Den 14-06-2021 kl. 19:49

Ny cheftræner på plads

Benny Gall er tilbage i Espelunden, hvor han overtager tøjlerne som cheftræner.

Avarta har fået ansat sin nye cheftræner på plads, hvor valget er faldet på Benny Gall, der har mere end 15 års erfaring som fodboldtræner bag sig. Benny har tidligere været i Avarta og glæder sig nu rigtig meget over at være tilbage i Espelunden.

 

- Jeg er rigtig glad for at være tilbage i Avarta, hvor vi sammen tidligere har haft nogle rigtig gode år. Det er et hold med mange unge spillere samtidig med en del rutineret spillere også. Vi skal have lært at spille resultat orienteret fodbold samtidig med, at vi også rigtig gerne vil underholde, fortæller Benny Gall med et stort smil. 

 

Det vækker også glæde, at det er lykkes med at hente Benny Gall til klubben efter, at det tidligere trænerpar i sidste uge meddelte sit stop.

 

- Vi er rigtig glade for at have Benny tilbage, som tidligere også har været i klubben og med rigtig stor succes. Vi ser ham som det rigtige valg for den kommende sæson, hvor vores hovedmål er at komme tilbage til divisionerne, lyder det fra direktør i Green Entertainment, Marc Møller.

 

 

Den 08-06-2021 kl. 09:55

Trænerduo takker af

Holdets trænerpar Marc Thevis og Patrick Scheibel har valgt at stoppe i klubben med øjeblikkelig virkning. 

Lørdag var en ærgerlig dag, som resulterede i en nedrykning til Danmarksserien. Efter et forår, hvor holdet var ekstremt tæt på overlevelsen. Trænerduoen Marc Thevis og Patrick Scheibel har efterfølgende valgt at stoppe i klubben med øjeblikkelig virkning.

 - Jeg har været sindssygt glad for at være i Avarta, der er en klub med nogle helt fantastiske mennesker. Samtidig har jeg virkelig nydt at træne holdet og føler også at vi lykkedes et langt stykke hen ad vejen, men vi kom jo desværre ikke i mål med overlevelsen, selvom vi kæmpede med om det til det sidste, lyder det fra den afgående cheftræner, der fortsætter:
- På den baggrund har jeg valgt at sige tak for nu og derfor er det nu tid til at nye kræfter tager over. Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at sige tak for en utrolig spændende og lærerig tid til klubben, staben og ikke mindst spillerne, slutter Marc Thevis. 

Trænerduoen kom til Avarta i januar sammen og forlader nu klubben efter et halv år, men selvom det kun blev til seks måneder, så har det gjort stort indtryk på de afgående trænere, som nu takker af. 

 

Alle i og omkring klubben vidste hvilken svær opgave vi stod overfor i dette forår,  med en position under stregen og 13 kampe til at vende det. At være så tæt på, på sidste spilledag, ærgrer det mig helt vildt, at vi ikke klarede det. Med det sagt, så er jeg utrolig glad for, at vi fik vendt troen, indsatsen og ånden der var i holdet.  En stor tak til alle i og omkring klubben og jeg ønsker alt det bedste til Avarta fremover, lyder det fra Patrick Scheibel.

 

 Klubben takker mange gange for Marc og Patricks arbejde i klubben og ønsker dem alt held og lykke videre frem.

Den 06-06-2021 kl. 11:51

Avarta rykker ned i Danmarksserien

Skovshoved-Avarta 1-0 (1-0)
1-0 Nichlas Rohde (’43)
Tilskuere: 327

Lørdagens kamp i Skovshoved endte på værst tænkelige måde. Hjemmeholdet fandt vej til netmaskerne én gang, mens Avarta-spillerne ikke kunne passere modstanderens målmand.

Dermed rykker Avarta ned i Danmarksserien og må derfor forlade 2. division. I hvert fald indtil, at ”De Grønne” forhåbentlig rykker op igen.

Resultatet i Skovshoved gjorde naturligvis ekstremt ondt på spillerne og holdet, der har grædt flere tårer.

Det blev en kamp, hvor Avarta aldrig rigtig kom ind i tingene, og flere nerver spillede ind. Avarta kom egentlig godt fra land, men Skovshoved kom bedre og bedre ind i opgøret og kunne få minutter før pause bringe sig foran ved Nichlas Rohde.

Avarta havde en god indledning i anden halvleg, men spillet og chancerne blev aldrig som ønsket. Og dermed sluttede kampen med 1-0 til Skovshoved.

