Den 31-10-2021 kl. 17:44

Tophold slog Avarta til allersidst

Ishøj-Avarta 3-2 (1-1)
1-0 Mikkel Reimer-Gadby (’11)
1-1 Niklas Toft Kristiansen (’45)
1-2 Benjamin Zeka (’53)
2-2 Ricki Christian Olsen (’78)
3-2 Mathias Cordua (’90) selvmål

Avarta var tæt på sejren i Ishøj, men topholdet lavede et comeback og snuppede alle tre point til allersidst i kampen. En kold spand vand i hovedet på cheftræner Benny Galls tropper, der måske endda havde været det bedste hold på banen.

Det var hjemmeholdet, som scorede det første mål i kampen, da Mikkel Reimer-Gadby bragte Ishøj på 1-0 efter godt 10 minutter. Avarta kæmpede sig dog flot tilbage med et hav af chancer til følge.

Det forløsende mål til 1-1 kom kort inden pause, da Niklas Toft Kristiansen sparkede et frispark i målet.

I anden halvleg fortsatte Avarta med at producere rigtig mange chancer. Føringsmålet kom ved Benjamin Zeka, der med et flot chip sendte bolden over Ishøjs målmand.

Herefter var der masser af spil og hårde dueller. Hjemmeholdet bragte balance i regnskabet ved Ricki Christian Olsen med 10 minutter igen efter et hjørnespark. I de sidste minutter faldt kampens afgørelse, da Mathias Cordua afrettede bolden, hvilket snød Oliver Lip i Avarta-målet.

Ishøj vandt dermed 3-2 og snuppede alle tre point til regnskabet i toppen af pulje 1 i Danmarksserien. Avarta står med 16 point efter 13 kampe, hvilket rækker til en sjetteplads i den 10 hold store pulje.

Avarta skal i den kommende weekend i ilden for sidste gang i denne efterårssæson. ”De grønne” skal lørdag den 6. november på udebane møde Frederikssund IK, og kampen begynder kl. 13.00. Frederikssund har to point flere end Avarta, så der venter en rigtig vigtig kamp at slutte efteråret på.

Den 05-11-2021 kl. 08:25

OPTAKT: Sidste kamp for i år

Holdets sidste kamp i 2021 spilles i morgen, hvor Benny Galls tropper skal en tur til Frederikssund. Holdenes først møde tilbage i september endte med en 4-2 sejr til Avarta, hvor Mickey Mikander scorede to af målene.

De grønklædte spillede en ganske fin kamp ude mod Ishøj, men det blev desværre ikke til point, hvis Avarta vinder over Frederikssund i morgen, så vil holdet fra Espelunden samtidig overhale Frederikssund i tabellen.

Frederikssund indtager rækkens femteplads med 18 point for 13 kampe, hvor Avarta har to point mindre.

Der er kampstart klokken 13 på Frederikssund Stadion.

Den 20-10-2021 kl. 10:30

Mindeord om mangeårig sponsor

Da vi mødte B 1903 hjemme i Espelunden den 9. oktober spillede vores spillere med sørgebind, da en mangeårig sponsor og populær skikkelse i Avarta, desværre ikke længere er i blandt os. I pausen var Karl-Erik Neldahls kiste ligeledes forbi indgangen ved stadion, hvor mange mennesker fik lov til at sige et sidste farvel til Karl-Erik.

Karl-Erik Neldahl var sponsor i Avarta i over 36 år og var altid initiativrig med nye og spændende ideer til klubben og vores stadion i form af tribune, skilte osv. Karl-Erik var altid en kæmpe støtte og var altid en, som man virkelig kunne regne med, hvilket vi altid har været enormt taknemmelig over

Det var med stor sorg, da klubben modtog beskeden om Karl-Erik Neldahls død og vi sender fortsat vores dybeste kondolence til Karl-Eriks pårørende i denne svære tid.

Æret være Karl-Erik Neldahls minde.

Den 22-10-2021 kl. 09:42

OPTAKT: Sidste hjemmekamp for i år venter

I morgen venter en kamp mod et holdene over Avarta, når Allerød gæster Espelunden. Det er samtidig holdets sidste hjemmekamp for i år, da der efter i morgen venter Ishøj og Frederikssund på udebane.

Allerød indtager rækkens tredjeplads med 20 point og har Avarta lige i hælene på en fjerdeplads med 16 point. Allerød vandt holdenes første møde tilbage i starten af sæsonen, hvor Avarta har lært meget fra den kamp.

- Vi står et helt andet sted end, da vi mødte dem på udebane i tredje runde og vi glæder os rigtig meget til endnu en gang at løbe ud på græsset i Espelunden og forhåbentlig give vores fans en sejr, fortæller Frederik Tønsberg.

