Den 19-04-2018 kl. 15:51

Avarta-anfører: ”Godkendt indtil videre”

Det samlede indtryk af de foreløbig seks kampe i forårssæsonen har været godkendt, siger Avarta-anfører Jacob Albrechtsen før lokalbraget på søndag mod Hvidovre.

Avarta har spillet seks kampe i oprykningsspillet, og det er blevet til i alt 10 point – heraf de ni af dem på hjemmebanens kunstgræsbane.

Senest blev det til et ærgerligt 2-1-nederlag ude til Frem, og det har virket som en kæp i hjulet på et ellers glimrende forår.

”Det har været en godkendt forårssæson indtil nu. Hvis du spurgte mig for en uge siden, ville den have været rigtig god. Men nederlaget til Frem i lørdags gjorde, at den kun er godkendt,” siger Avarta-anfører Jacob Albrechtsen.

”Vi har trods alt fået en del point, men det skulle vi også have haft i lørdags. Det formåede vi ikke; vi var åbenbart ikke dygtige nok. Vi havde ellers meget spil og satte Frem under pres, men vi formåede ikke at score på vores chancer.”

God offensiv
I sæsonens hidtidige tre hjemmekampe har Avarta scoret otte mål, og ”De Grønne” har generelt set haft god tur i den offensive del af spillet.

”I tre kampe scorede vi tre gange og lukkede færre ind. Vi har haft en god offensiv og scoret mange mål. Og så synes jeg også, vi har håndteret godt, at vi har skiftet meget rundt på pladserne. Jeg tror ikke, vi har haft den samme startopstilling i nogle af kampene,” siger Jacob Albrechtsen.

”Specielt i det defensive har vi skiftet meget ud. På trods af det har vi leveret habilt, og folk har gjort det godt. Vi har haft nogle tætte kampe, hvor vi har trukket det længste strå. Det rykker en del i tabellen, når man vinder og ikke spiller uafgjort.”

Kan drille Hvidovre
Der kan forventes et brag af et lokalderby, når Avarta på søndag klokken 13 tager imod topholdet fra Hvidovre, der har 29 point mod Avartas 18 point. En svær kamp, men hvor hjemmeholdet ikke står helt uden chancer.

”Vi skal være skarpe mod rækkens nummer 1. Vi skal putte boldene ind, hvis vi skal vinde over Hvidovre. Og jeg tror også på, at vi nok skal skabe chancer mod dem. Det er jeg ikke i tvivl om, for vi har vist, at vi har et godt hold og kan spille med. Og så skal vi selvfølgelig holde stand bagude, for Hvidovre har en skræmmende offensiv,” siger Jacob Albrechtsen.

”Jeg tror sagtens, vi kan drille Hvidovre og få tre point mod dem. Det handler om, at vi finder det gode spil frem, som vi har vist i mange kampe.”

Som det ser ud nu, skal Avarta endelig tilbage på Espelunden Stadion og den rigtige, naturlige græs efter tre kampe på kunstgræsbanen.

”Det blive dejligt at komme ind på stadion og spille kamp. Man kan håbe på godt vejr og mange mennesker til noget god fodbold. Og så forhåbentlig tre point til Avarta. Så bliver det rigtig sjovt,” slutter Jacob Albrechtsen.

Øv-dag i Sydhavnen: Frem løb med sejren

BK Frem - Avarta 2-1 (1-0)

1-0 Beran Camili ('37), straffe
1-1 Oliver Carrara ('60)
2-1 Frederik Dirksen ('81)
Bortvist: Træner Benny Gall (´90)

Avartas holdopstilling(3-5-2): Morten Bank - Mathias Cordua, Jacob Albrechtsen, Victor Guldbrandsen('86 Frederik Sundstrup) - Simon Ustrup, Berat Beciri('45 Oliver Carrara), Victor Lorentzen, Thiago Pinto Borges, Niklas Kristensen('81 Emil Thomsen) - Christian Offenberg, Thomas "TC" Christiansen.

Det blev en rigtig øv-dag, da Avarta lørdag tog til Sydhavnen for at gæste BK Frem. En god halv time blev ikke udnyttet, og da dommerne fløjtede af, var Avarta-træner Benny Gall blevet bortvist, og BK Frem var stukket af med en 2-1-sejr.

Kampen startede fornuftigt for Avarta. Efter et par minutter med chancer i begge ender var Frem presset tilbage, og Avarta sad på spillet.