Lige ved og næsten
Resultatet betyder altså, at Avarta må tage afsked med divisionen. Holdet slutter med 24 point på 12. pladsen i gruppe 2 og endte dermed to point under nedrykningsstregen. Roskilde KFUM vandt deres sidste opgør og reddede dermed sin tilværelse i 2. division.

I 26 kampe i sæsonen blev det til seks sejre, seks uafgjorte og 14 nederlag for Avarta. Målscoren endte på 25-43.

De tre øvrige nedrykkere fra Avartas gruppe er Skovshoved (på trods af sejren), Brønshøj og AB Tårnby.

Den 03-06-2021 kl. 21:15

OPTAKT: Sidste finale venter

På lørdag går det løs, når Avarta i sidste spillerunde skal en tur til Skovshoved i en kamp, hvor begge hold spiller for overlevelse. Sidste weekends 3-1 sejr hjemme over KFUM Roskilde har spillet tingene tilbage i Avartas egne hænder og en sejr over Skovshoved vil med garanti sikre overlevelse for de grønklædte.

Der er flere scenarier i spil, som kan findes herunder: 

Avarta-sejr: Overlevelse sikret definitivt. 

Uagjort mod Skovshoved: Overlevelse sikret, hvis Brønshøj smider point ude mod Næstved og KFUM Roskilde også smider point i deres kamp mod FA 2000 på hjemmebane. 

Nederlag mod Skovshoved: Så vil Avarta rykke ned i Danmarksserien.


Spænding og glæde 

Avarta-truppen ser frem til lørdag, hvor sæsonens sidste og vigtigste kamp venter. Der er en spænding i truppen, som samtidig glæder sig til kamp. Hør her ord fra truppens nummer 10, Emil Wass:

 

Optakt før kampen

Den 03-06-2021 kl. 11:30

Avarta sælger Oliver Funch

I januar måned lejede Fremad Amager, målmanden Oliver Funch af Avarta, og den lejeaftale har Fremad Amager nu ønsket at gøre permanent, hvilket nu er kommet på plads.

- Vi er glade for, at hjælpe en spiller til et højere skridt i sin karriere. Vi har haft en god dialog med Fremad Amager hele vejen igennem og er meget tilfredse med hele forløbet. Samtidig vil vi fra hele organisation side ønske Oliver alt held og lykke i fremtiden, fortæller Direktør i Green Entertainment, Marc Møller.

Den 30-05-2021 kl. 19:48

Hattrick sikrer Avarta vital sejr

Avarta-Roskilde KFUM 3-1 (1-1)
1-0 August Vitus Frandsen (’26)
1-1 Rasmus Hansen (’35)
2-1 August Vitus Frandsen (’89)
3-1 August Vitus Frandsen (’90)
Tilskuere: 278

Det blev en fantastisk søndag eftermiddag på Tømrermester Jim Jensens Park, hvor den ekstremt vigtige kamp mod Roskilde KFUM endte med tre point til Avarta.

En forløsende sejr til ”De Grønne”, der blev sikret på baggrund af et hattrick af August Vitus Frandsen. Og marginalerne var desuden også på Avartas side.

Første mål blev scoret efter en lille halv time, da August Vitus Frandsen scorede et flot mål på et velspillet kontraangreb.

Gæsterne udlignede på flot vis til 1-1 ved Rasmus Hansen små 10 minutter senere, og holdene gik til pause med en uafgjort stilling på måltavlen.

Anden halvleg blev en nervøs én af slagsen, hvor Roskilde KFUM ramte træværket flere gange undervejs i de 45 minutter.

Afgørelsen på opgøret fandt sted til allersidst, hvor August Vitus Frandsen først scorede til 2-1 i 89. minut, inden han cementerede sejren i dommerens tillægstid via en kontra. Emil Wass spillede Vitus fri for mål, og han sparkede bolden i kassen til kæmpemæssig jubel i Espelunden. Dermed fuldendte Vitus sit hattrick - og stor forløsning i Avarta-lejren.

Spænding til sidste spillerunde
Den vitale sejr gav dermed tre vitale point til regnskabet i 2. divisions gruppe 2, hvor Avarta kæmper for at undgå nedrykning til Danmarksserien. Roskilde KFUM er én af de direkte modstandere i denne kamp, og med sejren rykker Avarta akkurat over nedrykningsstregen.

