Lørdagens kamp i lunden havde det hele!    

Masser af mål, rødt kort, straffespark til begge hold og ikke mindst et lækkert hattrick af Mads Walter.

Ofte ender et hattrick med 3 points til kontoen, men idag kom der kamp til stregen for De Grønne. 
Da uret rundede de 20 minutter havde Galls tropper været bagud to gange og atter bragt balance i regnskabet og Niklas 'Dino' Kristiansen var blevet sendt i bad efter en dobbelt gul. 
De resterende 10 kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne resten af kampen, og trods en 2-3 stilling ved pausen kom drengene ud som lyn og torden.
Først fik Walter fuldendt sit hattrick på straffe, og blot 6 minutter senere bragte Mathias Thorlacius os for første gang i kampen foran, 4-3!
Desværre blev der også bragt balance i regnskabet om straffesparkene og LSF udlignede til slutresultatet 4-4, da der var manglede 25 minutter.
Trods flere gode udskiftninger og et glædeligt gensyn med Vitus Frandsen, endte kampen med endnu et enkelt point til tabellen.
Næste kamp spilles fredag ude mod Skjold kl. 18.30

Tak for den gode opbakning til drengene i dag og god weekend

Der er som altid flere billeder fra dagens kamp på:

https://avartaelite.dk/avarta-media/billeder

Den 01-09-2022 kl. 14:56

Pressechefen takker af

Det er med ærgrelse, at vi skal skrive denne tekst. AvartaElites presseansvarlige, Mike Hjulmand, har nemlig besluttet sig for at stoppe i klubben med omgående virkning.

- Avarta er en helt speciel klub for mig, hvor jeg har brugt virkelig mange år af mit kun 22-årige liv, så derfor er det heller ikke nemt, at det foreløbigt slutter her, men jeg har været helt vanvittig glad for at have været med på rejsen og sætte mit præg på AvartaElite, fortæller Mike og fortæller mere om grundlaget for valget.

- Jeg har min egen trænergerning ved siden af, som jeg ønsker give endnu mere fokus og gå all in på. Jeg har ikke lyst til at gøre noget halvhjertet og det ville måske ske hen af vejen, så derfor vil jeg hellere stoppe nu, hvor Avarta står et rigtig godt sted. Jeg håber så inderligt, at holdet snart er tilbage i divisionerne og jeg glæder mig til at komme forbi i Espelunden og se en masse god fodbold, slutter Mike Hjulmand af.

Beslutningen blev mødt med ærgrelse, men samtidig også en forståelse for Mikes egen trænergerning, som han nu skal ud i.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at Mike ikke skal med på den næste rejse, men vi har været rigtig glade for den tid han har været her og det store stykke arbejde han har gjort for os. Vi ønsker Mike alt det bedste i fremtiden og glæder os til at byde ham velkommen på tribunerne i fremtiden, fortæller Per Thomsen.

AvartaElite takker Mike Hjulmand for sit store arbejde i klubben og ønsker ham alt det bedste i fremtiden.

Så går det løs på Tømrermester Jim Jensens Park imorgen, fredag kl. 18.30

Vi ses på Tømrermester Jim Jensens Park til sæsonens første hjemmekamp mod Næstved IF.

Der er kampstart kl. 18.30.

Kom og støt drengene i deres forrygende start på sæsonen.

Sejr i første kamp!

Første kamp ude mod slagelse B&I endte med en vigtig sejr på 4-1.

4-1 (3-0 ved halvleg)

Målscorer i kampen blev følgende spillere:

0-1 Mathias Thorlacius '29
0-2 Lasse Fosgaard '35
0-3 Andreas 'Andy' Fabricius '39
0-4 Niklas Toft Kristiansen '60

- Super god start på sæsonen, og holdet kan nu se frem til næste kamp hjemme mod Næstved II, som kommer på besøg på fredag d. 12 august kl. 18:30

Træningskampe før opstart

Træningen er begyndt, og de første træningskampe er på plads.
Træningskampene før opstart af turneringen, der spilles to udebanekampe og en hjemmekamp.