Der blev skabt en lind strøm af chancer, men der manglede altid en god afslutning eller lidt held.

Christian Offenberg skabte den største, da han gav sig selv en friløber ved at stjæle bolden fra Frems bagerste mand. Den blev dog brændt på den stærke Frem-keeper Marco Brylov.

Frisk i erindringen sad sidste uges 3-0-sejr over FC Sydvest under en høj sol på Espelundens kunstgræsbane. Men forårsfornemmelserne blev hurtigt visket væk. Vejret var gråt og koldt, og Valby Stadions bane var tung.

Oftest var bolden i luften, og når den kom ned på græsset, var det svært at flytte den hurtigt nok til at undgå en uendelig række af tacklinger og nærkampe.

Efter 35 gode minutter begik Thiago et klodset og unødvendigt straffespark på Frems back Rasmus Louie Larsen, der var på vej ud mod hjørneflaget.

Det blev sikkert omsat til 1-0 af Beran Camili, og herfra blev kampen ikke den type Avarta ønskede.

Frem-holdet knoklede hårdt og gav den fuld skrald i alle tacklinger. Det medførte et kaos, som passede hjemmeholdet bedst men kostede så mange gule kort, at Frem næste uge har tre mand i karantæne.

I pausen forsøgte Benny Gall at ryste posen. Dels satte han Oliver Carrara på banen. Dels trak han en midtforsvarer frem på midtbanen.

Det første træk gav hurtigt bonus. Den unge angriber sled sig fri og prikkede en høj bold ind bag Marco Brylov til 1-1. Det andet træk medførte naturligt mere improvisation og rod i Avartas spil med og uden bold.

Den offensive satsning fortsatte efter udligningen. Men Avartas pres kastede ikke en føring af sig. I stedet omsatte Frem et hjørnespark til 2-1 med ni minutter igen.

Avarta satsede alt men kunne ikke fremtvinge en udligning. Et selvforskyldt nederlag blev kun mere bittert af en kontroversiel dommerkendelse til sidst.

En bizar situation med en Frem-spiller, der lagde sig på bolden inde i feltet, endte med et 22 mand stort skænderi, hvor Marco Brylov blandt andet skubber tilbagevendte Emil Thomsen i brystkassen med to hænder.

Nogle dage ville situationen være endt med et straffespark til Avarta og måske et rødt kort til Brylov. Lørdag blev det til et dommerkast og en bortvisning af Benny Gall for protester.

Dermed var afmagten total. Humøret kom først tilbage ved synet af Avartas supportere, "De Grønne", som rullede ud af Valby Idrætspark i en bus med teksten: "Hvem har stjålet min havenisse?"

Avarta-spillerne har en uge til at genfinde melodien, før lokalrivalerne fra Hvidovre kommer på besøg i Espelunden på søndag klokken 13.

Gæsterne bliver en hård modstander. Hvidovre ligger øverst i tabellen, uanset om at man kigger på point, mål eller formkurven.

På holdkortet finder man eks-Brøndbyspiller og topscorer Nicolai Agger, den tidligere ligalandsholdsspiller Kim Aabech og den spændende unge Louka Andreasen.

De fleste på Hvidovres hold har enten et nyligt ophold i Superligaen, udlandet eller 1. division på CV'et - en af dem er den gamle Avarta-angriber Alexander Lazerevic. Så der bliver ikke plads til en dårlig dag, hvor lokalopgøret skal kaste point af sig.

Den 16-04-2018 kl. 18:38

Emil Thomsen er tilbage på grønsværen

Midtbanespilleren Emil Thomsen er igen at finde på fodboldbanen, efter han røg ud med en slem hjernerystelse i september sidste år.

I en Avarta-kamp i begyndelsen af september – for over syv måneder siden – måtte den 22-årige midtbanespiller Emil Thomsen udgå. Han havde pådraget sig en hjernerystelse og blev straks henvist til sengelejet.

Hjernerystelsen satte den talentfulde spiller ud på ubestemt tid. Men efter syv måneder med frustrationer er Emil Thomsen tilbage; han har fået det bedre og er klar til fodbold i oprykningsspillet i 2. division.

