Den 08-05-2022 kl. 08:41

Traditionspokal uddelt på ny

Med gårsdagens sejr over Allerød vandt Benny Galls tropper sin sjette kamp på stribe, hvilket medførte en ny uddeling af trekamps-pokalen. Spilleren som vinder pokalen er en, som har været toneangivende i de tre seneste sejrer og det kan man roligt sige, at denne vinder har.

Han blev rykket op i førsteholdstruppen tilbage i efteråret og har været en stor del af, at holdet nu har fået en beton defensiv. Offensiven sælger billetter, defensiven vinder mesterskaber lyder en bekendt motto.

- Jeg er utrolig stolt. Det er altid super fedt med person anerkendelse og samtidig med, at det er gået rigtig godt for holdet, så synes jeg også det personligt har været rigtig fint, fortæller vinderen af trekamps-pokalen, som er Nicklas Busk Andreasen.

Nicklas Busk Andreasen og resten af Avarta-holdet indtager øjeblikket tredjepladsen og der er mulighed for at sparke sig selv totalt tilbage i topkampen, når Ishøj IF venter på fredag hjemme i Espelunden med kampstart klokken 14.

Den 29-04-2022 kl. 22:20

Avarta tævede 'Hvepsene'

Avarta var Brønshøj overlegne på Tømrermester Jim Jensens Park, hvor det endte med en sejr på hele 4-0. Specielt i anden halvleg var hjemmeholdet niveauer bedre end 'Hvepsene', som ikke kunne stikke med særlig stor kraft denne sommeraften.

Benny Galls tropper brugte ikke særlig mange minutter på at bringe sig i front, da David Müller sparkede bolden i kassen efter tre minutter og så var drømmestarten en realitet. Angriberen som kom til klubben inden forårets start har fået en god start i Espelunden, hvor han i dag blev dobbeltmålscorer.

- Det var en rigtig god kamp fra vores side og denne gang er vi endelig også gode til, at få lukket kampen og dræbe spændingen. Vi har fået hul på bylden offensivt og vores defensiv lukker ingen mål ind, så vi står et virkelig godt sted for tiden, hvor vi også har den nødvendige stolpe ind, fortæller David Müller ovenpå storsejren.

Mads Walter scorede til 3-0 efter, at han driblede en spiller ude foran feltet og placerede bolden over i det lange hjørne. Niklas Toft Kristiansen sluttede målfesten med et mål direkte på frispark i dommerens tillægstid.

Avarta er nu 15 point foran Brønshøj i tabellen.

Den 27-04-2022 kl. 08:27

OPTAKT: Brønshøj venter hjemme på Tømrermester Jim Jensens Park

Avarta tager på fredag imod Brønshøj hjemme på Tømrermester Jim Jensens Park, når de hold møder hinanden for tredje og sidste gang i denne sæson. Det første opgør i denne sæson vandt Brønshøj med 1-3 og den anden kamp endte med 1-1, og nu står det tredje opgør for døren på fredag.

- Det bliver en svær og meget fysisk kamp med to hold, som er meget opsatte på at vinde, da tre point vil have stor betydning for begge parter, fortæller Niklas Toft Kristiansen.

Det er altid nogle specielle kampe, når Brønshøj er modstanderen og der er lagt op til en rigtig vigtig kamp på fredag. Avarta er kommet flyvende fra start med 13 ud af 15 mulige point i dette forår, hvor Brønshøj har fået 3 ud af 15 mulige point.

- Først og fremmest, så har vi fået mere selvtillid og tro på tingene, men jeg synes også, at vi har fået en stærkere og mere kompetitiv trup. Vi er blevet skarpere offensivt og har lukket langt færre mål ind, lyder det fra holdets nummer 18, som samtidig sætter ord på betydningen af kampene mod Brønshøj:

- Der har historisk været en stor rivalisering imellem de to hold, hvilket gør at tre point betyder lige det ekstra og skaber noget mere spændingen hos trænere og spillere. Vi tabte sidste gang vi mødte Brønshøj i Espelunden, så vi har helt klart noget vi vil ud og revanchere på fredag, slutter "Dino" af.

Der er kampstart klokken 18:30 på fredag og du kan købe billet til kampen her: https://boldbillet.dk/show/event/avarta-vs-broenshoej-30-apr-2022

Den 22-04-2022 kl. 21:20

Midtbanetekniker efter sejr: Vores mentalitet er ændret

Avartas forrygende start på foråret blev kun endnu bedre efter dagens kamp, da B 1903 blev slået med 1-0 på udebane, hvor sejren kom i land efter en god præstation fra Benny Galls grønklædte hær.