Roskilde KFUM - Avarta
Lørdag d. 16/7 kl. 11.00

Vanløse - Avarta
Lørdag d. 23/7. kl. 11.00

Avarta - AB Tårnby
Lørdag d. 30/7. kl. 11.00 (Opdateret tid)


Den første kamp i Danmarksserien spiller vi lørdag 6. august 2022, hvor vi spiller på udebane mod Slagelse B&I.

Festlig sæsonafslutning på Tømrermester Jim Jensens Park

1-0 Mathias Cordua ’30
2-0 Simon Ustrup ’39
3-0 Pola Karim ’45
4-0 Philip Nielsen ’63

I går skulle de grønklædte fra Espelunden sætte et sidste punktum i sæsonen ovenpå et forrygende forår.
I dagens festlige anledning havde klubben fået Rødovres Rockets Cheerleaders til at byde spillerne velkommen på banen, og de gav også de mange fremmødte tilskuere et brag af et pauseshow.

Før kampen blev to store nyheder offentliggjort.
En god og en mindre god.
Den mindre gode var, at klubben har måtte lade deres seje midtbanekomet gå, da det store udland venter for Marco Balck. Han drager til USA for at forfølge sin karrieredrøm, og vi tog en snak med Marco efter kampen, som du kan se på vores Youtube-kanal her:
https://youtu.be/5qO-g_vkgvc

De gode melding var dog, at Avarta samtidig kunne løfte sløret for en nyhed af de helt store.
Lasse Fosgaard kommer nemlig hjem til klubben igen efter 13 år på den lidt større fodboldscene.
Tilskuerne sagde farvel og goddag med store klapsalver, og kampen blev fløjtet i gang.

Sidst Avarta gæstede Genforeningspladsen i NV trak vi os sejrrigt ud af opgøret med en 1-0 sejr, og vanen tro lagde de grønklædte stærkt ud og lod ikke modstanderen få et ben til jorden.
Efter en halv times spil begyndte målfesten for hjemmeholdet, og som i de seneste par kampe skulle forsvarsspillerne gøre sig stærkt bemærkede.
Mathias Cordua sørgede for en af sine sjældne scoringer efter en 30 minutter, og blot 9 minutter senere fulgte den altid veloplagte anfører; Simon Ustrup trop og headede sit første sæsonmål i kassen. 2-0.
Galls tropper fortsatte ufortrødent deres sikre spil og lige inden slutfløjtet lød, gav målmaskinen Pola Karim tilskuerne en ekstra sejrsrus at hygge sig på til pausen – 3-0.

Efter pauseunderholding og optankning af mad og drikke på den varme sommerdag kunne anden halvleg fløjtes i gang.
Avarta lod aldrig Union komme ind i kampen og da uret meldte om en times samlet spil, satte Philip Nielsen sin 3 scoring ind på blot to uger og slukkede og lukkede kampen endeligt. Det var et helt formidabelt fremstød af den seje back, som i den grad har fået vist sit potentiale oppe foran mål i de seneste par uger.

Marco Balck blev klappet af banen få minutter senere – både af tilskuerne – men også af hans holdkammerater. Tilskuere fik sagt en sidste tak til den gæve midtbaneslider, som i den grad vil blive savnet på grønsværen – og ret så sikkert også i truppen.

Det føles næsten ærgerligt, at sæsonen skal slutte nu, hvor Galls drenge for alvor har fundet formen og vejen til netmaskerne, men mon ikke den velfortjente pause giver spillerne den restitution, de har brug for, så de kan samle op, hvor de nu slipper.

Vi vender tilbage med nærmere kampinformation, når den nye sæson skal sparkes i gang til august.

Skal du dog lige have det sidste med, kan du se U21 spille kamp på Vanløse Stadion i morgen den 20. juni kl. 19.

God sommer til alle og tusind tak for den store opbakning til drengene gennem sæsonen 21/22.

Sidste sæsonkamp idag kl. 14 - gratis adgang for alle

Der bliver feststemning på Tømrermester Jim Jensens Park, når Union idag kommer på besøg kl. 14.

Der er gratis adgang for alle, så kom og vær med til at sende Galls seje drenge godt på sommerferie ovenpå en sublim forårssæson.

Vel mødt

Overophedning i Solrød

Scoringer
0-1 Pola Karim '6
1-2 Mads Walter (straffe) '45
1-3 Andreas 'Andy' Fabricius '56

Sommeren havde meldt sin ankomst, da næstsidste kamp i dag skulle spilles i Solrød Idrætscenter.

