Den 10-05-2021 kl. 16:50

DET GRØNNE NETVÆRK

Så er det på onsdag, at vi længe ventet, får lov til at sparke Avarta’s nye erhvervsnetværk ”Det Grønne Netværk” i gang.

Vi har glædet os helt vildt til at komme i gang og få lov til at tage imod alle vores interessante medlemmer.

Det Grønne Netværk er etableret med det formål at skabe mere forretning og sparring mellem nuværende sponsorer/virksomheder samt eksterne virksomheder i og omkring Rødovre. Det forventes samtidig at vi har det sjovt og inspirerende sammen, hvorfor vi inddrager relevante oplægsholdere og øvelser i forbindelse med arrangementerne.

På onsdag d. 12. maj, er vi så heldige at få besøg af Per Rud, Adm. Direktør HB Køge, som vil dele ud af sine erfaringer, inspirere os og fortælle om, hvordan man som virksomhed kan udvikle sin forretning via en sportsklub og dets netværk.

Hvis du vil høre mere om det nye netværk eller kunne have lyst til at deltage ved et af de kommende møde, så kontakt Peter Møller på pm@partnersinsports.dk eller 42 23 15 10.

”DET GRØNNE NETVÆRK – SPARRING, FORRETNING, SAMMENHOLD"

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 09-05-2021 kl. 14:47

Vigtig sejr i Brønshøj

Brønshøj-Avarta 0-2 (0-0)
0-1 Mathias Cordua (’60)
0-2 Mikkel Eslund (’90)
Tilskuere: 370

Avarta tog lørdag eftermiddag en yderst vigtig sejr i Brønshøj, hvor ”De Grønne” scorede to gange, mens hjemmeholdet ikke fandt vej til netmaskerne.

Første halvleg udstrålede tydeligt kampens betydning for begge hold, der så hinanden lidt an. Mads Walter havde den største chance i første halvleg, da Emil Wass fandt Walter, der tippede bolden over Brønshøj-keeperen. Men stolpen stod desværre i vejen.

Anden halvleg var mere åben, men Avarta havde stadig fin kontrol over kampen. Der var mange hårde dueller, der skabte en rigtig intens stemning på banen. Forløsningen for Avarta kom efter 60 minutter, da Mathias Cordua sparkede bolden ind i målet.

Brønshøj blev aldrig rigtig farlige, og i stedet kunne Avarta lukke kampen med scoringen til 0-2 til allersidst. Mikkel Eslund var manden bag målet, og han kunne bryde ud i jubel sammen med holdkammeraterne og Avarta-bænken.

Med sejren er Avarta blevet á point med to andre hold – Roskilde KFUM og netop Brønshøj – omkring nedrykningsstregen. De tre point lunede derfor gevaldigt i kampen om at undgå en af de nederste pladser i 2. divisions gruppe 2. Der resterer blot fire kampe i sæsonen.

Næste kamp for Avarta er søndag den 16. maj hjemme mod AB Tårnby, der er ligger på sidstepladsen. Kampen fløjtes i gang kl. 13.00 på Tømrermester Jim Jensens Park.

Den 07-05-2021 kl. 14:04

OPTAKT: Nu skærper det til

I morgen venter en tur til Tingbjerg, hvor modstanderen er Brønshøj, som også er en direkte konkurrent til kampen om overlevelse i 2. division. 
 

Brønshøj indtager øjeblikkeligt rækkens tiendeplads, som er akkurat over stregen, med 20 point for 21 kampe. 

 

Avarta indtager rækkens tolvteplads med 17 point for ligeledes 21 kampe, så der venter en uhyre vigtig kamp, når de grønklædte i morgen tørner ud mod Brønshøj. 

 

Seneste kamp mellem de to hold var tilbage i Espelunden, hvor opgøret endte uafgjort, som de seneste fire opgør de to klubber i mellem er endt.

