Den 04-07-2020 kl. 15:53

Ét point i sidste sæsonkamp

Thisted-Avarta 2-2 (1-1)
0-1 Emil Wass (’9)
1-1 Emil Lagergaard (’45)
2-1 Frederik Sloth (’46)
2-2 Simon Ustrup (’85)
Tilskuere: 300

Avarta spillede fredag aften sin sidste kamp i denne sæson. Modstanderen var Thisted på udebane, og ”De Grønne” fik endelig point efter fem pointløse kampe i oprykningsspillet.

Emil Wass bragte Avarta foran kort inde i kampen, og herefter tog hjemmeholdet over med et mål lige inden pausen og et lige efter pausen.

Fem minutter før tid scorede Simon Ustrup til 2-2, hvilket også blev det endelige resultat, og han sikrede dermed Avarta ét point.

Avarta ender dermed på sidstepladsen i oprykningsspillet efter kun et enkelt point i de seks kampe. Det uafgjorte resultat i sidste sæsonkamp var kærkomment, og holdet kunne efterfølgende køre til Lønstrup og afslutte sæsonen sammen med socialt samvær.

Den nye sæson i 2. division begynder først i slutningen af august, så nu venter en lang sommerpause for holdet fra Espelunden.

Den 02-07-2020 kl. 13:39

Fynske gæster vandt i Espelunden

Avarta-Middelfart 1-2 (1-2)
1-0 Oliver Carrara (’25)
1-1 Niclas Vemmelund (’37)
1-2 Emil Lyng (’43)
Tilskuere: 178

Avarta tabte for femte gang i træk, da Middelfart onsdag aften gæstede Tømrermester Jim Jensens Park i Espelunden.

Oliver Carrara bragte hjemmeholdet i front, men med to scoringer på seks minutter sørgede Middelfart for føring før pausen efter et par Avarta-fejl. Carrara er i øvrigt Avartas topscorer i denne sæson med hidtil 11 scoringer.

Anden halvleg blev målløs, og dermed hev det fynske mandskab alle tre point med hjem over Storebæltsbroen. Avarta tabte sin tredje hjemmekamp i træk i oprykningsspillet og har stadig point til gode efter i alt fem kampe. I onsdagens kamp leverede "De Grønne" dog en hæderlig indsats med godt arbejde og stor vilje.

Avarta indtager sidstepladsen i puljen med fem point op til Frem på 11. pladsen. Sidste kamp for Avartas vedkommende i denne sæson er allerede fredag den 3. juli kl. 19.00 på udebane mod Thisted, der er på fjerdepladsen.

Efter opgøret i den nordjyske by drager holdet til Lønstrup for at overnatte til lørdag og for at afslutte sæsonen med socialt samvær. Sæson 2020/21 i 2. division begynder først i slutningen af august, så der venter truppen to måneders sommerpause efter fredagens kamp.

Den 29-06-2020 kl. 15:26

Billetkøb til sæsonens sidste hjemmekamp

Herunder er information om billetkøb til Avartas næste hjemmekamp.

På onsdag den 1. juli kl. 19.00 spiller Avarta sin tredje og sidste hjemmekamp i oprykningsspillet i 2. division. Modstanderen er Middelfart, som i øjeblikket indtager en tredjeplads i den 12 hold store pulje.

Avarta har fortsat ikke fået point efter de fire første kampe i oprykningsspillet, og holdet får endnu en gang sin sag for, når det fynske mandskab besøger Tømrermester Jim Jensens Park på onsdag.

Nøjagtig som i de to foregående hjemmekampe har Avarta mulighed for at lukke 150 tilskuere ind til opgøret. Resten af de tilladte pladser går til blandt andet sponsorer.

De 150 billetter á 50 kroner stykket til hjemmekampen mod Middelfart er sat til salg. De kan KUN købes via internettet – efter ”først til mølle”-princippet – ved at trykke på dette link.

BEMÆRK! Det er IKKE muligt at købe entrébillet ved selve stadion før kampstart. Adgang er kun muligt ved onlinekøb.

Avarta ser frem til at kunne byde velkommen på Tømrermester Jim Jensens Park til en sidste omgang fodbold i denne sæson i 2. division.

Den 27-06-2020 kl. 18:55

Avarta tabte til stærke jyder

Avarta-Aarhus Fremad 0-2 (0-0)
0-1 Christian Nissen, straffe (’51)
0-2 Christian Bech (’55)
Tilskuere: 187

Avarta er fortsat pointløse efter fire kampe i oprykningsspillet, efter holdet lørdag eftermiddag hjemme tabte 0-2 til Aarhus Fremad.

