mod Frem og Hvidovre. Og så bliver det spændende med et nyt hold som Skovshoved, som vi ikke kender meget til. Herudover er der altid de jyske hold, som bliver spændende at møde.”
 

Hvis du skal fremhæve nogle spillere, der har gjort noget ekstra i efteråret, hvem er det så?
”Jeg har det skidt med at trække enkelte spillere ud. Det er en holdsport, hvor ingen af dem er uundværlige. Ingen af dem er mere hver end andre. Der er nogle spillere, der måske har været ude i kulden, men som er vendt stærkt tilbage og har det gjort det rigtig fint. Vores unge spillere bliver modnet hele tiden. Det er en holdpræstation, og der er ikke nogle, som stikker ud over. Alle spillerne har gjort det rigtig fint. Selv dem der ikke har spillet så meget, har gjort det fint, for de er med til at presse de andre og leverer varen hele tiden.”
 

Hvad gør det for holdet, at spillerne er taget af sted på en udlandstur sammen?
”Forhåbentlig gør det, at de kommer til at kende hinanden på godt og ondt. Det vil sige, når der er nogen, der har det svært, så er der andre, der ved, hvordan de stepper op og tager hånd om det. Når tingene måske ser svært ud for os i kampene, så har de noget sammen, som de kan grave frem og give det ekstra, der gør, at man kan hive et eller tre point hjem. Og så er det med til at skabe en god atmosfære i truppen. Både på og uden for banen, og så man ind i mellem kan give en sviner på banen, fordi man ved, at uden for banen er man gode venner. Det betyder rigtig meget, at spillerne har det godt sammen.”
 

I næste uge bringer vi et interview med en af de spillere, der var med på udlandsturen.

Den 08-11-2017 kl. 22:38

Avarta-anfører: ”Vi har troet på vores koncept”

Den 27-årige Avarta-anfører Jacob Albrechtsen forklarer, at holdets tro på eget koncept har været medvirkende til, at der skal spilles oprykningskampe til foråret.

Avarta er gået på vinterpause, efter holdet i lørdags sikrede sig deltagelse i oprykningsspillet til 1. division i foråret. Efter 1-1-kampen i Greve stod det klart, at De Grønne blev nummer to i 2. divisions gruppe 2.

I oprykningsspillet skal Avarta spille to kampe mod hver af følgende otte hold: Hvidovre, Kjellerup, Næstved, Jammerbugt, Ringkøbing, Sydvest, Frem og Skovshoved.

Avartaelite.dk har talt med holdets anfører, Jacob Albrechtsen, der svarer på en række spørgsmål om præstationen i efterårets kampe – samt et kig frem mod forårssæsonen:

Hvordan var det at sikre jer oprykningsspillet?
”Det er selvfølgelig fantastisk. Vi har opnået det mål, vi gik efter. Det var tæt hele vejen, men vi holdt hovedet koldt og præsterede i de sidste par runder, hvor der var mere pres på. Det er vi rigtig glade for.”

Hvordan vil du samlet set beskrive jeres efterår?
”Det har været godkendt over hele sæsonen. Vi har vundet de fleste kampe, så det er gået godt.”

Har du været tilfreds med din egen præstation i efteråret?
”Jeg har haft nogle rygproblemer, som har hæmmet mig lidt. Men det har været bedre den sidste måneds tid, og så synes jeg også, mine præstationer er blevet bedre. Men alt i alt en godkendt præstation. Jeg havde et enkelt afbud, ellers har jeg spillet alle kampe.”

Hvordan har det været at spille sammen med din bror Martin (Albrechtsen, red.)?
”Det har været fedt. En af grundene til, han kom til klubben, var også, at vi skulle hygge os i omklædningsrummet. Og det har vi gjort siden i sommer. Det har været sjovt at prøve og dejligt at se lidt mere til ham, end da han spillede i Horsens i foråret.”

Hvad har fungeret bedst i spillet i dette efterår?
”Troen på vores koncept. Det er ikke alle hold, der spiller 3-5-2. Vi har troet på vores koncept, blevet ved og holdt fast i kuglen. Vores backer er utrolig vigtige i det her spilsystem, og det er gået godt i løbet af sæsonen. Ikke at nogle spillere er vigtigere end andre, men for at spilsystemet rigtigt virker, er backerne vigtige.”

