Træningskamp Brøndby IF - Avarta BK

Lørdag den 18. januar klokken 13.00, møder vi Brøndby IF’s superligastjerner i en træningskamp.

Pga. af årstiden har vi ikke kunnet finde en egnet græsbane i Espelunden, så derfor vil kampen blive afviklet i Brøndby.

Kampen bliver spillet på Bane 1 – træningsbane beliggende parallel med Brøndby Stadion.

Der er fri entré og der forventes 700-1.000 tilskuere.

Kom i god tid og støt Avartas 1. senior i denne træningskamp, som er en af mange træningskampe inden sæsonstarten søndag den 8. marts klokken 13.00 hjemme imod B 93 i det spændende 2. divisions grundspil.


Følgende træningskampe er aftalt:

Lørdag den 25./26. januar 2 kampe
B.1908 – Avarta / BSF – Avarta

Lørdag den 1. februar / 2 kampe
Avarta – Vordingborg / Roskilde KFUM – Avarta

Lørdag den 8. februar
Holbæk – Avarta

Lørdag den 15. februar
Lund IF – Avarta

Lørdag den 22. februar
Hvidovre IF – Avarta

Torsdag den 27. februar
Avarta – FC Helsingør

Lokalt håndværkerfirma bag nyt stadionnavn

Sponsor- og PR-chef Bent Thomsen fra Green Entertainment ses her på stadion med Casper Andersen og Jim Jensen fra Tømrermester Jim Jensen A/S.

Green Entertainment A/S / Avarta BK kan løfte sløret for den nye navnesponsor for Espelundens Stadion.
Og det er med stor glæde vi kan afsløre, at det er et lokalt håndværkerfirma, som vi har lavet aftalen med.
Tømrermester Jim Jensen A/S vil de næste 3 år have navneretten til Espelundens Stadion.
Det endelige navn er til godkendelse hos Rødovre Kommune. Det skal være foreneligt med lovgivningen og de etiske forhold og retningslinjer for reklamer på Rødovres Kommunes idrætsanlæg mv.

Træningskampe 2020

Følgende træningskampe er planlagt. Kamptidspunkt og sted bliver annonceret, når de er på plads.

Lørdag den 18. januar
Brøndby IF (Superliga) – Avarta

Lørdag den 25./26. januar 2 kampe
B.1908 – Avarta / BSF – Avarta

Lørdag den 1. februar / 2 kampe
Avarta – Vordingborg / Roskilde KFUM – Avarta

Lørdag den 8. februar
Holbæk – Avarta

Lørdag den 15. februar
Lund IF – Avarta

Lørdag den 22. februar
Hvidovre IF – Avarta

Torsdag den 27. februar
Avarta – FC Helsingør

Turen til Holbæk gav 3 vigtige point

I efterårets næstsidste kamp var Avarta på besøg i Holbæk. En sejr ville lune gevaldigt og takket være holdets topscorer, Oliver Carrara, blev det en realitet.

Der var lagt op til en spændende kamp imod Holbæk, som også kæmper med om pladserne i oprykningsspillet.

Med en scoring i 19’ minut af Avartas topscorer, Oliver Carrara, og en scoring, i de sidste minutter, af Mads Walter, der kunne løbe med bolden ned mod et tomt mål, da hjemmeholdet havde taget målmanden med op på et hjørnespark i dommerens tillægstid.

Med søndagens sejr har Avarta fire point ned til FA 2000 på syvendepladsen, der er første placering, som giver adgang til nedrykningsspillet.

Det var en vigtig og vital sejr for Avarta, der uanset næste søndags resultat imod det absolutte tophold, FC Helsingør, kan overvintre i top 6 når vinterpausen venter for holdene i 2. division.

Der var i dag også stor opbakning fra ”De Grønne Supportere”, som havde taget turen til Holbæk og fik indviet Holbæks nye stadion i Holbæk Sportsby.

Avarta på boldbillet.dk

Når Avarta møder FC Helsingør i Espelunden den 10. november kl. 10.30, kan du for første gang købe din billet på nettet.

Avarta har indledt et samarbejde med selskabet boldbillet.dk. Kampen mod FC Helsingør er en test med henblik på et langsigtet samarbejde.

På boldbillet.dk sælger vi billetter til ”voksen” for 55 kr. eller ”barn/pensionist” til 35 kr. 

Ved købet bliver der pålagt et mindre gebyr.