Det var målløst efter første halvleg, men i de sidste 45 minutter satte gæsterne tingene på plads med to scoringer inden for fem minutter, hvoraf det første var på straffespark.

Avarta havde sine tilbud på en varm og solskinsfyldt dag på Tømrermester Jim Jensens Park, men bolden fandt aldrig ind i netmaskerne bag Aarhus’ målmand.

Med nederlaget har Thomas Westh Hansens tropper tabt alle fire kampe i oprykningsspillet, og ”De Grønne” indtager dermed fortsat sidstepladsen i puljen. Aarhus Fremad har kun to point op til Helsingør på førstepladsen, så der er maksimal spænding om oprykningspladsen.

Der resterer stadig to runder før sommerferien, og Avarta skal allerede i aktion igen på hjemmebane på onsdag den 1. juli kl. 19.00. Modstanderen er Middelfart, der på tredjepladsen har 13 point flere end Avarta. Således venter endnu en svær kamp for de grønblusede.

Billetter til hjemmekampen kan kun købes online, og der kommer information om køb i begyndelsen af næste uge her på hjemmesiden.

Den 25-06-2020 kl. 09:50

Billetkøb til lørdagens hjemmekamp

Herunder er information om billetkøb til Avartas næste hjemmekamp.

På lørdag den 27. juni kl. 15.00 spiller Avarta sin anden hjemmekamp i oprykningsspillet i 2. division. Modstanderen er Aarhus Fremad, som i øjeblikket indtager en andenplads i den 12 hold store pulje.

Avarta har fortsat ikke fået point efter de tre første kampe i oprykningsspillet, og holdet får sin sag for, når det jyske mandskab besøger Tømrermester Jim Jensens Park på lørdag.

Nøjagtig som i første hjemmekamp har Avarta mulighed for at lukke 150 tilskuere ind til opgøret. Resten af de tilladte pladser går til blandt andet sponsorer.

De 150 billetter á 50 kroner stykket til hjemmekampen mod Aarhus Fremad er sat til salg. De kan KUN købes via internettet – efter ”først til mølle”-princippet – ved at trykke på dette link.

BEMÆRK! Det er IKKE muligt at købe entrébillet ved selve stadion før kampstart. Adgang er kun muligt ved onlinekøb.

Avarta ser frem til at kunne byde velkommen på Tømrermester Jim Jensens Park til fodbold i 2. division.

Den 25-06-2020 kl. 09:34

Nul point i Gladsaxe

AB-Avarta 2-1 (2-0)
1-0 Jonathan Dahl Bagger (’8)
2-0 Emil Mygind (’14)
2-1 Oliver Carrara (’77)
Rødt kort: Simon Ustrup (’55)
Tilskuere: 197

Avarta var onsdag aften for anden gang på fire dage i kamp i oprykningsspillet i 2. division. Denne gang var modstanderen AB på Gladsaxe Stadion, men Avarta måtte igen gå tomhændet fra grønsværen.

Hjemmeholdet bragte sig foran med to mål allerede inden for det første kvarter. Avarta fik først bolden i nettet et lille kvarter før tid, og der faldt ikke flere scoringer i kampen. AB tog dermed alle tre point på eget græs.

Med nederlaget er Avarta dermed fortsat sidst i oprykningsspillet, mens AB stryger op på syvendepladsen i den 12 hold store pulje.

Avarta har således stadig sit første point til gode i oprykningsspillet, hvor tre af de i alt seks kampe nu er spillet.

Næste kamp er allerede på lørdag den 27. juni kl. 15.00, hvor Aarhus Fremad kommer på besøg på Tømrermester Jim Jensens Park. Det jyske mandskab indtager andenpladsen med 21 point flere end ”De Grønne”, der dermed kommer på en vanskelig opgave i Espelunden.

Billetter til kampen på lørdag kan KUN købes online, og det kan ske ved at trykke på linket her. Avarta kan lukke 150 tilskuere ind til kampen, og billetsalg foregår efter "først til mølle"-princippet. Det er ikke muligt at købe billet ved indgangen til stadion.

Den 22-06-2020 kl. 22:09

Smalt nederlag til Brabrand

Brabrand-Avarta 3-2 (2-2)
1-0 Anton Søjberg (’1)
2-0 Frederik Poulsen (’15)
2-1 Emil Thomsen (’36)
2-2 Emil Thomsen, straffe (’39)
3-2 Malthe Boesen (’81)
Tilskuere: 175

Avarta tabte også den anden kamp i oprykningsspillet, der blev spillet ude mod Brabrand lørdag eftermiddag.