”Jeg har det fint nu. Hjernerystelsen er væk, men der sidder nogle spændinger i min nakke, der giver mig hovedpine en gang i mellem. Men det er ikke så farligt som med hjernerystelsen. Det værste er overstået, og jeg kan derfor godt spille igen. Jeg  er dog ikke på 100 procent endnu,” siger Emil Thomsen.

Comeback mod Frem
I lørdags vendte han så tilbage på grønsværen i udekampen mod Frem efter at have siddet ude i over et halvt år.

”Jeg spillede et kvarter i lørdags mod Frem, hvor jeg blev skiftet ind. Det var dejligt at komme i kamp igen. Resultatet gik ikke som ventet, men det var rart at komme i spil. Eneste problem er i forhold til hovestød. Mit hoved skal vænne sig til det, og jeg tager det stille og roligt,” fortæller Emil Thomsen.

Men før Emil Thomsen kunne vende tilbage til fodboldbanen, gik han gennem en rigtig svær tid.

”Det har været en hård periode. De første par måneder, efter jeg fik hjernerystelsen, var ikke nemt. Jeg havde meget slem hovedpine. Jeg lå faktisk bare og hørte lydbøger og skulle have tiden til at gå,” forklarer Emil Thomsen og fortsætter:

”Jeg havde svimmelhed, tinnitus og træthed. En følelse af, at man bare ikke var på topppen. Det gik ekstremt langsomt. Det værste var næsten, at man var så begrænset, i forhold til de ting man kunne lave. Jeg har nærmest ikke kunnet lave noget i et halvt år.”

Frustrerende uvished
Uvisheden har fyldt aldeles meget. Uvisheden om, hvornår han igen kunne snøre fodboldstøvlerne.

”Man får at vide af lægen, at det kan tage to uger, to måneder eller et halvt år. Tiden går bare så langsomt. Uvisheden har været det værste – det har været en dræber. Det har sgu ikke været sjovt,” siger Emil Thomsen, der sideløbende med sin sygeperiode har haft oveskud nok til at følge Avartas kampe primært på hjemmebane.

Hovedstød er mere eller mindre uundgåeligt i fodbold, og Emil Thomsen er også klar på at gå langsomt frem på dén front i fodboldspillet, nu hvor det er det eneste element i spillet, der kan volde kvaler.

”Jeg håber, mit hoved tager pænt imod hovedstødene, da det er det sidste, der mangler. Jeg håber, jeg i løbet af de næste par uger kan være mere eller mindre helt tilbage. Jeg mangler kampform, men det skal nok komme,” slutter han. 

Gall efter sejren over Sydvest

"Jeg er meget tilfreds med sejren på 3-0 over Sydvest, som i de sidste 2 kampe har spillede 1-1 samt 2-2 mod henholdsvis Hvidovre og Middelfart, så vi var godt forberedt.
Jeg er meget tilfreds med bredden på holdet, hvor Berat starter inde for første gang i foråret og gør det godt i Benjaminsen og Saban's skadesfravær.
Morten Bank i målet vokser også fra kamp til kamp og redder et flot sparkede straffe.
Vores omgang med bold bliver også bedre og bedre, så jo jeg er godt tilfreds lige nu og glæder mig over vi er med fremme i en meget tæt og stærk række.
Men arbejdet og forberedelsen til næste weekends kamp mod BK Frem, som bliver en hård nød at knække, starter allerede imorgen (mandag, red.)"

Sol over Avarta: Tjekker ind i toppen med 3-0-sejr

Avarta - FC Sydvest 05 Tønder 3-0 (2-0)
1-0 Christian Offenberg (‘27)
2-0 Thomas "TC" Christiansen (‘45)
3-0 Thiago Pinto Borges (’46)
 
Avartas startopstilling(3-5-2): Morten Bank - Victor Guldbrandsen, Jacob Albrechtsen, Mathias Cordua- Seejou King(‘44 Nicklas Kristensen), Berat Beciri(77’ Christian Jensen), Victor Lorentzen, Thiago Pinto Borges, Simon Ustrup - Thomas “TC” Christiansen, Christian Offenberg(62’ Oliver Carrara).
 
Solskin, mål og gratis entré. Der var ingen smalle steder, da Avarta søndag overbevisende slog FC Sydvest 05 Tønder med 3-0.
 
Avartas midtbane-motor var uden de sædvanlige stempler Saban Özdogan og Peter Benjaminsen. Det betød en startplads til Berat Beciri, der greb chancen og lavede tre oplæg.
 