Avarta kom foran efter lidt mindre end tyve minutters spil, da Marco Balck blev nedlagt i feltet, hvorefter Mads Walter var stensikker fra 11-meter pletten, og herfra var sejren aldrig reelt i fare. For anden kamp i træk blev Walter matchvinder for Avarta, som nu har hentet 13 ud af 15 mulige point i foråret.

- Det er en rigtig dejlig sejr på en dårlig bane, men vi vinder og det er klart det vigtigste. Vi har fået bygget en rigtig god vindermentalitet ind i truppen, som vi måske manglede noget af i efteråret, og så er vi bare ekstremt sultne efter hele tiden at vinde og blive bedre, fortæller Albin Fetahi.

Om 1 uge venter langt om længe en hjemmekamp i Espelunden igen, når Brønshøj kommer på besøg. En kamp, som truppen glæder sig.

- Kampene mod Brønshøj er altid rigtige sjove og vel en af vores rivaler, så det bliver gang i den kamp, og vi skal ud og have endnu en sejr mod en god modstander, slutter holdets nummer 10 af.

Den 20-04-2022 kl. 09:27

Trekampspokalen er blevet uddelt

Som en mangeårig tradition i Avarta, så bliver der givet en pokal efter tre sejrer på stribe, hvilket netop har været tilfældet. Pokalen bliver givet til en spiller, som i de tre kampe har gjort sig særlig bemærket og det må man virkelig sige, at holdets keeper Oliver Lip har gjort.

Med to clean sheets ud af de seneste tre kampe, hvor der endda kun er gået et mål ind, så har Lip strålet i Avarta-målet med flere rigtig gode redninger, som også har spillet meget ind i holdet rigtig gode start her i foråret.

- Jeg er stolt over at modtage 3-kampspokalen. Det betyder jo, at man har gjort det godt og, at man som som keeper har hjulpet holdet, men vigtigst er det, at vi har fået de 3 sejrer, fortæller Oliver Lip og sætter nogle flere ord på den seneste tid.

- Det er selvfølgelig rigtig fedt med afgørende redninger, men det vigtige er, at vi vinder kampene. Vi er inde i en rigtig god periode og vi træner virkelig godt, hvor mange dygtige spillere presser sig på, slutter Lip af.

Oliver Lip og resten af Avarta-mandskabet spiller næste kamp på fredag, hvor holdet på udebane møder B 1903 med kampstart klokken 18:30.

Den 14-04-2022 kl. 15:49

Tre på stribe

Avarta vandt for tredje gang i træk, da Benny Galls tropper i dag vandt 1-0 over bundholdet, Union, på udebane, men det var ikke helt problemfrit. De grønklædte gæster kom bedst ud til kampen og pressede på, men kort efter bed Union også fra sig.

Efter godt og vel 20 minutters spil modtog Union et direkte rødt efter en mulig Avarta-friløber, hvor bolden blev stoppede med armen og hvad der lignede en klokkeklar kendelse fra dagens dommer, så var stemningen noget andet hos hjemmeholdet, hvor de bestemt ikke var enige i den situation.

Mads Walter bragte få minutter senere Avarta foran, da han driblede ind i banen fra venstreside af og resolut sparkede han bolden op i hjørnet. En flot scoring af Avartas hjemvendte angriber.

- Det var en lettelse med scoringen og de tre point. Vi jagter hver dag tilbagevenden til divisionerne og at komme tættere på. I foråret er vi kommet rigtig godt fra start og i dag var endnu et skridt i den rigtige retning, fortæller Mads Walter.

Stemningen var noget ophidset ved hver kendelse efter det røde kort, hvor hjemmeholdets bænk var på stikkerne til at fare op ved eventuel tvivlskendelse.

Avarta blev presset i slutminutterne, men flere flotte redninger af Oliver Lip i Avarta-målet sørget for clean sheet og tre point med hjem til Espelunden. Næste kamp for Avarta er fredag den 22. april, hvor B 1903 venter på udebane.

Den 12-04-2022 kl. 10:38

OPTAKT: Vi jagter tre på stribe

På torsdag går det løs, når Avarta Skærtorsdag møder bundholdet Union på udebane. Avarta kan med en sejr hente den tredje på stribe og stadfæstet, at der kigges op af i tabellen og ikke ned af.

Avarta har for nuværende ni point ned til B 1903 under stregen, som de grønklædte møder fredag den 22. april. Kigger man op mod Greve på førstepladsen, så er der 12 point for Avarta til toppen af rækken. Men for nu venter Union på torsdag med kampstart klokken 12, hvor Benny Galls tropper skal fortsætte den opadgående formkurve, hvor der specielt er kommet hul på den grønklædte offensiv.