Der resterer én runde i denne sæson, og Avarta (24 point) kan selv sikre sin overlevelse. I den sidste kamp skal cheftræner Marc Thevis’ tropper ude møde Skovshoved (21 point). Brønshøj (23 point) og Roskilde KFUM (23 point) er de andre hold, der stadig kan nå at undgå nedrykning.

Avartas udekamp mod Skovshoved spilles lørdag den 5. juni med kampstart kl. 15.00. Den absolut sidste kamp i denne sæson, og Avarta kan således selv afgøre, i hvilken række holdet skal spille kampe efter sommerferien.

Den 24-05-2021 kl. 20:35

Nederlag i Slagelse

Slagelse-Avarta 3-1 (2-0) 
1-0 Mathias Bjaldby (’25)
2-0 Jacob Christensen (’42)
3-0 Jacob Christensen (’77)
3-1 Simon Ustrup (’87)
Tilskuere: 303

Avarta var mandag – 2. pinsedag – taget en tur til Slagelse i tredjesidste spillerunde i 2. division i denne sæson. Det gik desværre ikke helt som håbet.

Hjemmeholdet vandt på Harboe Arena med sikre to overskydende mål over Avarta, der fortsætter kampen for at undgå nedrykning.

Kampen i Slagelse blev et chancerigt opgør, hvor skarpheden dog manglede hos ”De Grønne”. Skarphed var der til gengæld masser af hos hjemmeholdet, der scorede to gange inden for de første 45 minutter.

Ved det første mål lignede det, at en spiller fra Slagelse ramte bolden med hånden, inden den blev sparket ind i netmaskerne bag Morten Bank.

Gyserafslutning venter forude
Avarta havde flere store chancer i begyndelsen af anden halvleg, men det var alligevel Slagelse, der også sendte næste bold i nettet. 3-0 på måltavlen.

Få minutter før tid reducerede Simon Ustrup til slutresultatet 3-1, og dermed måtte Avarta rejse hjem til Espelunden med nul point i bagagen.

De øvrige resultater i spillerunden gjorde, at Avarta atter er under nedrykningsstregen i tabellen. Holdet har 21 point – det samme som Skovshoved – mens Roskilde KFUM har 23 point på pladsen lige over nedrykningsstregen.

Der resterer to kampe i sæsonen, og der venter nogle uhyre spændende kampe forude. Næste opgør er på søndag den 30. maj, hvor Avarta hjemme på Tømrermester Jim Jensens Park tager imod netop Roskilde KFUM med kampstart kl. 13.00.

Og for at gøre spændingen endnu mere ulidelig, så venter Skovshoved på udebane i den sidste kamp i weekenden efter.

Den 16-05-2021 kl. 15:45

Avarta fik ét point mod bundhold

Avarta-AB Tårnby 2-2 (0-1)
0-1 Isaac Kannah (’17)
1-1 Niklas Toft Kristiansen (’54)
2-1 Emil Thomsen (’60) straffe
2-2 Benjamin Warlo (’64)
Tilskuere: 243

Søndag eftermiddag tog Avarta imod AB Tårnby, der allerede nu er sikre på at rykke ned i Danmarksserien.

Kampen på Tømrermester Jim Jensens Park endte dog ikke helt, som hjemmeholdet havde håbet. ”De Grønne” fik kun ét point med fra opgøret, hvor der ellers var tre vitale point på spil i kampen om at undgå nedrykning.

Allerede efter to minutter fik gæsterne en god mulighed. Avarta svarede dog igen ved Sebastian Fischer-Larsen, der forsøgte sig på det hjemlige græs.

Avarta fik et mål annulleret kort efter, og i stedet kunne AB Tårnby bringe sig i front i Espelunden. Det var Isaac Kannah, der fik en bold i dybden, og alene med Morten Bank i Avarta-målet scorede han stensikkert til 0-1.

Emil Wass måtte udgå allerede efter 20 minutter med en skade, og resten af halvlegen bød ikke på det helt store. Få chancer i begge ender og dermed føring til gæsterne efter første halvleg.

Anfører scorede på straffe
Otte minutter inde i anden halvleg udlignede Niklas Toft Kristiansen for hjemmeholdet. Han fik godt træf på bolden på kanten af feltet, og bolden strøg fladt over i modsatte hjørne. Flot mål og 1-1 på måltavlen. Og dog – måltavlen strejkede i dagens kamp, men udligningen kunne der ikke rokkes ved.

