Forsvarsklippe ny mand i Avarta-truppen

Den 26-årige forsvarsspiller Frederik Kragh, er ny mand i Espelunden, hvor han kommer til fra B1908. Frederik Kragh har tidligere mødt Avarta, som modstander i 2. division, men nu glæder han sig over at være en del af holdet.

- Jeg har flere gange mødt Avarta som modstander, hvor det har været et rigtig svært hold at møde og det må der være en grund til. Jeg hørte samtidig, at Marc var her, som var min træner, da jeg var U19-spiller og jeg har aldrig været bedre end i min U19-tid. Nu er jeg rigtig glad for at være en del af et ung og energisk hold, og jeg glæder mig rigtig meget til det der venter i foråret, fortæller Frederik Kragh.

Frederik Kragh har skrevet under på en kontrakt frem til sommer.

Vinderen af lodtrækningen er fundet

Som noget helt nyt kunne man ved træningskampen den 13. februar mod AB Tårnby købe støttebilletter og dermed deltage i en konkurrence, hvor præmien var en vinbakke samt et Avarta-halstørklæde.

Nu er den heldige vinder fundet i form af Morten Olsen Marquardsen, som her får sin præmie overrakt af Bent Thomsen.

Vi vil gerne udtrykke vores taknemmelighed for alle de bidrag som vi modtog, og håbe at I fortsat vil støtte op omkring holdet.

Træningskamp: Middelfart - Avarta

Se highlights fra træningskampen i Middelfart

Remis på Fyn

Lørdag formiddag var der atter kamp for de grønklædte fra Espelunden, som denne gang skulle en tur til Fyn, hvor Middelfart var modstanderen. 

Det blev en intenst og duelrig kamp, som gæsterne fra Espelunden satte sig på først. En dyb bolden i dybden til Mikkel Eslund, som sendte bolden bagerst i feltet, hvor Mads Walter kom løbende og sparkede Avarta i front. 

Dagens kamp var med mere nerve og flere intense dueller, hvor man tydeligt kunne se på begge hold, at sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt. 

Avarta kom rigtig godt fra start i anden halvleg, hvor Morten Nielsen sparkede bolden i nettet og bragte de grønklædte foran med 2-0 efter fem minutter af anden halvleg. Morten Nielsen har nu scoret i fire ud af de fem træningskampe.

Begge hold foretog en del udskiftninger hen mod slutningen, hvor Middelfart til sidst først fik reduceret og med få minutter tilbage også udlignet og dermed sluttede kampen 2-2. 

.

Anden sejr i træk

For anden træningskamp i træk vandt Avarta, hvor modstanderen i dag var AB Tårnby. Det var en kold dag i Espelunden, men der var flere mål at varme sig på.

Morten Nielsen bragte Avarta foran i første halvleg på et straffespark, som blev begået mod Mikkel Eslund, da han blev nedlagt af gæsternes målmand i feltet.

I anden halvleg var der flere chancer i begge ender og det gav pote til AB Tårnby først, da gæsterne fik sendt et farligt indlæg ind i Avarta-feltet, som blev sendt i nettet af gæsternes angriber derefter, men det blev ikke kampens sidste mål.

Et godt opbyggende angreb endte med en bold i dybden til en af dagens to prøvespillere, som var sikker i sin afslutning og bragte det grønklædte hjemmehold foran igen og det mål svarede AB Tårnby ikke tilbage på, og dermed blev det til en Avarta-sejr på 2-1 for anden kamp i træk.

Træningskamp forude - se "Live" med hjemmefra.

I dag venter endnu en træningskamp, hvor vi denne gang møder AB Tårnby på hjemmebane med kampstart kl 11:45, som noget helt nyt vil kampen blive "livestreamet" fra vores Facebook side


Holdet spiller i dag sin femte træningskamp, hvor vi vandt den seneste træningskamp mod Brøndbys U19-Ligahold med 2-1. I dag venter AB Tårnby fra 2. division, som vi mødte tilbage i efteråret, hvor kampen endte 0-0 på udebane.

