Den 20-09-2020 kl. 16:32

Første point og mål

Avarta-FC Roskilde 2-2 (1-1)
1-0 Emil Thomsen (’2)
1-1 Niels Victor Guldbrandsen (’31)
1-2 Oussama Djafer-Bey (’55)
2-2 Emil Thomsen (’78)
Tilskuere: 250

Efter nederlag i de tre første kampe i sæsonen i 2. division hentede Avarta søndag det første point i hjemmekampen mod FC Roskilde.

Anfører Emil Thomsen bragte med et flot skud Avarta foran efter blot halvandet minut, og jublen kunne bryde ud på Tømrermester Jim Jensens Park i Espelunden. Det var samtidig første mål i sæsonen til ”De Grønne”, og sejrskursen var sat.

Efter en halv times tid udlignede Victor Guldbrandsen, der netop har skiftet til FC Roskilde, og 1-1 blev også pausestillingen.

I anden halvleg bragte Oussama Djafer-Bey gæsterne foran med et brag af et skud udefra, og nedrykkerne havde dermed sat kursen mod tre point.

Avarta ville det anderledes, og med sin anden scoring i kampen udlignede Emil Thomsen til 2-2 med et lille kvarter igen. Avarta pressede på og havde flere oplagte scoringschancer, men ind ville bolden ikke.

Brænder for mange chancer
Efter kampen talte vi med Avarta-træner Thomas Westh Hansen, der både var glad og ærgerlig over kampens udfald.

”Vi spiller rigtig godt i betragtning af, at vi kommer med tre nederlag på 0-1. Vi starter kampen godt. Jeg kan ikke være i tvivl om, når jeg læser kamprapporten, at vi vandt på afslutninger, store chancer, indlæg og så videre,” siger han.

”Der har manglet mange ting i de tre foregående kampe i forhold til mål, hvilket også gælder i dag. Vi header på siden af stolpen, og vi brænder når målmanden er væk, hvor vi er dygtige til at ramme den mand, der står i målet. Det er ærgerligt, men vi må arbejde hårdt. Hver evig eneste kamp kommer til at blive drabelig fra nu.”

Kæderne hænger sammen
I kampen mod FC Roskilde var der flere elementer, som kan tages med videre til de næste kampe, lyder det.

”Som træner leder man efter, hvad der skal bringe os videre. Jeg synes, der er masser af ting. Individuelle færdigheder og relationer, der begynder at komme. Vi hænger sammen kædemæssigt frem og tilbage. Selvfølgelig er der altid detaljer, vi skal forbedre, men det ser fornuftigt ud. Der er mange positive ting at tage med videre,” siger Thomas Westh Hansen, der mødte meget skuffede spillere i omklædningsrummet efter matchen.

”Der var ikke den store glæde efter kampen. Spillerne sad faktisk og hængte derinde, fordi de var forbandet over, at det ikke blev til sejr.”

Med to mål trådte Avarta-anfører Emil Thomsen forrest med to scoringer i den uafgjorte kamp.

”Jeg roste Thomsen for at være med til at hive holdet op. Vi har ikke spillet dårligt på noget tidspunkt, men jeg synes, vi har udtur og stolpe ud. Boldene slår ned de forkerte steder. Vi er et bundhold, men ikke på den måde, at vi bare spiller usammenhængende uden at skabe chancer,” slutter Thomas Westh Hansen.

Avarta spiller sin næste kamp i 2. division på lørdag den 26. september, hvor holdet besøger lokalrivalerne fra Vanløse med kampstart kl. 13.00.

Den 13-09-2020 kl. 19:51

Avarta fortsat pointløs i sæsonen

Hillerød-Avarta 1-0 (0-0)
1-0 Jonathan Witt (’87)
Tilskuere: 292

Avarta var lørdag taget til Hillerød for at spille sæsonens tredje kamp i 2. division. Som i de to foregående kamp endte Avarta med at tabe 0-1, og holdet er således stadig uden point efter tre kampe.

Kampen var målløs helt hen til tre minutter før tid, hvor Jonathan Witt bragte hjemmeholdet i front. Avarta fik ikke udlignet, og de tre point gik til Hillerød.

Avarta er dermed ikke bare uden point, men også helt uden mål i sæsonens første 270 minutter. Holdet indtager den næstsidste plads i den 14 hold store Gruppe 2.