Hvad bliver det for nogle kampe i oprykningsspillet til foråret?
”Hvis man ser på dette efterår, har det været meget lige. Og jeg tror, det bliver endnu mere tæt i foråret, for der er rigtig mange gode hold. Det ser ud til, Hvidovre er stukket lidt af, og hvis det fortsætter, er der kun én plads ledig til oprykning. Det bliver spændende at se, hvem der kan tage den. Jeg ser ikke de store niveauforskelle på holdene – der er rigtig mange gode hold i mellem. Der bliver forhåbentlig en masse tætte og spændende kampe, hvor vi skal prøve at være dygtige nok til at skrabe en masse sejre sammen.”

Holdet tager af sted på en firedages ’ryste sammen’-tur i denne uge. Hvad regner I med at få ud af den?
”Jeg tror på, at jo bedre man har det uden for banen, desto bedre har man det også på banen. Det er også det, der kan afgøre det over til ens fordel – at man kæmper de ekstra procenter i kampene. Hvis det fungerer hele vejen rundt – som jeg også synes det har gjort i efteråret – så vil det give bonus i kampene.”

Hvordan er det at være anfører for Avarta?
”Det er en fantastisk gruppe mennesker, der er samlet. Og det er lige meget, om man er 19 eller 29 år, så fungerer det rigtig godt sammen. Og vi havde en god aften sammen i lørdags (afslutningsfest, red.). Det er fedt at være anfører for et hold, der kan lide at være sammen, og som kæmper for hinanden. Alle er opsatte på at arbejde ud fra det fælles mål, at vi skal have det godt og vinde nogle fodboldkampe.”

Læs med på lørdag, hvor Avarta-træner Benny Gall svarer på spørgsmål om den overstående efterårssæson, og så ser han også frem mod forårets kvalifikationsspil til 1. division. 

Den 05-11-2017 kl. 16:55

Avarta klar til forårets oprykningsspil

Greve-Avarta 1-1 (0-1)
0-1 Thomas ’TC’ Christiansen (37’)
1-1 Rasmus Tangvig (76’)
Tilskuere: 230

Avarta er definitivt klar til forårets oprykningsspil om at komme i 1. division efter lørdagens uafgjort kamp ude mod Greve.

Efterårets sidste kamp i 2. divisions gruppe 2 blev spillet på Greves kunstgræsbane, hvor der var ganske pænt fyldt med tilskuere på den ene langside i en bidende efterårskulde.

Greve begyndte opgøret bedst, men Avarta overtog så småt styringen, og det bar stille og roligt hen mod første scoring. Den blev en realitet ved Thomas ’TC’ Christiansen, da han efter 37 minutter på suveræn vis headede bolden i mål til 0-1.

Gæsterne i Greve fortsatte dominansen i anden halvleg, og det gik mere og mere i retning af tre point til De Grønne fra Espelunden.

På trods af overvægt i spil og chancer slog Rasmus Tangvig til for hjemmeholdet med 14 minutter igen, da han udnyttede en situation dybt i Avartas målfelt.

Kampen endte 1-1, og resultatet betyder, at Avarta ender på gruppens andenplads med 25 point for 14 kampe. Middelfart landede på førstepladsen med samme pointtal, men med en bedre målscore.
 

En befrielse
Avarta-træner Benny Gall er glad for, at holdet indfriede klubbens målsætning om en top 4-placering i efterårssæsonen.

”Det er altid en befrielse, når tingene bliver matematisk afgjort. Der skulle gå rigtig meget galt inden kampen mod Greve, men der er selvfølgelig altid en risiko for, at tingene kan gå galt. Så det var dejligt,” siger han og fortsætter om selve kampen mod Greve:

”Vi havde god kontrol over kampen – minus de første 10-12 minutter. Vi var i fin kontrol både med og uden bold. Greve skaber måske to og en halv chance i hele kampen, og jeg synes, vi havde fint styr på det. Vi skaber selv omkring seks-syv chancer, der gør, at vi skal afgøre kampen. ”

Marienlyst og Kolding IF snuppede henholdsvis tredje- og fjerdepladsen i gruppen, hvilket efterlod HIK i rollen som sorteper – nummer fem – og dermed sendt i nedrykningsspil til foråret.