”Vi har i et stykke tid ønsket at prøve denne løsning af. Der er stigende krav til fodboldklubbers dokumentation af tilskuertal og omsætning, og et elektronisk billetsystem er det første skridt i den retning. Vi forventer på sigt at kunne koble f.eks. salg af øl, vand og pølser på ordningen også,” siger Avartas bestyrelsesformand Per Thomsen.

”Boldbillet.dk er et meget simpelt system, som giver klubben et godt overblik over billetsalget, og som er let tilgængeligt for vores fans. Selskabet er ”opfundet” til en klub i 2. Division – Fremad Amager – for tre år siden,” siger Per Thomsen.

Sådan gør du:

  • Klik ind på boldbillet.dk på computer eller telefon. 

  • Klik på Avarta – FC Helsingør. 

  • Bestil det antal billetter i de forskellige kategorier, du ønsker at købe. 

  • Tryk på køb billetter. Opgiv navn, telefonnummer og e-mail.

  • Tryk på ”Fortsæt til betaling”.

  • Skriv oplysningerne på det betalingskort, du ønsker at benytte.

  • Tryk på ”betal xxx dkk” (her er gebyret lagt på prisen)

  • Dine billetter sendes til din mailadresse. Du kan også downloade dem til telefonen.

  • Ved ankomst til stadion viser du enten den printede billet, eller billetten på din telefon, og den bliver scannet af kontrolløren.

Du kan fortsat købe din billet i indgangen også, men vi opfordrer til at man prøver det nye billetsystem. Derfor er prisen også sat lidt billigere, hvis man køber billetten på forhånd på boldbillet.dk

God kamp 

Den 27-10-2019 kl. 14:19

Solskinssejr over Skovshoved

Avarta-Skovshoved 2-1 (1-0)
1-0 Oliver Carrara (’34)
2-0 Andreas Horsebøg (’64)
2-1 Frederik Frick (’78)
Tilskuere: 295

Avarta hentede søndag tre point på et solbeskinnet Espelunden Stadion i kampen mod bundholdet Skovshoved. 

”De Grønne” havde de fleste og største chancer i løbet af kampen, og to af dem blev omsat til mål ved Oliver Carrara og Andreas Horsebøg i hver sin halvleg.

Efter de to mål burde Avarta have lukket kampen – blandt andet ved en friløber til Oliver Carrara – men Skovshoved fik lov at reducere med et lille kvarter igen.

Kampen blev spillet til ende uden yderligere scoringer, og tre lune point kunne sættes ind på Avartas konto denne kolde efterårsdag.  

Fight gav tre point
Med sejren har Avarta 20 point og rykker op på femtepladsen i gruppe 1 i 2. division – og er igen inden for de pladser, der giver adgang til oprykningsspillet til foråret. Skovshoved hænger fast i bunden af tabellen med kun seks point efter 14 kampe.

”Sejren kommer hjem på fight. Jeg synes, det er fair, at vi vinder. Det er reelt nok, når man ser på de chancer, vi skaber. Jeg er ærgerlig over, at vi ikke lukker kampen til 3-0, så det faktisk bliver lidt spændende, da Skovshoved scorer,” siger Avarta-cheftræner Thomas Westh Hansen efter matchen.

”I denne uge har vi haft meget fokus på, at det var en kamp, der kunne definere rigtig meget om vores efterår. Vi har 20 point, og vi skal selvfølgelig jagte flere i de næste kampe også. I dagens kamp fightede vi og burde have lukket den. Jeg synes ikke, vi starter så godt. De har en kæmpe chance på undersiden af overliggeren, mens vi også brænder forsøg.”

”Top 6 seks vil være flot”
Næste kamp er søndag den 3. november kl. 13.00, hvor Avarta på udebane møder Holbæk, der har fire point færre end Avarta.

”Vi skal levere alt, hvad vi overhovedet har i os mod Holbæk, som er et godt hold. Og så ser vi, hvad der kommer ud af det,” siger Thomas Westh Hansen.

”Det vil være rigtig flot at ende i top 6 i efteråret. Men det vigtigste har hidtil været, at vi skulle have muligheden for reelt at sige, vi kunne være med om at spille om de seks øverste pladser. At vi ikke skulle rode rundt med eksempelvis otte point op til stregen.”

Efter kampen mod Holbæk i næste weekend venter efterårssæsonens absolut sidste opgør. Avarta tager den 10. november imod topholdet FC Helsingør. Og bemærk, at kampen – som mod Skovshoved – allerede begynder kl. 10.30 på Espelunden Stadion.