En stime på syv kampe uden nederlag har givet Avarta-truppen en stor portion selvtillid.

- Det er selvfølgelig rigtig rart med en stime på syv kampe uden nederlag, som giver en tryg følelse og en masse selvtillid. Vi skal tage den selvtillid med ud på banen i morgen og spille vores spil, så vinder vi også , slutter Tønsberg af.

Billetter til kampen kan købes her: https://boldbillet.dk/show/event/avarta-vs-alleroed-fk-23-okt-2021

Den 17-10-2021 kl. 15:15

Brønshøj og Avarta spillede uafgjort

Brønshøj-Avarta 1-1 (1-0)
1-0 Jeffrey Akwasi-Appiah (’10)
1-1 Frederik Nielsen (’50) selvmål

Det blev til ét point til hvert hold, da Avarta lørdag eftermiddag gæstede Brønshøj.

Kampen var tæt, men det var Brønshøj, der kom bedst ud fra start og vandt de fleste dueller og andenbolde. Hjemmeholdet kom også først på måltavlen, da Jeffrey Akwasi-Appiah efter 10 minutter headede bolden ind bag Oliver Lib i Avarta-målet efter et frispark.

Brønshøj var bedst i første halvleg, men det blev der ændret på i anden halvleg.

Avarta kom flyvende fra land efter pausen. ”De Grønne” bragte balance i regnskabet, da et indlæg/skud fra Danny Stencel blev afrettet af Frederik Nielsen fra Brønshøj. 1-1 på måltavlen, og der var spillet fem minutter af anden halvleg.

Benny Galls tropper sad virkelig på tingene efter scoringen. Holdet havde flere muligheder for at tage alle tre point med hjem til Espelunden. Men kampen endte uafgjort efter en intens fodboldkamp, hvor begge hold havde hver en halvleg.

Avarta indtager fjerdepladsen i pulje 1 i Danmarksserien, mens Brønshøj er på syvendepladsen i den 10 hold store række.

Næste opgave for Avarta er på lørdag den 23. oktober, hvor Allerød FK - der ligger på tredjepladsen - kommer på besøg på Tømrermester Jim Jensens Park i Espelunden. Opgøret begynder kl. 13.00.  

Den 15-10-2021 kl. 12:10

OPTAKT: Vigtigt opgør venter i Brønshøj

I morgen skal Benny Gall's tropper en tur til Tingbjerg, hvor Brønshøj venter i en uhyre vigtig kamp. Brønshøj vandt seneste opgør i Espelunden og sulten for revanche er kæmpestor i spillertruppen.

- Brønshøj er altid en af de lidt mere sjove kampe og stemningen er også en anden. Vi har en kæmpe sult for at revanchere vores seneste kamp mod dem. Vi glæder os rigtig meget og vi er klar, lyder det fra Danny Stencel.

Avarta indtager øjeblikket rækkens fjerdeplads med 15 point efter 10 kampe, hvor Brønshøj har to point mindre på rækken sjetteplads.

- Vi går ind i til de kommende kampe med ét mål for øje og det er at vinde. Vi har ikke tabt i de seneste seks kampe og troen på os selv er virkelig stor, lyder ordene fra Danny Stencel.

Dette opgør er den 11. spillerunde i Danmarksserien, der er kampstart i Brønshøj Kl. !4:00

Den 10-10-2021 kl. 15:51

Nulløsning mod B 1903

Avarta-B 1903 0-0

Kampen lørdag eftermiddag på Tømrermester Jim Jensens Park blev aldrig rigtig som håbet for Avartas vedkommende.

De to hold fandt ikke vej til netmaskerne, og så blev der delt i porten med ét point til både Avarta og B 1903.

Avarta kom aldrig rigtigt i gang spillemæssigt. Eneste reelle chance i første halvleg tilfaldt Phillip Nielsen, da han var tæt på at heade ”De Grønne” i front efter et hjørnespark.

Anden halvleg var bedre spillemæssigt, men Avarta havde problemer med at spille sig frem til de rigtigt store chancer. Der var visse chancer til Avarta, men de oplagte scoringsmuligheder lod vente på sig.

Jagten på de tre point blev en anelse sværere, da Albin Fetahi fik direkte rødt kort efter en tackling i slutminutterne.

Kampen mod B 1903 endte 0-0, og Avarta fortsatte dermed sin stime uden nederlag.

Avarta indtager fjerdepladsen i Danmarksseriens pulje 1. Næste opgave for cheftræner Benny Galls tropper er på lørdag den 16. oktober. Her skal Avarta en tur til Brønshøj for at spille med start kl. 14.00.