Tønder byggede fra kampens start en solid fæstning omkring deres felt. Efter flere forsøg på at løbe dem over ende på kanterne, måtte Avarta ty til snedige hjørnespark for at knække sønderjyderne.
 
Et kort hjørnespark gjorde det muligt for Berat at slå en sukkerbold mellem forsvarslinje og keeper. Her fik fire forskellige Avarta-spillere muligheden for at prikken bolden det sidste stykke ind. Den heldige vinder blev Christian Offenberg, der ved bagerste stolpe viste sit målinstinkt og bragte Avarta i front 1-0.
 
Kampen blev spillet på kunstgræs, hvilket gjorde det nemt for hjemmeholdet at sende Tønder på jagt rundt i kombinationer på kryds og tværs af banen.
 
Kort før pausen gentog Berat kunsten fra 1-0-målet. Et hjørnespark blev igen taget kort. Efter lidt ping-pong med Thiago sendte Berat med højre pote bolden i blød bue mod panden på ”TC”.
Avarta-topscoren steg til vejrs og headede elegant bolden helt op i hjørnet uden chance for en sprællende Tønder-keeper. 2-0!
 
Al tvivl om sejren blev fjernet efter få minutter i anden halvleg.
 
Et udspark fra Morten Bank røg helt op til "TC", der lagde bolden ned for fødderne af Berat. Assist-kongen sendte med første berøring bolden i dybden til Thiago, der var sat i spurt. I høj fart men med den største lethed prikkede Thiago bolden forbi en jagtende jysk forsvarsspiller og udenom keeperen til 3-0.
 
Herfra forsvandt spændingen i kampen. Avarta kvalte et hvert antræk til Tønder-pres ved at flytte bolden hurtigt rundt eller jagte den hidsigt, når den var jyske fødder. Selvom sønderjyderne arbejdede hårdt, var Avarta et niveau over målt på teknik, taktik og tempo.
 
Tønder fik en gylden mulighed, da dommeren ved et hjørnespark dømte straffe mod Victor Lorentzen for en arm over skulderen på Tønder-spiller.
 
Men Morten Bank havde luret sparket, der kom hårdt i en meters højde til højre for Avarta-keeperen, og holdte buret rent.
 
For tredje kamp i træk forlod Avarta banen efter at have scoret tre gange. Formbarometeret hos Benny Galls offensive kort står på brandvarm. De sidste fire kampe har ”TC” scoret fire mål, mens Offenberg og Thiago hver har lavet tre.
 
Med det formstærke angreb har Avarta spillet sig ind i topstriden på en 3.plads med et point op til Næstved på 2.pladsen.
 
Med alt at spille for og i målhumør tager Avarta på lørdag til ”det ægte København” i Sydhavnen og besøger Boldklubben Frem. Kampen er klokken 15.00 på Valby Idrætspark. Er man mere til ondt blod mellem naboer, kommer rækkens ubestridte førerhold, Hvidovre, på besøg klokken 13.00 i Espelunden søndag 22. april.

Avarta lærte dyr lektie og vandt

Avarta – Skovshoved: 3-2(1-1)

0-1   Nicolai Vallys(’3)

1-1   Thomas Christiansen(’28)

2-1 Thomas Christiansen(’49)

2-2 Simon Bræmer(’70)

3-2 Thiago Pinto Borges(’85)

En forsvarsfejl blev dyr for Skovshoved, da Avarta løb med sejren efter en scoring i de sidste minutter. Dermed viste Avarta, at de havde lært lektien fra sidste uge, hvor holdet smed både en 2-0-føring på få minutter, og indkasserede en udligning kort før dommerens ur nåede 90 minutter.

Mandag trådte Skovserne på speederen fra kampens start og brugte få minutter på at bringe sig i front. Et langt, gennemspillet angreb endte i feltet hos Nicolai Vallys, der med brystet lagde bolden ned mellem to Avarta-forsvarer og trykkede kanonen af uden at give Morten Bank nogen chance.

Avarta slog dog igen midt i halvlegen. Seejou King fik uforstyrret lov til at slå et indlæg fra venstre. Avarta-folk styrtede i feltet – blandt andet Thomas ”TC” Christiansen, der maste sig frem og headede bolden ind bag Tobias Brogaard Larsen i Skovshoveds mål.