Thomas 'TC' Christiansen blev Avarta-topscorer i efteråret med otte mål, mens Christian Offenberg scorede næstflest med 7.

Som afslutning på efterårssæsonen holdt Avarta lørdag aften en fest for holdet og klubbens mange frivillige. I forbindelse med arrangementet fik klubben overrakt et beløb på 50.000 kr. af Team Rødovre for at indfri målsætningen om deltagelse i oprykningsspillet.

Læs med i den kommende uge her på hjemmesiden, hvor Benny Gall vil evaluere efterårets præstation. Herudover bringer vi et interview med Jacob Albrechtsen, der i hele efteråret har stået i spidsen for Avarta i sit hverv som anfører. 

Den 30-10-2017 kl. 07:05

Avarta fik vigtigt point i gyser-opgør

Avarta-Kolding 1-1 (0-0)
1-0 Thomas Christiansen
1-1 Rune Nautrup
 
Avartas startopstilling (3-5-2):
Nicolaj Bjerregaard - Mathias Cordua('45 Martin Albrechtsen), Jacob Albrechtsen, Frederik Sundstrup - Kristian Ellegaard, Peter Benjaminsen, Thiago Pinto Borges('75 Berat Beciri), Saban Özdogan, Simon Ustrup - Thomas "TC" Christiansen, Christian Offenberg('36 Asger "AG" Højmark-Jensen)
 
Avarta løb lørdag med et vigtigt point til topstriden, da Kolding gæstede Espelunden.
 
Det kunne være blevet til tre af slagsen. Med fem minutter igen blev TC revet omklud i feltet, og dommeren pegede på pletten.
 
Men selvsamme TC kunne ikke snyde Kolding-keeper Jens Rinke, der med en flot redning sikrede gæsterne et point.
 
Forud var gået en kamp, der var præget af en tung bane og en alvorlig betydning af de point, der skulle fordeles.
 
Avarta kom godt fra start og fik startet flere etablerede opspil. Kolding prøvede at overrumple Avarta med hurtige løb centralt på banen.
 
Ingen af holdene fandt dog vejen til chancerne. Istedet var der flere brydekampe end afslutninger.
 
Som første halvleg skred frem blev Kolding modigere i deres pres. Det kastede et boldovertag af sig men stadig ingen store chancer.
 
Efter pausen tog det ikke mange minutter, før AG, Peter Benjaminsen og TC med hurtige kombinationer fik spillet sidstnævnte fri foran Koldings felt. Måltyven tog sigte. Skød. 1-0!
 
Kort før havde AG haft chancen i feltet. Men skuddet sad lige på Kolding-keeper Jens Rinke.
 
Efter målet kom et tungt Kolding-pres. Endeløse rækker af hjørnespark blev sendt mod gæsternes målmaskine Rune Nautrup.
 
Med et kvarter igen var der bonus. Et hjørne landede i den tunge jord i feltet foran Avartas mål, og efter lidt kluddermor og et par blokerede skud kunne Nautrup.
 
Med Avartas brændte straffe fem minutter før tid, blev det til 1-1 ved slutfløjt. Dermed venter endnu en gyser i Greve i sidste runde.
Den 24-10-2017 kl. 13:27

Benny Gall efter Marienlyst-kamp: ”En fantastisk sejr”

Avarta-cheftræner Benny Gall har sammenfattet sin oplevelse af kampen i lørdags, hvor De Grønne vandt 3-4 ude mod topholdet fra Marienlyst. Du kan læse hans ord herunder:
 

Det var med glød i øjnene, da Avarta drog over Storebælt for at møde Marienlyst fra Odense - rækkens førerhold, og et hold der havde maxpoint mod resten af top 4-holdene.

Jeg havde skiftet ud på en enkelt plads i start-11’eren. ’TC’ havde fået pladsen ved siden af Offenberg, og det skulle senere vise sig at være en god idé, og 'AG' havde fået tanket selvtillid på andetholdet ugen forinden med tre kasser i deres 3-2-sejr, så han var igen at finde på bænken.