 

Kampen starter kl 15:00, du kan følge med og se opgøret på eb.dk/avarta

 
 
Den 02-05-2021 kl. 19:29

Sen scoring gav point mod FA 2000

Avarta-FA 2000 2-2 (0-1)
0-1 Lucas Lodberg (’10)
1-1 Emil Thomsen (’52) straffe
1-2 Lucas Lodberg (’59)
2-2 Victor Wagner Pedersen (’90)
Rødt kort: Hocine Derrar, FA 2000 (’87)
Tilskuere: 197

Avarta tog søndag eftermiddag imod FA 2000 fra Frederiksberg hjemme på Tømrermester Jim Jensens Park. Og det blev en super intens kamp.

I første halvleg skabte Avarta flere store chancer. Særligt Emil Wass fik en kæmpe chance i feltet efter fornemt arbejde af Mikkel Eslund på højrekanten. Selv om ”De Grønne” havde spilovertaget i de første 45 minutter, førte gæsterne ved pausen efter scoring af Lucas Lodberg efter 10 minutter.

Syv minutter inde i anden halvleg udlignede anfører Emil Thomsen til 1-1 på straffespark. Der gik dog kun få minutter, før FA 2000 igen var foran. Lucas Lodberg scorede sit andet mål i kampen og sendte sit hold på sejrskurs.

Men Avarta ville det anderledes. Debutant Victor Wagner Pedersen dukkede op til allersidst, hvor han headede bolden i kassen til stor jubel for hjemmeholdet.

Kort forinden Avartas udligning blev Hocine Derrar fra FA 2000 udvist, mens der undervejs i kampen blev uddelt en masse gule kort i en intens affære.

Avarta sikrede dermed ét point til regnskabet i 2. divisions gruppe 2, hvor holdet er placeret tre point under nedrykningsstregen med fem runder igen.

Næste kamp for Avarta er på lørdag den 8. maj ude mod Brønshøj. Opgøret begynder kl. 15.00.

Den 01-05-2021 kl. 20:11

OPTAKT: Sulten til point er stor 

I morgen går det løs, når vi møder FA 2000 på hjemmebane, hvor vi igen har fornøjelse af at spille foran vores fans i Espelunden, som giver de ekstra procenter, som virkelig er værdsatte. 

-Det var utrolig dejligt at have dem tilbage seneste hjemmekamp og det giver bare de sidste procenter, som man har brug for. Vi glæder os helt vildt og med ambitionen om at give vores tilskuere en sejr, fortæller anfører, Emil Thomsen.  

De seneste fem kampe har budt på en sejr, men troen er stadig intakt på holdet og der er en enorm sult i holdet for, at få vendt skuden. 

-Jeg mærker helt klart stadig en rigtig stor sult i holdet, og vi glæder os rigtig meget til i morgen. Det er en ny kamp, hvor vi skal jagte de tre point, lyder det fra holdets anfører. 

Der er kampstart kl 13:00 i Espelunden i morgen, dørene åbner kl 11:45. Billetter kan kun købes online.

 


 

Billetter kan købes på Boldbillet.dk - Klik her

       

 

 

Den 28-04-2021 kl. 09:16

Optimering af billetsalg

BILLETSALG: Vi er i gang med at opdaterer og lave forbedringer omkring billetsalget, så du har mulighed for at vælge din egen plads på tribunen, når du køber billet. Vi regner stærkt med at kunne åbne for billetsalget til søndagens hjemmekamp mod FA 2000 senere i dag.

Samtidig skal vi anbefale at udebanetilskuere ser kampen hjemmefra via EB+, da de nye regler foreskriver, at det er kun hjemmeholdets tilskuere, som må købe billet og overvære kampen på stadion.

