Den 18-09-2021 kl. 20:55

Uafgjort mod Herstedøster

Avarta-Herstedøster IC 2-2 (0-0)
1-0 Niklas Kristiansen (’56)
1-1 Rasmus Floor (’60)
1-2 Rasmus Thønning (’72)
2-2 Isaac Kannah (’88)

Avarta fik ét point ud af kampen mod Herstedøster IC hjemme på Tømrermester Jim Jensens Park lørdag eftermiddag.

Første halvleg endte målløs, og det var Avarta, der dominerede spillet. Gode muligheder til blandt andet Niklas Kristiansen og Mickey Mikander i løbet af halvlegen, men bolden kom ikke over målstregen. Avarta med mest bold og flest chancer i de første 45 minutter.

Til opgøret i dag havde Avarta en debutant med i startopstillingen. Det var angriberen Mathias Thorlacius, der havde fået chancen i start-11’eren.

Gang i målscoringen
I anden halvleg kom der gang i måltavlen. Gæsterne var tættest på første scoring kort inde i halvlegen, men det var Avarta, der først fandt vej til netmaskerne. 10 minutter inde i halvlegen modtog Niklas Kristiansen bolden på et indlæg, og han satte brystet på og sendte dermed Avarta foran.

Føringen holdt dog kun i fire minutter, før Herstedøster fik udlignet til 1-1. Rasmus Floor hamrede bolden fladt ind i modsatte side af målet og dermed helt lige igen.

Der gik yderligere cirka 10 minutter, og så bragte Rasmus Thønning gæsterne i front. Han opsnappede en retur tæt under mål, og så stod der 1-2.

Avarta-målmand Oliver Lib leverede en pragtredning oppe i det ene hjørne med otte minutter igen – og Avarta havde dermed fortsat mulighed for at få point.

Hektisk slutfase
Og udligningen kom også med få minutter igen. Isaac Kannah bankede bolden i netmaskerne kort for mål, og så var der udlignet til 2-2 til stor glæde for de fremmødte Avarta-tilhængere.

Avarta fastholdt presset i minutterne mod slutfløjt, og det endte også med endnu en stor chance til ”De Grønne”. Kampen endte dog med en pointdeling og dermed ét point til cheftræner Benny Galls tropper.

Med det ene point har Avarta otte point efter syv kampe. Holdet indtager ottendepladsen i Danmarksseriens pulje 1 med i alt to sejre, to uafgjorte og tre nederlag indtil videre.

Næste kamp for Avarta er på lørdag den 25. september ude mod Solrød FC, der ligger lige under Avarta i tabellen. Kampen begynder kl. 14.00.

Den 11-09-2021 kl. 20:04

Ét point med hjem fra Greve

Greve-Avarta 1-1 (1-0)
1-0 ???
1-1 Phillip Nielsen

Avarta spillede lørdag eftermiddag uafgjort for første gang i sæsonen. De grønklædte fik således ét point med hjem fra udekampen i Greve.

Hjemmeholdet bragte sig foran kort før pausen efter en retur fra et frispark. Det var den eneste rigtige chance i første halvleg, hvor begge hold havde svært ved at sætte spillet op og skabe scoringsmuligheder. I øvrigt en taktisk affære fra begge hold, så det var småt med underholdningen.

I anden halvleg fik Avarta udlignet til 1-1 ved Phillip Nielsen, og dette blev også slutresultatet i Greve.

Dermed fik Avarta ét point til regnskabet i tabellen for Danmarksserien, og dermed har holdet syv point efter seks kampe.

Næste kamp for Avarta er lørdag den 18. september mod Herstedøster IC hjemme på Tømrermester Jim Jensens Park. Der er kampstart kl. 13.00.

Den 05-09-2021 kl. 13:22

Avarta sejrede på hjemmebane

Avarta-Frederikssund 4-2 (2-1)
1-0 Niklas Toft Kristiansen (’9)
1-1 Christian Solhøj (’20)
2-1 Danny Stencel (’36)
2-2 Christian Krogh (’47)
3-2 Mickey Mikander (’65)
4-2 Mickey Mikander (’75)

Lørdag eftermiddag tog Avarta sin anden turneringssejr i denne sæson, da det blev til 4-2 over Frederikssund hjemme på Tømrermester Jim Jensens Park.

Det blev således en målrig kamp, hvor Avarta var spilstyrende. Niklas Toft Kristiansen sparkede ”De Grønne” i front efter små 10 minutter, men Christian Solhøj udlignede for Frederikssund 10 minutter senere.