Efter pausen var det Avartas tur til at komme godt fra start. Kristian Ellegaard, Seejou King og Christian Offenberg løb Skovshoved over ende i venstre side.

Mens venstreflanken tordnede frem, besluttede TC’s markering i feltet at sætte kursen mod parkeringspladsen og efterlade målscoren ved bagerste stolpe med plads til i ro og mag at heade Avarta på 2-1.

For anden uge i træk måtte Avarta sent i anden halvleg vinke farvel til en føring. En stikning til den rutinerede bomber Simon Bræmer blev omsat til en udligning med mindre end 20 minutter igen.

Men denne gang skulle Avarta ikke nøjes med et point. For anden kamp i træk var Thiago Pinto Borges på pletten.

En sjusket tæmning fra Skovshoveds bagerste mand gav brasseren en friløber mod Tobias Brogaard Larsen. To-tre fodfinter senere lå keeperen i kunstgræsset, mens Thiago nemt kunne prikke bolden ind til sejrsmålet 3-2.

Med sejren har Avarta vekslet påskens tre kampe til syv point. Var det ikke for en sen udligning til 3-3 i Ringkøbing, havde de grønblusede gjort rent påskebord.

De fine resultater kan aflæses i tabellen, hvor tre point skiller Avarta fra Næstved på andenpladsen, der giver oprykning.

Med god form og tæthed i toppen er der ingen grund til at blive væk, når FC Sydvest 05 Tønder gæster Espelunden klokken 14 på søndag.

4 Point i Påsken

Skær Torsdag skulle Avarta på en lang rejse til det Vestjyske nærmere Ringkøbing hvor hjemmeholdet havde fundet de bedste evner frem og stillede en super græsplæne til rådighed trods det kolde vejr, sjovt som tingene kan lade sig gøre !! hvor der er vilje er der også en vej
Efter en gang god solid morgenmad i lunden fra Det Daglige Brød var spillerne 100% klar fra start og det bekom spillerne godt at være på græs (Tromlet og plan)
TC bragte Avarta fortjent foran 1-0 på et straffespark begået mod Offenberg og kort efter gjorde Offenberg det selv til 2-0 og der stod Avarta på det hele, men som før sagt så er 2-0 den farligste føring og på et klodset straffe hvor Avarta havde flere mulighedder for at clear bolden væk, mens de grønne hang med hovedet blev det 2-2 bare minuttete efter øv øv efter en super halvleg
2 halvleg var forsat med Avarta i den dominerende rolle mens hjemmeholdet lurede på nogle farlige omstillinger samt dødbolde
Tiago kom ind fra bænken og straks satte han sit aftryk og med en smart vending i feltet og en skudfinte var han pludselig alene foran mål og køligt omsatte han det til en 3-2 føring
desværre gik der lidt gummiben i de grønne og Ringkøbing begyndte med lange bolde og den ene tilfældighed de søgte fik de og så måtte vi rejse hjem med 1 point en kamp hvor vi havde fortjent alle 3

Bare 4 dage efter skulle Avarta drengene i kamp igen og det var det mentale arbejde som var det vigtigste som cheftræner Benny Gall havde arbejde med efter 3-3 i Ringkøbing
Det så dog ikke ud til at have virket for Avarta startede sløvt og der skulle et mål imod for at vække holdet efter bare 2 min bragte Skovshoved sig i front hvor forsvaret så noget passivt ud
men så tog drengene fat og begyndte at mase på ned mod Skovshoved mål og meget fortjent efter super flot opspil sendte King bolden lige ind i panden på TC og så stod den 1-1 som også holde til pausen
Avarta kom godt ud til 2 halvleg og lagde et højt pres og efter bare små 5 min blev Offenberg spillede i dybten og med et super indlæg til bagerste stolpe hvor altid farlige TC igen igen stod rigtigt placeret og så var Avarta oppe med en
Om det var 3-3 målet fra i Torsdags eller hvad ved jeg ikke med Avarta spillerne begyndte at trække sig og Skovshoved begynde at blive farlige igen og i det 71' min gik det også galt, igen så forsvaret meget passive ud og Simon Bræmer sparkede flot bolden i kassen til 2-2 nu kunne det gå begge veje Heldigvis gik det vores vej og med 5'min tilbage af opgøret opsnappede Tiago bolden og smart fintet han keeperen og sørgede for 3-2 en stilling det holde helevejen og Avarta kunne putte 3 lune point på tavlen