Den 08-10-2021 kl. 09:19

OPTAKT: Næste del af sæsonen venter

Alle hold har nu mødt hinanden første gang, hvor man skal møde alle hold tre gang. I morgen sparkes anden del af Danmarksserien i gang, når B 1903 kommer på besøg i Espelunden.

Benny Galls tropper er inde i en god stime, hvor holdet er ubesejret de seneste fem kampe, hvilket har sparket den fornødne selvtillid ind i truppen.

- Alle hold har brug for selvtillid og det har vi fået efter flere rigtige gode præstationer og det er noget, som vi skal tage med til kampen mod B 1903, da de er et dygtigt hold, fortæller Mickey Mikander og sætter ord på, hvad der fungerer så godt for tiden:

- Vi er blevet meget mere sammenspillet nu og finder hinanden rigtig godt på banen. Vores defensiv står rigtig godt og så scorer vi mange mål, lyder det fra Mikander.

Der er gratis adgang til kampen i morgen, da vores sponsor Sjøbeck Øl & Vand har købt kampen og spillertruppen håber på et godt fremmøde i Espelunden.

- Det er altid fedt, når vi skal spille hjemme i Espelunden og vi har godt hørt, at der er gratis adgang i morgen, så vi håber selvfølgelig på en masse mennesker på stadion, som vi så vil tilbagebetale med tre point, slutter Mickey Mikander.

Avarta-spillerne vil i morgen bære sørge for at ære en mangeårig sponsor, Karl-Erik Neldahl, som desværre ikke længere er i blandt os.

Den 03-10-2021 kl. 23:46

Vigtig sejr over bundhold

Avarta-BK Union 3-2 (2-1)
1-0 Marco Balck (’15)
1-1 Jonas Moller (’33)
2-1 Pola Karim (’45)
3-1 Pola Karim (’49)
3-2 Rasmus Nørgaard (’83)

Avarta snuppede endnu en sejr, da det holdet lørdag eftermiddag mødte BK Union hjemme på Tømrermester Jim Jensens Park. ”De Grønne” var klart i teten, men gæsterne var yderst tæt på at stjæle et point til sidst.

Hjemmeholdet kom dog planmæssigt foran, da Marco Balck resolut sparkede bolden i kassen fra distancen, da der var spillet et kvarter.

Unions Jonas Moller bragte balance i regnskabet efter lidt over en halv time. Glæden varede dog kort for udeholdet, for kort inden pausen scorede Pola Karim til 2-1. Avarta-spilleren var først over en retur og sendte dermed hjemmeholdet foran.

Der var blot spillet små fem minutter af anden halvleg, da Pola Karim fordoblede sin målscore og bragte Avarta foran 3-1 efter et flot angreb.

Benny Galls tropper havde chancer til flere mål, men det var i stedet BK Union, der scorede det næste. Ud af ingenting reducerede gæsternes Rasmus Nørgaard med syv minutter igen, og det resulterede i en hektisk afslutning på kampen.

Avarta stod dog imod og vandt fortjent kampen mod rækkens bundhold. Dermed var der tre gode point til regnskabet i Danmarksserien, hvor Avarta nu indtager fjerdepladsen i pulje 1. Holdet har 14 point efter ni kampe. I de seneste fem kampe er Avarta ubesejret, og holdet er dermed inde i en god stime.

Næste kamp for Avarta er på lørdag den 9. oktober hjemme mod B 1903. Kampen begynder kl. 13.00 på Tømrermester Jim Jensens Park.

Den 01-10-2021 kl. 06:51

OPTAKT: Stimen skal forlænges

I morgen venter Union i 9. spillerunde på hjemmebane i Espelunden. Avarta har ikke tabt de seneste fire kampe, hvor seneste kamp blev en sikker 3-0 sejr ude over Solrød. Det momentum skal tages med videre til morgendagens kamp mod Union, som trods en sidsteplads i rækken er et godt fodboldhold.

- Vi skal sætte os på spillet og være gode i vores dueller. Union er bestemt ikke noget dårlig hold, så vi skal være klar fra start og have de tre point, fortæller Magnus Johansson og sætter ord på, hvordan truppen er rykket mere sammen over den seneste periode:

- Vi har fået et bedre kendskab til hinanden og, når du har et godt forhold til dine holdkammerater, så bliver det også nemmere at arbejde stenhårdt for hinanden, lyder det fra holdets nummer 7.

Kampstart i Espelunden er klokken 13, og billetter til opgøret kan købes her: https://boldbillet.dk/show/event/avarta-vs-union-2-okt-2021

Forrige Næste

 

Stadion sponsorer

Se turneringstabellen og kampresultater

Klik her: Danmarksserien, pulje 1 på DBU hjemmeside

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 869161
Dagligt: 283

1 online