Da vi fortsat ikke kan have tilskuere til vores kampe, håber vi, at du vil følge med hjemmefra, hvor du kan støtte os og være med i en lodtrækning om et Avarta-halsterklæde og et vinsæt. 

STØT HOLDET MED EN STØTTEBILLET

Vi har som tidligere meldt ud ikke mulighed for at have tilskuere til vores kampe under de nuværende restrikstioner, men du har mulighed for at støtte os med en støttebillet, som har en pris af 25 kroner og købet foretages ved at overføre vores "Entré Mobile Pay".

MobilePay-nummer: 33041

Alle støttebeløb går til klubben, og du er selvfølgelig velkommen til at støtte med mere end billettens pris. 

Dem som i dag køber støttebilletten deltager i lodtrækningen om et Avarta-halsterklæde og et vinsæt.

Gammel kending vender tilbage

Den 24-årige målmand Oliver Foss er tilbage i Avarta efter, at han forlod klubben i 2019. For den 24-årige målmands vedkommende er det med følelsen, som at komme hjem igen.

- Jeg er rigtig glad for at være tilbage i Avarta igen. Jeg kan rigtig godt lide klubben, menneskerne og omgivelserne, så det er en følelse af at være hjemme igen. Det er et rigtig spændende projekt, som jeg er kommet tilbage til. Alle er vilde med at træne og folk er virkelig sultne for det forår, som nu venter os, hvor vi skal ud og hente en masse point, fortæller Oliver Foss om sin tilbagevenden til klubben.

Oliver Foss forlod Avarta i 2019, hvor han siden har tørnet ud for Slagelse og BSF.

Gode takter endte i sejr

Det bød på endnu en træningskamp torsdag aften, hvor modstanderen denne gang var Brøndby IFs U19-Ligahold. Kampen blev spillet af 2x40 minutters varighed.

Kampen startede ud i et højt tempo og efter 15 minutters spil, så kom Brøndby i front efter en omstilling.

Gæsterne fra Espelunden kom mere og mere med i kampen og fik udlignet af Mads Walter, som fik en formidabel stikning fra Marco Balck. De grønklædte fortsatte med at skabe chancer og i kampens sidste minut gav det pote, da Emil Bodholdt-Larsen fik prikket bolden over stregen efter et hjørnespark.

Dermed kunne Avarta tage hjem til Espelunden med en sejr i træningskampen mod Brøndby IFs U19-Ligahold.

Avarta udlejer målmand til Fremad Amager

Billede taget af Ian Foto

Avarta er blevet enige med Fremad Amager om en lejeaftale, som sender Oliver Funch til 1. divisionsklubben. Det vækker stolthed, at Avarta kan sende spillere til hold i en højere række.

- Vi er glade for at have spillere som tiltrækker klubber på højere niveau, hvilket denne aftale vidner om. Vi har en god relation til Fremad Amager som klub, hvilket også har vist sig i denne sammenhæng og på vegne af klubben vil jeg ønske Oliver alt held og lykke, fortæller Marc Møller, direktør i Green Entertainment.

Fremad Amager har lejet Oliver Funch for resten af sæsonen, med en mulighed for at købe ham permanent.

To kampe på én uge

En uge bestående af to kampe er nu overstået for truppen, som indledte ugen med en hjemmekamp mod B 93, efterfulgt af en udekamp på Fyn mod Dalum.

Hjemmekampen mod B 93 endte med 4-2 til gæsterne, men med flere gode takter for hjemmeholdet.

Udekampen mod Dalum var aftalt til at være 3x45 minutter og kampen på Fyn endte 1-1, hvor trænerteamet fik set mange af truppens spillere an: - Vi fik set næsten hele truppen an og arbejdet videre med flere af de ting, som vi rigtig gerne vil og overordnet set er jeg tilfreds med kampens forløb i dag, lyder det fra cheftræner, Marc Thevis.

Forrige Næste

 

Stadion sponsorer

Live fodbold resultater

Live fodbold resultater indenfor Superligaen, 1. division, 2. division, 3F Ligaen, Serie A, Premier League, La Liga, Bundesligaen mm.

https://www.flashscore.dk

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 791270
Dagligt: 283

2 online