Cheftræner Benny Gall efter kampen:
Med lidt mere held og dygtighed havde vi stået med 6 point efter Påsken, jeg er super tilfreds med 6 mål i 2 kampe med ked af 5 imod i samme antal Vi har fået brugt mange spillere og fået bevidst at vi har en super god og bred trup hvor alle byder sig til og er med til at gøre en forskel og jeg syntes faktisk at vi vinder fortjent idag men Skovshoved havde stor ære af kampen

Start 11 mod Ringkøbing
Morten B - Cordua - Albrechtsen - Ellegaard - Ustrup - King - Lorentzen - Saban - Benjaminsen - Offenberg - TC
Bænken: Domi - Oliver C - Dino - Christian - Weng - Berat - Tiago

Start 11 mod Skovshoved
Morten B - Sundstrup - Albrechtsen - Ellegaard - Ustrup - King - Lorentzen - Tiago - Benjaminsen - Offenberg . TC.
Bænken: Domi - Oliver C - Dino - Christian - Weng - Berat - Saban

Næste kamp er på Søndag 8/4 kl.14.00 forhåbentlig på Stadion

Den 27-03-2018 kl. 18:24

Interview med Morten Bank

I dag sætter vi fokus på den 21-årige Avarta-målmand Morten Bank.

 

Vi har stillet den unge keeper en række spørgsmål:

 

Hvad er du for en type målmand?

“Jeg vil beskrive mig selv som lidt af en allrounder. Jeg er en god shotstopper, jeg kan spille med fødderne, og i og med jeg har en god højde og drøjde, kan jeg også gå ud og pille indlæg ned.”

 

Styrker og svagheder?

“Som sagt er jeg lidt af en allrounder, men hvis jeg skulle vælge et svaghedspunkt, så mangler jeg nok lidt erfaring. Men det skal jeg bruge den her sæson til at få, og jeg skal hele tiden blive ved med at lægge på mit spil.”

 

Hvordan er det at spille for Avarta?

“Det er en kæmpe fornøjelse at spille for Avarta. Der er højt niveau og knald på til hver eneste træning, og det gør, at man hele tiden forbedrer sig spillemæssigt. Udover det har vi et rigtigt godt omklædningsrum, hvor alle kan med hinanden, hvilket gør, at man altid lige vil give den en ekstra skalle for hinanden i kampene.”

 

Hvordan vurderer du holdets chancer i foråret?

“Det er klart, at vi ikke er favoritter til at rykke op. Vi er nok mere en outsider ligesom forrige år, men der er intet, der er umuligt. Så længe det er muligt, vil vi gå efter en oprykningsplads.”

 

Hvad arbejder du med udover fodbolden?

“Jeg læser idræt på Københavns Universitet.”

 

Hvad laver du i din fritid?

“I min fritid slapper jeg bare af.”

 

BLÅ BOG:
Navn: Morten Bank

Alder: 21 år

Højde/vægt: 193 cm/85 kg

Bopæl: Vanløse

Position: Målmand

Kampe for Avarta: 5 før nuværende sæson

Tidligere klubber: Husum BK og Vanløse IF

Optakt til kamp mod Kjellerup

I sidste weekend blev forårssæsonen i 2. division sparket i gang, og for Avartas vedkommende gælder det et meget spændende oprykningsspil til landets næstbedste række.

 

I sæsonens første kamp var Avarta på besøg hos Næstved, og det skulle blive en rigtig svær opgave for cheftræner Benny Galls tropper. Hjemmeholdet scorede kort før pause og øgede til 2-0 lige efter pausen. Det blev også slutresultatet foran 350 tilskuere.

 

Dagens modstander i Espelunden er Kjellerup, der hjemme tabte 0-2 til Skovshoved i holdets første kamp i forårssæsonen. Avarta og Kjellerup mødte også hinanden to gange i foråret 2017, og her vandt Avarta 2-1 på udebane, mens Kjellerup vandt 3-2 i Espelunden.

 

Avarta står godt rustet til en række svære og nervepirrende kampe i foråret, lyder det fra Benny Gall.