Avarta har startet foråret med syv point ud af ni mulige point og indtager rækkens fjerdeplads med 26 point efter 17 runder.

Tager vi et kig på torsdagens modstander, så har de trods deres bundplacering faktisk også fået en ganske fin start på foråret, hvor de har vundet over B 1903, uafgjort mod Brønshøj og så tabte Union så deres seneste kamp med 3-2 til Allerød. Union indtager rækkens sidsteplads med 9 point ligeledes efter 17 spillet kampe.

Kampen spilles på torsdag i Union på kunst med kampstart klokken 12.

Den 09-04-2022 kl. 18:32

Det gode forår fortsætter

Et væsentlig vind var heller ikke i vejen, da Avarta fortsatte de gode takter i dette, hvor holdet nu har fået syv ud af ni mulige point i dette forår.

Solrød var denne lørdag på besøg i Espelunden og udover de to hold, så var der også vind på besøg i Espelunden, men vejret fik ingen betydning for Avarta ligner virkelig et hold, som kan begynde at kigge op af i tabellen.

Det ligner, at Benny Galls tropper har fundet opskriften på succes og imens de andre hold smider point på skift, ja så vinder de grønklædte tropper sine kampe i Espelunden.

I dag blev Solrød slået med 3-1, hvor alle hjemmeholdets tre mål var af forskellige målscorer. Lorent Selmani startede med at bringe glæde i Espelunden med sin scoring efter lidt mere end en halv times spil. Kort efter fordoblede Marco Balck holdet måltotal og Avarta kunne gå til pause med en føring på 2-0.

Hvordan ville hjemmeholdet så komme ud til anden halvleg? Ville det være en sovepude, at være i front med to-mål eller ville holdet sikre sig sejren sikkert? Det blev måske en mindre sovepude for gæsterne sparkede spændingen tilbage i opgøret med en reducering til 2-1 efter godt og vel et kvarters spil.

Der var spænding helt til det sidste, men så slukkede Pola Karim kampen med sin scoring i dommerens overtid på straffespark og Avarta tog de tre vigtige point i dagens hjemmekamp.

Næste kamp for Benny Galls tropper er allerede på torsdag, hvor Avarta skal møde Union på udebane med kampstart klokken 12.

Den 05-04-2022 kl. 22:43

OPTAKT: Den gode start skal fortsætte

Avarta er kommet godt for land i dette forår, hvor Benny Galls tropper har hentet fire point de første to kampe her i foråret og senest, hvor Herstedøster blev besejret og den grønklædte defensive holdte nullet.

- Det har givet os godt med selvtillid og jeg føler, at vi står et rigtig godt sted som hold pt, hvilket er noget som vi skal fortsætte med på lørdag mod Solrød, fortæller Nicklas Busk Andreasen og fortsætter:

- Vi stod ganske fint senest mod Herstedøster, hvor vi holdte nullet og det giver også endnu mere tro på os selv, når vi selvfølgelig vinder, men også samtidig holder modstanderne fra at score, lyder det fra holdets forsvarsklippe.

Avarta indtager øjeblikket rækkens fjerdeplads med 23 point efter 16 kampe og lørdagens gæster fra Solrød er nummer ni med 10 point efter 16 kampe. Billetter til kampen kan du købe via dette link: https://boldbillet.dk/show/event/avarta-vs-solroed-fc-9-apr-2022

Den 01-04-2022 kl. 20:26

Stærk keeper-præstation sikrede clean sheet og tre point

Avarta har fået en rigtig god start på foråret, da holdet i dag vandt 1-0 ude over Herstedøster og nu har hentet fire point i forårets to første kamp. Avarta-keeper Oliver Lip, stod en formidabel kamp og kunne efter kampen glæde sig over de tre og et clean sheet.

- Det er super vigtigt for os at vinde i dag og så er det selvfølgelig også enormt dejligt at holde buret rent. Vi spiller egentlig en rigtig fin første halvleg, hvor vi er i kontrol, men ender med i anden halvleg, at slå for mange lange bolde, men rigtig dejligt med de tre point og et clean sheet, lyder det fra Oliver Lip ovenpå dagens sejr.

Benny Galls tropper spiller igen lørdag den 9. april, hvor Solrød kommer på besøg i Espelunden. Kampstart klokken 13

Forrige Næste

 

Stadion sponsorer

Se turneringstabellen og kampresultater

Klik her: Danmarksserien, pulje 1 på DBU hjemmeside

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 896135
Dagligt: 277

1 online