”De Grønne” skal i aktion igen søndag den 20. september, hvor FC Roskilde kommer forbi til match kl. 13.00 på Tømrermester Jim Jensens Park.

Den 11-09-2020 kl. 21:41

Ingen adgang for udeholdets fans i efteråret

Fans af udeholdet får ikke adgang til de forskellige stadions i efterårssæsonen, meddeler DBU.

DBUs turneringsadministration har besluttet, at der ikke er adgang for tilskuere af udeholdet til kampene i 1. division og 2. division frem til nytår.

”Baggrunden er COVID-19-situationen, hvor det som arrangør er ressourcekrævende og praktisk udfordrende at håndtere tilskuere fra udeholdet, når gældende retningslinjer og
 sundhedsplaner skal overholdes,” skriver DBU og fortsætter.

”Erfaringer fra Superliga-ordningen viser, at hjemmeholdets tilskuere som hovedregel udviser en ansvarlig adfærd og vilje til at overholde anvisninger og retningslinjer, som

 muliggør en korrekt afvikling under de gældende vilkår.”

At kampene i efterårssæsonen udelukkende afvikles med tilskuere fra hjemmeholdet betyder således, at Avartas fans ikke får mulighed for at se ”De Grønne” på udebane på denne side af nytår.

Avarta spiller sin næste kamp i 2. division netop på udebane lørdag den 12. september kl. 14.00. Modstanderen er Hillerød, og Avarta har sit første point til gode efter to 1-0-nederlag indtil videre i sæsonen.

Den 06-09-2020 kl. 15:40

Nykøbing snuppede sejren

Avarta-Nykøbing FC 0-1 (0-0)
0-1 Sebastian Koch (’57)
Tilskuere: 200

Avarta indkasserede også et nederlag i anden kamp i sæsonen – og også denne gang med et smalt 1-0-nederlag.

Søndagens modstander var Nykøbing FC på Tømrermester Jim Jensens Park, og gæsterne tog fra stadion med alle tre point.

Nykøbing scorede kampens enlige mål efter 57 minutter, da Sebastian Koch headede bolden ind i netmaskerne til føring. Stillingen holdt kampen ud, og nedrykkerne fra 1. division kunne rejse hjem med sejren.

Avarta tabte også sæsonens første kamp med 1-0 ude til FA 2000, og ”De Grønne” har dermed stadig først mål og først point til gode i denne sæson i 2. division.

Næste chance for point er på lørdag den 12. september ude mod Hillerød med kampstart kl. 14.00. Det nordsjællandske hold har tre point efter de to første sæsonkampe.

Den 01-09-2020 kl. 22:33

Pokalsejr over GVI

GVI-Avarta 1-2 (0-0)
1-0 Mathias Veltz (’66)
1-1 Victor Guldbrandsen ('90)
1-2 Selvmål (’118)
Tilskuere: ?

Avarta vandt tirsdag aften 2-1 efter forlænget spilletid ude over GVI (Gentofte-Vangede Idrætsforening) i 1. runde i Sydbank Pokalen og avancerer dermed til næste runde.

Hjemmeholdet bragte sig foran midt i anden halvleg, inden Victor Guldbrandsen udlignede i kampens overtid. Da der skulle findes en vinder i aften, skulle opgøret dermed afgøres i forlænget spilletid.

Det lignede, at holdene skulle afgøre kampen på straffespark, men blot to minutter før tid røg bolden ind i netmaskerne hos GVI, der spiller i Danmarksserien. Og Avarta vandt dermed efter en lang og dramatisk pokalkamp.

Første hjemmekamp
Avarta skal i aktion igen på søndag den 6. september i 2. division hjemme mod Nykøbing FC, der er nedrykker fra 1. division. Kampstart er kl. 13.00. Nykøbing vandt sin første sæsonkamp med 3-0 hjemme over Skovshoved.

Billetter til sæsonens første hjemmekamp på Tømrermester Jim Jensens Park kan købes ved at trykke på dette link. Bemærk, at der KUN er adgang til stadion med billet købt online.

Den 30-08-2020 kl. 14:00

Nederlag i sæsonpremiere

FA 2000-Avarta 1-0 (1-0)
1-0 Sebastian Jacobsen (’36)
Tilskuere: 248

Avarta indledte lørdag den nye sæson i 2. division med en udekamp mod FA 2000 fra Frederiksberg.