 

 

Den 25-04-2021 kl. 18:39

Næstved sikrede sejren i anden halvleg

Avarta-Næstved 0-2 (0-0)
0-1 Mileta Rajovic (’55)
0-2 Christoffer Thrane (’86)
Tilskuere: 243

Søndag eftermiddag på Tømrermester Jim Jensens Park bød på masser af solskin og et par hundrede tilskuere. Det var nemlig igen blevet tilladt at lukke fans ind på lægterne til kampene i 2. division.

På grønsværen var Næstved imidlertid skarpest, og gæsterne snuppede derfor alle tre point med hjem til Sydsjælland.

Kampens indledning var meget lige – dog med et lille overtag til Næstved, der kreerede flere chancer uden at komme på måltavlen. For Avarta havde August Vitus Frandsen et udmærket forsøg halvvejs i første halvleg.

Resten af de første 45 minutter forløb uden noget nævneværdigt. Gæsterne havde overvægt i spillet, men der blev ikke skabt nogle store målchancer. En halvleg meget på det jævne.

Mange Avarta-chancer – men mål til Næstved
Avarta kom bedst ud til anden halvleg, hvor Mikkel Eslund få minutter inde fik en stor chance. Han blev sendt af sted og kom alene med Næstveds målmand, men der blev lukket flot af.

10 minutter inde i halvlegen faldt kampens første scoring, da Mileta Rajovic scorede til 0-1. Han modtog bolden i feltet og sparkede fluks bolden ind ved nærmeste stolpe. 

Herefter spillede Avarta sig frem til flere gode chancer, men uden at komme på tavlen. Først Mads Walter, inden anfører Emil Thomsen fik kæmpe mulighed, men bolden blev grebet af keeperen.

Et lille kvarter før slutfløjt opstod lidt tumult i forbindelse med et frispark til Mathias Cordua. Spillerne blev skilt ud, og det spillemæssige drama kunne fortsætte med Avarta i den jagtende rolle.

Kampen blev dog afgjort kort før tid, da Christoffer Thrane øgede til 0-2. Han fik spillet bolden ind i feltet, hvor han resolut sparkede den fladt ind i netmaskerne. Dermed gik alle tre point til Næstved, der levede op til favoritværdigheden.

”Brandærgerligt nederlag”
Efter nederlaget til Næstved var cheftræner Marc Thevis naturligvis ærgerlig over de mange misbrugte chancer denne søndag i Espelunden.

”Det er brandærgerligt med dette nederlag. Vi møder et godt hold, men jeg synes, vi producerer de største og mest åbne chancer i løbet af kampen. Jeg synes, det er en helt lige kamp, hvor vi får afvist godt. Næstved scorer to mål på meget få chancer. Det er der, vi er i øjeblikket, og det skal vi finde en vej ud af,” siger han.

”Vi træner på afslutninger, og vi er bevidste om, hvordan vi skaber chancerne; hvordan vi gerne vil afslutte. Vi skal bare blive ved at opsøge heldet, så vender det på et tidspunkt. Lige nu leder vi tydeligvis efter noget moment og momentum. Så håber vi på, at når først vi får det vendt, så får vi den her ketchupeffekt. Vi vil arbejde benhårdt efter det.”

Avarta har tabt de sidste fire kampe i 2. divisions gruppe 2, og ”De Grønne” har samlet set kun scoret ét mål i disse opgør. Holdet er på 12. pladsen og har fire point op til nedrykningsstregen. Der resterer seks kampe.

”Det er tungt i øjeblikket. Drengene vil det helt vildt gerne og vil give deres højre arm for at vinde de her kampe. Nogle gange må vi bare sande, at det ikke går vores vej. Det er lidt stolpe ud, men det kan vi ikke bruge til så meget,” siger Marc Thevis.

Næste kamp for Avarta er søndag den 2. maj, hvor FA 2000 lægger vejen forbi Tømrermester Jim Jensens Park. Kampstart er kl. 13.00.

Den 23-04-2021 kl. 11:38

Velkommen tilbage - Billetterne er nu klar

Første gode nyhed var, at vi igen måtte åbne for tilskuere og efter ekstremt hårdt arbejde fra folkene bag, så er vi nu klar til at sætte billetterne til salg til søndagens kamp, hvor Næstved kommer på besøg i Espelunden. 