Den 20-10-2019 kl. 21:50

Avarta tabte på Frederiksberg

FA 2000-Avarta 1-0 (1-0)
1-0 Sebastian Jacobsen (’28)
Tilskuere: 292

Selv om Avarta vadede i chancer i anden halvleg, var det ikke nok til at få point med hjem fra Frederiksberg lørdag eftermiddag.

FA 2000 scorede efter en lille halv time, og siden faldt der ikke flere scoringer. Hjemmeholdet tog derfor alle tre point, mens Avarta tabte for anden kamp i træk.

Avarta røg med nederlaget ned på syvendepladsen i 2. divisions gruppe 1 – altså lige uden for de adgangsgivende pladser til forårets oprykningsspil.

Næste opgave for Avarta er på søndag den 27. oktober, hvor holdet hjemme på Espelunden Stadion tager imod bundholdet fra Skovshoved. Bemærk, at kampen allerede begynder kl. 10.30.

Den 14-10-2019 kl. 22:26

Nederlag til lokalrivaler

Avarta-Vanløse 0-3 (0-1)
0-1 Jack Castelijns (’17) straffe
0-2 Oskar GeorgHøybye (’59)
0-3 Simon Haages (’90)
Tilskuere: 551

Søndag eftermiddag var der lokalderby på Espelunden Stadion, da Avarta tog imod Vanløse. Gæsterne scorede kampens første mål på straffespark, og i anden halvleg fulgte to scoringer, der cementerede Vanløse-sejren.

Vanløse har dermed vundet begge kampe over Avarta i denne sæson, da det også blev til en 1-0-sejr på hjemmebane over ”De Grønne”.

Efter 12 kampe er Avarta på sjettepladsen i 2. divisions gruppe 1 og dermed akkurat lige inden for de pladser, der giver adgang til forårets oprykningsspil. Vanløse indtager rækkens andenplads.

Avarta spiller næste kamp på lørdag den 19. oktober, hvor holdet besøger frederiksbergholdet FA 2000, der er på syvendepladsen – to point efter Avarta. Kampen begynder kl. 13.45.

Den 06-10-2019 kl. 16:32

Carrara-hattrick sikrer sejr

Hillerød-Avarta 0-3 (0-2)
0-1 Oliver Carrara (’25)
0-2 Oliver Carrara (’36)
0-3 Oliver Carrara (’58)
Tilskuere: 244

Avarta vandt søndag middag med hele tre mål ude over Hillerød efter et vaskeægte hattrick af Oliver Carrara, der lynede to gange før pausen.

Det var dermed anden sejr i træk til Avarta i turneringen i 2. division, efter holdet vandt 1-0 hjemme over Slagelse i sidste weekend.

Med sejren over Hillerød rykker Avarta op på fjerdepladsen i den 12 hold store gruppe 1. ”De Grønne” har 17 point efter 11 kampe og ligger således flot til i forhold til top 6, der skal spille oprykningsspil til foråret.

Næste søndag spiller Avarta hjemme på Espelunden Stadion mod lokalrivalerne fra Vanløse, der ligger nummer to i gruppen. Kampen begynder kl. 13.00.

Den 29-09-2019 kl. 21:58

Avarta snupper tre point

Avarta-Slagelse 1-0 (0-0)
1-0 Andreas Horsebøg (’61)
Tilskuere: 303

Der var tiltrængte tre point til pointtavlen for Avarta, da Slagelse søndag eftermiddag lagde vejen forbi Espelunden Stadion.

Avarta scorede kampens enlige mål efter 61 minutter, da Andreas Horsebøg med et flot skud fra distancen sikrede alle tre point til Thomas Westh Hansens tropper i 10. runde af turneringen i 2. division.

Med sejren rykker Avarta op på femtepladsen i gruppe 1, mens Slagelse indtager 10. pladsen i rækken. Bemærkelsesværdigt er det, at Avartas målscore efter 10 kampe blot er på 8-8. Det vidner om et stærkt forsvar, men hvor der fortsat mangler lidt krudt i den offensive del af spillet.

Næste gang, de grønblusede spillere får muligheden for at score igen, er på søndag den 6. oktober, hvor Avarta skal en tur til Hillerød, der på fjerdepladsen har ét point mere end Avarta. Kampen begynder allerede kl. 10.30.

Forrige Næste

 

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 709534
Dagligt: 293

1 online