Hjemmeholdet bragte sig foran med to mål inden for et kvarter, inden Emil Thomsen udlignede med to scoringer inden pausen. Det sidste mål faldt på straffespark.

Kampens afgørelse faldt med ni minutter igen, og Brabrand tog dermed alle tre point på eget græs. Brabrand indtager dermed tredjepladsen i oprykningsspillet, mens Avarta er på sidstepladsen i den 12 hold store pulje.

Næste kamp for Avarta er onsdag den 24. juni kl. 19.00 ude mod AB, der er på niendepladsen og har fem point mere end ”De Grønne”. Avartas næste hjemmekamp er lørdag den 27. juni kl. 15.00 mod Aarhus Fremad. Information om billetkøb til denne kamp kommer senere på ugen.

Den 14-06-2020 kl. 20:00

Nederlag i første oprykningskamp

Avarta-Jammerbugt FC 1-3 (1-1)
0-1 Morten Uglebjerg Thomsen (’12)
1-1 Emil Thomsen (’41)
1-2 Andreas Horsebøg (selvmål) (’57)
1-3 Christian Rye (’69)
Tilskuere: 178

Lørdag eftermiddag spillede Avarta sin første kamp i oprykningsspillet, og den blev afviklet hjemme på Tømrermester Jim Jensens Park mod Jammerbugt FC.

Gæsterne kom foran, inden Emil Thomsen udlignede kort før pausen. I anden halvleg trak Jammerbugt fra via et Avarta-selvmål og en tredje scoring senere i halvlegen.

Med nederlaget ligger Avarta sidst i oprykningsspillet, da Jammerbugt strøg forbi ”De Grønne” med de tre point. Et par dage før kampen blev der åbnet op for, at Avarta kunne spille foran tilskuere, og det havde 178 benyttet sig af. 

Næste kamp for Avarta er på lørdag den 20. juni på udebane mod Brabrand med start kl. 15.00. Brabrand ligger nummer fire i den 12 hold store gruppe og har otte point mere end Avarta.

Den 12-06-2020 kl. 11:07

Ekstra Bladet giver adgang til streamede kampe

Alle kampe fra oprykningsspillet i 2. division bliver streamet live, og Ekstra Bladet giver nu gratis adgang i en måned.

På lørdag begynder oprykningsspillet i 2. division, og Avarta lægger ud med en hjemmekamp mod Jammerbugt FC med start kl. 15.00.

Ekstra Bladet har besluttet – i lyset af den ’amputerede’ turnering – at give en måneds gratis adgang til Ekstra Bladet+. Adgang hertil giver mulighed for at se alle live-streamede kampe, og det eneste, man skal gøre, er at registrere sig. Dette kan ske ved at klikke her.

Sportschef på Ekstra Bladet, Allan Olsen, fortæller, at avisen glæder sig helt vildt til at komme i gang med slutspillet i 2. division. Ved at klikke her, kan du se et kort klip, hvor sportschefen lægger op til starten af de afgørende kampe.

Ekstra Bladet leverer løbende nyheder fra 2. division på sin hjemmeside, og disse kan læses via dette link, hvor Avarta også har sin egen underside.

Avarta skal spille seks oprykningskampe frem mod den 4. juli, og den første bliver således afviklet i morgen, lørdag den 13. juni, hjemme på Tømrermester Jim Jensens Park. Billetter til dén kamp kan købes efter "først til mølle"-princippet ved at klikke her.

Den 11-06-2020 kl. 22:09

Information om billetkøb

Avarta kan lukke 150 tilskuere ind til hjemmekampene, og herunder er information om online-billetkøb.

På lørdag den 13. juni kl. 15.00 spiller Avarta sin første af i alt tre hjemmekampe i oprykningsspillet, og modstanderen er Jammerbugt FC.

Avarta har efter myndighedernes retningslinjer mulighed for at lukke 150 tilskuere ind til hver hjemmekamp. Resten af de tilladte pladser går til blandt andet sponsorer.

De 150 billetter á 50 kroner stykket til hjemmekampen på lørdag mod Jammerbugt FC er sat til salg. De kan KUN købes via internettet – efter ”først til mølle”-princippet – ved at trykke på dette link.

BEMÆRK! Det er IKKE muligt at købe entrébillet ved selve stadion før kampstart. Adgang er kun muligt ved onlinekøb.

Avarta ser frem til atter at kunne byde velkommen på Tømrermester Jim Jensens Park til fodbold i 2. division.

Forrige Næste

 

Stadion sponsorer

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 738590
Dagligt: 289

1 online