- Det er en stor lettelse for os og vi glæder os helt enormt til søndag, hvor vi har vores fans tilbage på siddepladserne i Espelunden. Vi alle glæder os helt vildt til søndag, som vi håber bliver en fremragende fodbolddag på Tømrermester Jim Jensens Park, fortæller direktør Marc Møller.

Ligesom til mange andre ting, så skal du kunne fremvise gyldigt coronapas ved ankomst til stadion og du skal bære mundbind, når du bevæger dig rundt på stadion.

HUSK ER DER BEGRÆNSET ANTAL - Der meldes ud så snart der udsolgt

Billetterne til kampen kan købes her: 

KLIK HER FOR AT KØBE DIN BILLET 

 


 

Den 21-04-2021 kl. 09:20

UGENS PROFIL: 

I denne uge er fokus rettet mod målscoreren fra HIK-kampen, hvor Danny Stencel scorede sit første mål i Avarta-trøjen

 

Fulde navn: Danny Oskar Stencel

 

Eventuelt Kælenavn: Jeg bliver som regel bare kaldt Danny, men der altid nogen enkelte der har kaldt mig Dannyboy 

 

Position: Begge kanter og offensiv midtbane

 

Nummer: 21

 

Favoritspiller: Mit helt store idol har altid været Cristiano Ronaldo. Jeg har været enormt inspireret af hans elite mentalitet, og evnen til at være en afgørende spiller hver gang. Jeg har også altid været vild med Santi Cazorla, og den vilde teknik han besidder, samt evnen til at bruge begge ben.

 

Favorithold: Arsenal FC. Det var den første store klub jeg så spille i London da jeg var helt lille, og det har været mit favorithold lige siden. Selvom det har været op ad bakke de sidste par år, spiller de noget utrolig flot fodbold med en masse kombinationsspil. 

 

Hvordan endte du i Avarta?: Efter min tid i Roskilde KFUM, faldt jeg hurtig i snak med Cheftræner Marc, og efter at have trænet med holdet i en kort periode, var det et perfekte match for mig.

 

Hvad gør Avarta specielt for dig?: Avarta er en klub som man forbinder med store ambitioner og god fodbold. Udover dette, så er der et rigtig godt fælleskab og et godt træningsmiljø. Man glæder sig hver dag til at se drengene og spille fodbold.

 

Beskæftligelse ved siden af fodbolden?: Jeg studerer lige nu en professionsbachelor i finans på 2 semester. Resten af min tid går til fodbolden.

Den 18-04-2021 kl. 12:59

Tak for støtten! - Vinderne er nu fundet

Der blev solgt 71 støttebilletter til seneste hjemmekamp mod Hillerød, hvilket vi er utrolig taknemmlig for og noget som værdsættes i høj grad af spillere, trænere og folkene rundt omkring holdet, som samtidigt har savnet jeres store støtte på tribunen, hvor vi glæder os helt vildt til at se jer igen meget snart.

Vinderne er fundet efter lodtrækning og vinderen af den signeret Avarta-trøje samt to flasker vin blev parret Lars og Johan Eriksen. Den anden vinder blev Anette Astrup som vandt to flasker vin.

Vi sætter rigtig stor pris på jeres enorme støtte og vil gerne takke for den store støtte, som vi er blevet mødt af både fra lokalsamfundet og folk omkring Avarta, som har valgt at købe støttebilletter. Tusind tak!

Forrige Næste

 

Stadion sponsorer

Live fodbold resultater

Live fodbold resultater

https://www.flashscore.dk

Live fodbold resultater indenfor Superligaen, 1. division, 2. division, 3F Ligaen, Serie A, Premier League, La Liga, Bundesligaen
mm.

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 814035
Dagligt: 284

3 online