 

”Vi har fået en stærkere og bredere trup. Der er kommet sund konkurrence, og vi vil gerne udvikle spillerne individuelt, så de yder det bedste hver gang, men også for at skabe noget konkurrence til kampene. Der skal leveres hver eneste gang,” siger han og fortsætter:

 

“Vi glæder os sindssygt til at være med i oprykningspuljen, som virker stærkere end nogensinde. Det bliver helt vildt sjovt at måle os med andre dygtige hold – hver eneste gang. Det glæder vi os alle sammen til.”

 

God fornøjelse med den første kamp i Espelunden i dette forår – og husk, at pause er lig med pølse. Pølsesvinget er klar til at tage pænt imod dig, når du vil have stillet sulten, ligesom boden ved indgangen også sælger pølser og andet lækkert.

 

Husk også, at du altid kan læse nyt om holdet på www.avartaelite.dk og på vores Facebook-side!

Den 14-03-2018 kl. 18:43

Benny Gall: ”Vi glæder os sindssygt”

På søndag spiller Avarta sin første kamp i oprykningsspillet i 2. division, og cheftræner Benny Gall har været meget tilfreds med spillernes træningsindsats i vintermånederne.

Avarta er klar til 16 hårde og spændende kampe i forårssæsonen, der begynder på søndag.

Det står klart, da vi taler med cheftræner Benny Gall tirsdag i ugen op til første kamp. Holdet har præsteret fint i træningskampene.

”Det er gået godt i optakten. Vi har fået det ud af træningskampene, som vi gerne ville have. Vi har vundet nogle og tabt nogle. Men overordnet set har vi fået det ud af dem, som vi ønskede. Det er super,” siger han.

”Jeg har været meget tilfreds med det hele i træningen op til sæsonstarten. Og med samtlige spillere. Jeg har rost dem rigtig meget i opstarten. Vi har været forskånet for irriterende afbud. Alle spillere var der fra første dag og hele vejen igennem.”

Bredere trup
Avarta har i vinterpausen fået tilknyttet flere nye spillere. Holdet har blandt andet fået tilgang af midtbanespilleren Victor Guldbrandsen, der senest har spillet i Brønshøj, og som tidligere har været i Ipswich, Lyngby og Herfølge. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Seejou King er også ny mand i Espelunden. Venstre wing-backen spillede tre kampe for Superligaklubben det år, hvor de blev danske mestre. Han har også optrådt for Sporting Lissabon.

”Vi har fået en stærkere og bredere trup. Der er kommet sund konkurrence, og vi vil gerne udvikle spillerne individuelt, så de yder det bedste hver gang, men også for at skabe noget konkurrence til kampene. Der skal leveres hver eneste gang,” fortæller Benny Gall.

”Og så er det klart, at vi har en lille chance for at slås med om oprykningen, og der er vi nødt til at have lidt flere end 11 spillere. Hvis en spiller ikke rammer dagen, eller vi vil have, der skal ske noget andet, så kan vi sende god kvalitet på banen. Og så er vi heller ikke særligt sårbar over for skader og karantæner.”

Svær kamp
I lørdags vandt Avarta 3-0 over FA2000 fra Danmarksserien, og det var den sidste test inden sæsonstarten på søndag ude mod Næstved.

”Det bliver rart at skulle spille om point. Så kan vi se, hvor vi egentlig står. Er vi der, hvor vi håber og tror på, vi er. Det bliver spændende. Næstved er en af de direkte konkurrenter til oprykningen. Og måske et af de hold, der er favoritter til at stå der til sidst. Det bliver en stor mundfuld,” siger Benny Gall.

”Vi kunne ikke have gjort noget anderledes i optakten, og så er det op til os at sætte det rigtige hold og op til de spillere, vi vælger, der skal levere. Som udgangspunkt går vi altid på banen for at spille vores eget spil, og så må modstanderen rette ind.”

Emil Thomsen døjer stadig med symptomer efter sin hjernerystelse, og Jacob Ingvarsen er småskadet. Begge har dog trænet regelmæssigt med på holdet.

”Vi glæder os sindssygt til at være med i oprykningspuljen, som virker stærkere end nogensinde. Det bliver helt vildt sjovt at måle os med andre dygtige hold – hver eneste gang. Det glæder vi os alle sammen til,” slutter Benny Gall.

Der er kampstart klokken 14 på søndag på Euro Outlets Stadion i Næstved. Første hjemmekamp i Espelunden er søndagen efter, den 25. marts, hvor Kjellerup er modstanderen klokken 13. 

Forrige Næste

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 541285
Dagligt: 309

1 online