Spillerne løb på banen med målet om igen at sætte 3 points ind på kontoen. Sidst de to hold mødtes var på Tømrermester Jim Jensens Park i april, hvor de grønklædte trak sig sejrrigt ud af opgøret med en sikker 3-1 sejr.

Fløjten lød og der skulle blot gå 5 minutter, før Pola Karim endnu engang fik skrevet sig på måltavlen og fik bragt gæsterne foran med 1-0.
Efter målet stemplede Solrød dog ind i kampen og fik allerede få minutter senere udlignet føringen. Derfra spillede hjemmeholdet bedst i et kvarters tid, men så tog Avartamaskinen fat og fik styr på spillet og kæderne.
Kort før pausefløjtet, havde hjemmeholdet dog en stor trible chance, som keeper Oliver Lip tog sig kærligt af i første omgang, og dernæst clearede anfører Simon Ustrup på stregen, så angrebet og chancen blev afblæst.
På kontra løbet derefter kom Mads Walter op i modstanderfeltet og blev nedlagt – klart straffe. Han valgte selv at skyde og eksekverede i sin vanlige sikre stil til den fortjente pausestilling på 2-1 til de grønklædte.

Der blev tanket godt med væske op i pausen og temperaturerne var efterhånden ved at være på sydlandsk niveau.
Anden halvleg blev sparket i gang og fra at være to hold, der kæmpede mod hinanden, meldte et tredje sig. Dommertrioen stemplede ind til kamp og diskede op med flere sære, og ikke mindst manglende kendelser, som på skift fik temperamenterne i kog hos såvel ude- som hjemmehold.
De grønklædte holdt dog det stærkeste fokus og fortsatte ufortrødent mod sejren og fik disket op med flere gode chancer.
Det lønnede sig efter en times spil, hvor forsvarsmastodonten Andreas ’Andy’ Fabricius langt om længe lykkedes med at få bolden i nettet. Han kom på måltavlen efter et resolut spark udefra og en 3-1 føring til udeholdet var en realitet.

Med et kvarter igen blev Galls driblekonge Niklas ’Dino’ Kristiansen smadret i græstæppet med et hårdt slag i hovedet og måtte derefter holdes ude af kampen i nogle minutter og tilses grundet blødning fra munden. Temperamenterne tog igen til på trods af, at Solrød ikke havde noget reelt at spille for. Med 5 minutter igen fløj låget af trygkogeren og Solrød måtte indkassere deres første røde kort. Christian Ravn Espenhain havde haft et utal af indbyrdes kampe med Solrøds Harris Mir, og efter en grim nedslagtning af Christian, måtte Solrødspilleren styre direkte i bad.
11 mod 10.
Solrød nåede ikke at genvinde den mentale kontrol og få minutter efter, måtte de hive deres andet røde kort, da dommeren eftersigende var blevet overfuset.
Sejren virkede sikker og kampen skulle spilles færdig mod blot 9 mand.
Selvom der reelt nok burde have været lagt en 10 minutters ekstra tid til, fløjtede dommeren hurtigt kampen af. Der lod ikke til at være nogen grund til at køre kampen videre – og udeholdets sejr var på intet tidspunkt reelt i fare.

Vi tog en snak med den glade forsvarsscorer Andreas ’Andy’ Fabricius, som havde følgende at sige til kampen:
’Vi spiller ikke optimalt i første halvleg, og vi har ikke bolden, som vi gerne vil have den. Men vi beholder dog gejsten, og Simon har en vigtig redning lige op til pausen hvorefter Walter sikrer os føringen inden første halvleg fløjtes af. I pausen taler vi om, at vi skal trække os lidt, så vi får afholdt dem fra chancer, og det synes jeg, at vi formår, og da vi så kommer på 3-1, holder vi den jo bare derfra. Det var varmt, og det kunne absolut godt mærkes, at man blev lidt hurtigere flad end normalt. Men kræfterne holdt og det blev til en god sejr - og det var rigtig dejligt at få scoret.’

Avarta har nu sikret sig 4 pladsen i puljen og lørdagens sidste kamp på hjemmebane kan endda bringe os op på en endelig 3 plads.