Hjemmeholdet bragte sig foran efter 36 minutter, og det blev også kampens eneste mål i en intens affære.

Avarta skal allerede i aktion i igen tirsdag den 1. september kl. 19.00, og her er modstanderen GVI på udebane i 1. runde i Sydbank Pokalen. I denne sæson frister GVI en tilværelse i Danmarksserien.

Den næste kamp i turneringen er søndag den 6. september hjemme mod Nykøbing FC, der er nedrykker fra 1. division. Kampstart er kl. 13.00. Nykøbing vandt sin første sæsonkamp med 3-0 hjemme over Skovshoved.

Den 27-08-2020 kl. 16:37

Ny sæson begynder lørdag

Avarta indleder den nye sæson i 2. division lørdag, når holdet drager til Frederiksberg for at møde FA 2000.

Efter små to måneders sommerpause er bolden atter fundet frem til fodbold i landets tredjebedste række.

Avarta er placeret i Gruppe 2 sammen med de fleste af de øvrige hold fra det østlige Danmark. Holdet er klar til sæsonstarten efter at have spillet fem træningskampe.

"Vi er så klar, som man nu kan blive. Vi glæder os og ser frem til sæsonstarten. Vi har nået det, vi skal i optakten med det fysiske og de forskelige faser, som vi ville snakke om," siger Avarta-cheftræner Thomas Westh Hansen.

Vil tage initiativet
Første kamp er på lørdag den 29. august kl. 13.45 ude mod FA 2000, der hører hjemme på Frederiksberg. Et hold, som Avarta både tabte og vandt 1-0 mod i sidste sæson.

”Det har været tæt mod FA 2000. Det er et godt hold, vi skal spille mod, og som har flyttet sig meget på et par år. Det er et teknisk stærkt hold, som spiller på kunst på hjemmebane. Der venter en fin udfordring, og vi vil forsøge at tilegne os initiativet i kampen. Nu skal vi lade fødderne tale. Det er alvor nu, og det bliver spændende,” siger Thomas Westh Hansen.

Den nytilkomne midtstopper Sebastian Fischer er ude til lørdagens kamp. Oliver Carrara er tabt for Avarta, da han drager videre til en ny klub.

Billetinformation vedrørende lørdagens kamp på Frederiksberg kan findes ved at trykke på dette link.

Avartas første hjemmekamp i denne sæsons 2. division er søndag den 6. september mod Nykøbing FC med start kl. 13.00.

Den 17-08-2020 kl. 22:07

Uafgjort mod HB Køge

Avarta spillede mandag aften 1-1 ude mod HB Køge, der til daglig frister en tilværelse i 1. division.

Det var Avartas fjerde træningskamp inden sæsonstarten i 2. division sidst i august. De tre forrige træningskampe har budt på to 2-0-sejre ude over Greve og GVI, mens det blev til 1-1 hjemme mod Holbæk i fredags.

Avarta-træner Thomas Westh Hansen roste holdet efter det uafgjorte resultat i Køge.

”Det var en fin præstation, og vi fik bygget videre på tingene. Spillet fungerede fornuftigt, og vi gravede os ikke ned, selv om HB Køge er et godt hold. HB Køge skiftede alle mand i pausen, mens vi kun skiftede én spiller ud. Stor ros til drengene for aftenens kamp,” siger han.

Det var HB Køges første træningskamp, og den blev spillet på Capelli Sport Stadion. HB Køge kom foran ved Marius Elvius, inden Emil Wass udlignede til 1-1 for Avarta et kvarter før tid. Thomas Westh Hansen roser blandt andet Adam Jawhar, der har spillet ungdomsfodbold i Avarta. Han gjorde en fin figur i træningskampen, lyder det.

Sidste træningskamp for Avartas vedkommende er på lørdag den 22. august hjemme mod KFUM Roskilde med kampstart kl. 11.00.

Første kamp i den nye sæson i 2. division er den 29. august, hvor Avarta ude møder FA 2000 fra Frederiksberg med kampstart kl. 13.45.

Den 12-08-2020 kl. 22:53

Avarta-træner: ”Det ser spændende ud”

Avarta indleder den nye sæson i 2. division sidst i august, og der venter en spændende sæson, siger holdets cheftræner, Thomas Westh Hansen.