Kun seks minutter senere blev der dømt straffespark til Avarta. Og så kunne anfører Emil Thomsen sende hjemmeholdet i front med et fladt skud til højre for målmanden til stor jubel for dagens tilskuere. Solen strålede ned over græstæppet og tribunen, og Avarta var i front.

Jublen havde dog næsten ikke lagt sig, før AB Tårnby udlignede til 2-2 ved Benjamin Warlo. Han kom højst til en bold tæt under mål, og så var der sendt en spand koldt vand i hovedet på de grønklædte spillere.

Resten af kampen bød ikke på overbevisende spil af Avarta, der aldrig fandt opskriften på endnu en scoring. Samtidig var der flere angreb og god plads til gæsterne, der ligeså vel kunne have scoret et sejrsmål.

Over nedrykningsstregen
De to hold fik dermed ét point hver, hvilket sender Avarta ét point over nedrykningsstregen i 2. divisions gruppe 2. Der resterer tre gyserkampe i denne sæson, hvor Avarta fortsætter kampen for at ende på den gode side af nedrykningsstregen. Modstanderne er Slagelse (ude), Roskilde KFUM (hjemme) og Skovshoved (ude).

Næste opgør er mandag den 24. maj – 2. pinsedag – ude mod Slagelse, der har otte point flere end Avarta. Kampen begynder kl. 13.00.

Den 14-05-2021 kl. 12:18

UGENS PROFIL: Emil Thomsen

Ugens profil er denne gang rettet med fokus på den centrale del af banen, hvor holdets anfører huserer.

 

Fulde navn: Emil Thomsen

 

Kælenavn: Thommy

 

Hvordan endte du med dette kælenavn?: Jeg kan faktisk ikke helt huske det. Det er en fra Avarta, der har fundet på det, men jeg kan ikke huske hvem. Jeg tror måske, at det var Saban Özodan, der startede det og så spredte det sig hurtigt.


 

Position: Central midtbane

 

 

Nummer: 8

 

 

Favoritspiller: Zinedine Zidane

 

 

Favorithold: Brøndby IF

 

 

Hvordan endte du i Avarta?: Jeg fik Avarta anbefalet af en gammel ven og da Avarta ikke ligger så langt fra Skovlunde, hvor jeg kommer fra, samtidig med, at Avarta spillede på højere niveau end det jeg kom fra, så var det oplagt at give det et skud.


Hvad gør Avarta specielt for dig?: Avarta er en fantastisk klub med en masse dejlige mennesker og et sted hvor jeg virkelig føler mig hjemme. Jeg har spillet her i over 6 år og har haft rigtig mange fede oplevelser. Det er et hyggeligt sted og en rigtig arbejderklub. Beskæftigelse ved siden af fodbolden?: Jeg har lige afsluttet min kandidat i statskundskab, så jeg er på dagpenge lige pt.

 
Den 10-05-2021 kl. 16:50

DET GRØNNE NETVÆRK

Så er det på onsdag, at vi længe ventet, får lov til at sparke Avarta’s nye erhvervsnetværk ”Det Grønne Netværk” i gang.

Vi har glædet os helt vildt til at komme i gang og få lov til at tage imod alle vores interessante medlemmer.

Det Grønne Netværk er etableret med det formål at skabe mere forretning og sparring mellem nuværende sponsorer/virksomheder samt eksterne virksomheder i og omkring Rødovre. Det forventes samtidig at vi har det sjovt og inspirerende sammen, hvorfor vi inddrager relevante oplægsholdere og øvelser i forbindelse med arrangementerne.

På onsdag d. 12. maj, er vi så heldige at få besøg af Per Rud, Adm. Direktør HB Køge, som vil dele ud af sine erfaringer, inspirere os og fortælle om, hvordan man som virksomhed kan udvikle sin forretning via en sportsklub og dets netværk.

Hvis du vil høre mere om det nye netværk eller kunne have lyst til at deltage ved et af de kommende møde, så kontakt Peter Møller på pm@partnersinsports.dk eller 42 23 15 10.

”DET GRØNNE NETVÆRK – SPARRING, FORRETNING, SAMMENHOLD"

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrige Næste

 

Stadion sponsorer

Live fodbold resultater

https://www.flashscore.dk 

Live fodbold resultater indenfor Superligaen, 1. division, 2. division, 3F Ligaen, Serie A, Premier League, La Liga, Bundesligaen
mm.

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 826695
Dagligt: 285

2 online