Inden sæsonen afgøres, skal Galls tropper dog et smut til Glostrup i midtugen, hvor endnu en pokalkamp venter.

Pokalsejr i Odsherred

Scoringer
0-1 Philip Nielsen ’53
0-2 Niklas ’Dino’ Kristiansen ’72

De grønklædte skulle her til aften et smut nordpå, hvor TFC Odsherred ventede i Sydbank Pokalen.

Der blev fra første fløjt gået til stålet fra begge mandskaber, men Galls tropper satte sig tungt på bolden og havde det meste spil i første halvleg, som dog ikke bød på nogle scoringer.
Den korte pause tankede de grønklædte godt op, og de kom på banen med en klar indstilling på sejr.
Allerede efter 8 minutter tog holdet første stik, hvor en veloplagt Philip Nielsen atter engang fandt vejen til netmaskerne og bragte Avarta fortjent foran. 0-1..
Det tændte godt op i temperamenterne hos hjemmeholdet, som i den grad gik til vores spillere i dag. Dommeren holdt dog kortene tæt inde til kroppen, og vores spillere holdt det fortsatte pres og den positive og fightende indstilling og fortsatte ufortrødent deres vej mod sejren.
Efter 72 minutters spil kom Niklas ’Dino’ Kristiansen atter engang på måltavlen, og med en tomålsføring sikrede drengene sig iaften en sikker og velfortjent sejr.

Vi tog en snak med den glade forsvarsmålscorer Philip Nielsen, som havde følgende kommentarer til sin indsats og kampen som helhed.
Jeg synes, at vi havde en lidt svær start, og vi skulle lige spille os i gang. De var et fint spillende fodboldhold, og man kunne godt mærke, at de ligger i toppen af Serie 2. Men fysisk er vi – og skal vi også være - bedre end dem, og det synes jeg, at vi beviser til sidst, hvor vi fik kørt dem trætte. Vi fik vist, at vi er det bedste hold i dag, og jeg synes, at det er fuldt fortjent, at vi vinder kampen. Det var dejligt at komme på tavlen igen og jeg fik lov at komme lidt længere frem i banen idag, så det var dejligt at træneren lige så det potentiale i mig i dag.

Kampen gav debut til forsvarsklippen; Mikkel Termansen, som havde flere gode indsatser undervejs, og han stod godt i sin position nede i backkæden.
Om sin første kamp og glæden ved at tørne ud for de grønklædte, sagde han efter kampen:
Det var rigtig dejligt at få debut, synes jeg. Nu har jeg været sammen med holdet i nogle uger, så jeg har ventet spændt på at få en chance, og det fik jeg heldigvis i dag. Det var en rigtig god oplevelse og særligt fordi vi jo får en sejr i pokalturneringen og bringer os videre. Forhåbentlig bringer vi også vores gode form med os til næste kamp, og personligt håber jeg på at kunne holde mig skadesfri i ugen her, så jeg forhåbentlig får chancen igen i næste uge.
Om sin egen indsats sagde Termansen; Jeg synes, at jeg gjorde det godt, og jeg har i ugerne her arbejdet for at bringe mig op på en kampform, som kan holde på det her niveau. Så selvom jeg ikke er der helt 100% endnu, så synes jeg bestemt, at jeg nærmer mig og synes også, at jeg gjorde en god figur i kampen i dag.

Om Mikkel Termansen og resten af truppen kan hive endnu en pokalsejr i hus vil vise sig i næste uge, hvor modstanderen hedder Glostrup. Holdet ligger i toppen af Sjællandsserien, og vi møder dem onsdag den 15. juni på deres hjemmebane kl. 19.

Næste kamp for Galls tropper venter dog allerede lørdag, hvor de ude gæster Solrød til en DS kamp kl. 14.


En uafgjort kan vindes ... men den kan også tabes

For to uger siden sikrede Marco Balck de grønklædte tropper en euforisk sejrsfølelse og et point til kontoen, da han udlignede på saksespark mod Frederikssund – her til aften måtte drengene forlade banen med en bittersød smag i munden efter selv at have kastet en tomålsføring over styr i dommerens overtid.