Start-11’eren så således ud:
Bjerregaard - Ustrup - Sundstrup - Jacob A. - Cordua - Ellegaard - Lorenzen - Benjaminsen - Saban - TC - Offenberg  Bænken: Thiago - AG - Berat - Martin A - Kasper (U19) - Morten (mm)

Kampen startede godt for Avarta med god omgang med bolden på den fine kunststofbane, og efter bare fire minutter kom udeholdet på 0-1 efter et godt gennemspillet angreb, og en bold i dybden fra Lorenzen til Ustrup splittede Marienlyst ad. Et hårdt fladt indlæg, hvor ’TC’ dukkede op ved forreste stolpe og trykkede bolden sikkert i kassen. Dejlig start.

Marienlyst overtog spillet uden dog at skabe det helt store. Avarta var i god defensiv kontrol, og mulighederne var der til nogle fine omstillinger, og på en af dem efter cirka 30 minutter fandt Lorenzen Benjaminsen centralt i banen helt udækket, og med ’TC’ og Ustrup på hver sin side satte han fart på. Marienlyst-forsvaret faldt tilbage, og det gav to gode skudmuligheder til Benjaminsen, som dog begge blev blokeret, og til sidst valgte Benjaminsen så at spille på tværs til en fri ’TC’, og så stod den 0-2.

Desværre holdt det kun fem minutter efter en ufarlig bold i dybden, og Bjerregaard kom en anelse for sent – og så et korrekt straffe. Så stod den 1-2.

Marienlyst lugtede blod, og bare fem minutter senere var forvirringen total, da et frispark fra siden ikke blev clearet, og Marienlyst kunne skrabe bolden over mållinjen til 2-2.

’TC’ ville det dog anderledes, og bare to minutter før pausefløjtet dukkede han igen op på det rigtige sted efter et mønsterangreb og et super indlæg af Ellegaard fra venstre. Med hovedet pandede han bolden i kassen til 2-3, og det var også stillingen ved pausen.

Et drømmehug fra 'AG'
2. halvleg startede med Avarta på bolden, og det var tydeligt, at Marienlyst havde respekt for Avartas omstillinger, og derfor trak de sig lidt.

Desværre blev Avarta selv ramt af en omstilling, da de mistede bolden højt på Marienlysts banehalvdel, og så gik det stærkt. Det blev 3-3, og det var en spand koldt vand i hovedet på De Grønne.

Begge hold kunne godt bruge et point, og det var tydeligt, for der blev ikke helt satset i det fremadrettede spil.

Martin erstattede Cordua efter 15 minutter og gjorde det godt, men det var indskiftning nummer to, der afgjorde kampen. 15 minutter før tid skiftede Benny Gall ’TC’ ud med 'AG', og bare 13 minutter senere takkede han for tilliden og med et drømmehug – som kun 'AG' kan – hamrede han bolden op i hjørnet fra det ene hjørne af feltet. Et drømmemål og 3-4 til Avarta.

Thiago blev skiftet ind lige efter i stedet for Saban, og med hiv og sving hev De Grønne sejren hjem til Rødovre.

Benny Gall fortalte følgende efter kampen:

”Det var en fantastisk sejr, hvor der blev gjort mange gode ting med bolden. Fire flotte mål, men igen lukker vi for mange mål ind, og jeg følte mig bestemt ikke lige så underholdt som tilskuerne, men jeg er super glad for tre point, og nu kan vi selv bestemme vores skæbne,” siger han. 

Forrige Næste

Kommende kampe

MAR 18 Søn
14:00 2. division forår 2018, Oprykningsspil Næstved - Avarta Euro Outlets Stadion Næstved Kampnr.  596362
Logo Avarta
Logo Næstved
MAR 25 Søn
13:00 2. division forår 2018, Oprykningsspil Avarta - Kjellerup IF Espelundens Idrætsanlæg Kampnr.  596365
Logo Kjellerup IF
Logo Avarta
MAR 29 Tor
14:00 2. division forår 2018, Oprykningsspil Ringkøbing - Avarta Green Arena Kampnr.  596374
Logo Avarta
Logo Ringkøbing

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 528115
Dagligt: 312

3 online