I de seneste par uger har Avarta genoptaget træningen som led i forberedelserne til den nye sæson i 2. division, der for Avartas vedkommende begynder 29. august kl. 13.45 ude mod FA 2000 fra Frederiksberg.

Der har som sædvanligt været lidt udskiftninger i truppen, og spillerne er ved gøre sig klar til den kommende sæson.

”Truppen tegner godt, og det ser spændende ud. Vi har fået nogle interessante spillere ind. Vi glæder os og ser frem til sæsonstart. Vi er sultne efter at komme i gang. Vi arbejder hårdt på at få tingene på plads og forbereder os optimalt,” siger Avarta-cheftræner Thomas Westh Hansen.

”Vi træner spillestil og prøver at få nogle flere greb i værktøjskassen i forhold til at løse forskellige situationer i spillet med bolden - og spillet ind mod bolden. Vi skal bringe os i en god fysisk form og forfatning. Vi har fin styr på doseringen og skal nok have friske ben til første turneringskamp. Benene er måske ikke så friske i øjeblikket. Vi træner tungt for at opbygge fysisk form. Det er en hård omgang.”

Fem træningskampe før sæsonstart
Som led i forberedelserne til sæsonstarten spiller Avarta fem træningskampe. De første kampe er endt med to 2-0-sejre på udebane mod Greve og GVI, der begge er Danmarksseriehold.

På fredag den 14. august tager Avarta hjemme imod Holbæk med kampstart kl. 18.30. Herefter venter en udekamp mod 1. divisionsholdet HB Køge og en hjemmekamp mod Roskilde KFUM.

Som alle andre i disse tider tager Avarta også deres forholdsregler i forhold til corona-situationen. Spillerne bruger omklædningsrummet i to hold, og viser en spiller de mindste tegn på sygdom, tages der en coronatest. Når testen er påvist negativ, må spilleren vende tilbage til træning.

Får ungt målmandsteam
Avarta har i sommerpausen sagt farvel til en række spillere og sagt goddag til nogle nye. Truppen er ikke 100 procent på plads endnu, så der kan stadig forekomme afgange eller tilgange af spillere.

Jonas Hemmningshøj er taget til Brønshøj, og så har Avarta fået flere nye, spændende spillere. Den 19-årige målmand Oliver Funch er kommet til fra Lyngbys ungdomsafdeling, og den høje målmand har tidligere stået en enkelt landskamp på U19-landsholdet.

”Oliver er en dygtig, ung keeper, som vi forventer os meget af. Han skal tage konkurrencen op med Morten Bank, og vi har derfor to dygtige målmænd, der skal kæmpe om spilletiden,” siger Thomas Westh Hansen.

Morten Nielsen er tilbage
Herudover har Avarta hentet den 19-årige midtstopper Sebastian Fischer, der har været i FCKs ungdomsafdeling, og som har spillet 15 ungdomslandskampe. Avarta har desuden fået endnu en 19-årig spiller, Mikkel Eslund, der kommer fra Brøndbys ungdomsafdeling. Han kan spille både i forsvaret og på midtbanen.

Herudover har 21-årige Frederik Jørgensen – lillebror til Nicolai Jørgensen – skiftet til Avarta fra Hvidovre IF. Han er angriber, og scorede allerede et mål i den første træningskamp mod Greve.

Den største profil, der er kommet til Avarta i sommerpausen, er 30-årige Morten Nielsen, der spillede en sæson for ”De Grønne” for seks år siden. Han besidder råstyrke, fysik og erfaring, lyder ordene fra Avarta-træneren om den nye angriber. Han bliver alderspræsident på et ungt Avarta-hold. Morten Nielsen har spillet i en lang række klubber – også udenlandske – og har senest optrådt for Hvidovre FC.

Dato og tider for den nye sæson i 2. Division

Så ligger kampprogrammet klar til den nye sæson i 2. division. Vi starter den nye turnering med en tur til Frederiksberg hvor vi skal møde FA2000, den 29. august kl. 13.45.

Her er link til alle kampene: http://www.2-division.dk/klub/bk-avarta

Forrige Næste

 

Stadion sponsorer

Live fodbold resultater

Live fodbold resultater indenfor Superligaen, 1. division, 2. division, 3F Ligaen, Serie A, Premier League, La Liga, Bundesligaen mm.

https://www.flashscore.dk

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 755452
Dagligt: 286

2 online