Fra start lod det hele dog til at blive en underskøn aften i Espelunden. Solens stråler varmede, og drengene blev smukt fulgt på banen af de kommende talenter fra klubbens U10 hold.

Forårssæsonens sublime spil og holdånd skulle fortsættes og fra første fløjt sad Galls drenge tungt på kampen. Der skulle kun gå et kvarter, før sidste uges veloplagte målscorer, Pola Karim, bragte hjemmeholdet fortjent foran.
Herstedøster, som ellers fortsat har en del at spille for, gjorde ikke meget væsen af sig, men det lykkedes dem alligevel et kvarter senere at få udlignet til 1-1. De grønklædte kom fint igen og lod sig ikke mærke med udligningen, og kort før pausen bragte vi os igen fortjent foran med et gennemført forsvarsmål. Først headede Andreas ”Andy” Fabricius på stolpen, men på reposten fik Philip Nielsen halvflugtet bolden sikkert i nettet til fortjent pauseføring .. 2-1.

Efter pausen blev der igen disket op med godt presspil, lækre driblinger og højt tempo i alle kæder, og efter 68 minutter lønnede det sig til en avancering og en 3-1 scoring af Niklas ”Dino” Kristiansen.
Uden at konkludere for meget, summede det rundt omkring fra de fremmødte 234 tilskuere (både ude- og hjemmefans), at kampen reelt var afgjort.
Gall tordnede til angreb ude fra boksen og ville gerne have kastet en fjerde scoring ind, så der ikke skulle komme kamp om points. Sejren skulle sikres.
Herstedøster pressede på og til trods for at alle mand stod i egne rækker, fik udeholdet reduceret til 3-2 i overtiden.
Udeholdet fik troen på miraklet og vedblev presset, og til stor ærgrelse for hjemmeholdet og dets fans, gjorde de det umulige og fik smækket en udligning ind i de døende sekunder.
3-3 var en realitet.
Slutfløjtet lød og udeholdet jublede over ’sejren’, som vi selv gjorde det forleden mod Frederikssund.

Man kan vinde en uafgjort – men man kan desværre også tabe den.
Efter kampen tog vi en snak med en meget skuffet anfører, Simon Ustrup, som havde følgende ord at knytte til kampen og resultatet:
Det er noget af det tungeste man prøver, når man er foran med 2 til overtiden og så smider det væk.
Det er dyre lærepenge til os, og vi tager det selvfølgelig med os videre - men lige nu har jeg det virkelig ikke særlig godt.
De får en udligning på en klar personlig fejl. Det er hvad der sker, men vi kommer jo fint tilbage og er foran med 2 i stort set hele anden halvleg.
Vi har egentlig lukket kampen, men vi mangler måske at spille os selv helt gode i de sidste ti minutter af kampen. Vi burde fortsætte med at have possession, fordi vi véd jo, at de VIL få chancer helt til sidst. De er et hold, der kæmper godt og vi ved, at de vil spille deres chance, så det er jo bare møgærgerligt, at vi ikke lige et helt skarpe til sidste fløjt.
Til spørgsmålet om, hvorvidt kampen burde være lukket med en 4-1 scoring siger anføreren, at det jo er en fed mentalitet altid at jagte det næste mål, men vi mangler måske noget rutine i at køre bolden rundt og bare køre dem helt trætte og gøre arbejdet færdigt.
Deres scoring til 3-2 kommer efter et langt indkast, hvor vi alle står nede og er klar, og der får vi bare ikke dækket vores mand. Så kaster de alle mand frem og den udlignende scoring til sidst er noget af et drømmehug, så det føles lidt ambivalent, da det føles som om, at det er vores egen fejl – men samtidig er det jo også Herstedøsters reelle fortjeneste. Desværre.

Vi har stadig lidt kampe tilbage i sæsonen og anføreren lover, at motivationen fortsat er i top og at de grønklædte vil rejse sig og kæmpe videre, når først aftenens bitterhed har fortaget sig.

Næste kamp er allerede på tirsdag i Odsherred i pokalturneringen, så der vil de grønklædte tropper igen styre mod oprejsning og sejr.

Forrige Næste

 

Stadion sponsorer

Se turneringstabellen og kampresultater

Klik her: Danmarksserien, pulje 1 på DBU hjemmeside

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 933755
Dagligt: 272

1 online