Avarta var fortsat mest spilstyrende, og Danny Stencel sendte hjemmeholdet foran med et formidabelt solomål kort før pausen.

Mikander afgjorde med to mål
Christian Krogh udlignede for gæsterne et minut inde i anden halvleg efter et langt indkast, der blev farligt.

Men Avarta ville det anderledes, og så trådte Mickey Mikander ellers til. Først headede han holdet foran 3-2 efter 65 minutter, og 10 minutter senere sparkede han Avarta på 4-2. Dette blev også kampens resultat – og dermed var første sejr på hjemmebane i denne sæson sikret.

Dermed fik Avarta tre vigtige point til kontoen i Danmarksserien, hvor holdet nu har seks point efter fem kampe. Cheftræner Benny Galls tropper indtager syvendepladsen i den 10 hold store pulje.

Næste opgave for Avarta er på lørdag den 11. september, hvor holdet møder Greve på udebane. Kampen begynder kl. 13.00.

Den 28-08-2021 kl. 20:40

Avarta tabte målrigt opgør

Avarta fik ikke vendt sidste weekends nederlag, da Ishøj vandt dagens kamp med 4-2 efter et chancerigt opgør, hvor kampen i dag var flyttet væk fra stadion grundet massive regnmængder, så kampen blev spillet på Bane 5.

Kampen blev indledt i højt tempo og med et udehold, som var højt oppe i deres pres, hvilket Avarta lige skulle finde sig til rette i, men desværre var gæsterne først på måltavlen. Ishøj kom i front efter et hjørnespark og ti minutter senere fordoblede gæsterne sin føring til 2-0, men Avarta svarede godt igen.

Et længerevarende Avarta-angreb førte til et indlæg fra Niklas Toft Kristiansen, der ramte en modstander og gik i mål til reducering 1-2. Frem mod pausen havde de grønklædte flere store muligheder for at bringe balance i regnskabet, men skarpheden manglede og pausestillingen var dermed 2-1 til gæsterne.

Anden halvleg mindede rigtig meget om første. Gæsterne scorede to gange inden Avarta til slut reducerede til 2-4, som blev kampens slutresultat. Trods meget spil og chancer, så blev det ikke til point i dag for Benny Galls tropper.

Næste weekend gælder det igen en hjemmekamp, når Frederikssund kommer på besøg i Espelunden lørdag den 4. september med kampstart klokken 13.

Den 27-08-2021 kl. 10:50

OPTAKT: Avarta jagter revanche

Sidste weekends skuffende 1-4 nederlag er lagt i graven, men sulten for at revanchere sig fra den kamp er stor i truppen, som glæder sig enormt meget til kampen i morgen, hvor Ishøj gæster Espelunden. Ishøj IF indtager øjeblikket førstepladsen efter tre runder, hvor holdet har maksimum point.

 

- Det er klart, at der for både spillertrup, stab og alle omkring er en stor sult efter at få 3 point, hvilket man igen også har kunne mærke på træningsbanen i den sidste uge, fortæller Frederik Tønsberg.  

 

Det kan ikke understreges nok, hvor stor en betydning det har for truppen at spille hjemme i Espelunden. Det giver noget ekstra glæde, når det er en hjemmekamp som venter og i morgen har den hjemmekamp en stor betydning, når det øjeblikket førerholdet kommer på besøg. 

 

- Personligt glæder jeg mig helt vildt til at spille i Espelunden igen i morgen mod en modstander, som også er kommet godt fra start. Når det så er sagt, så er det en kamp som så mange andre, hvor hver kamp er lige betydningsfuld i vores rejse mod oprykning, siger Frederik Tønsberg. 

 

Der er kampstart klokken 13 og billetter til kampen kan købes her: BOLDBILLET:DK

 

Efter kampen vil klubben anden hold spille på stadion, hvor de har en hjemmekamp mod Såby i serie 1

 
Den 16-08-2021 kl. 22:49

Brønshøj stærkest i Espelunden

Avarta-Brønshøj 1-3 (0-1)
0-1 Nicolai Clausen (’12)
0-2 Rasmus Suhr Petersen (’65)
1-2 Mathias Cordua (’90)
1-3 Rasmus Suhr Petersen (’90)

I sæsonens andet opgør måtte Avarta lide et nederlag på hjemmebane, da Brønshøj mandag aften smuttede fra Tømrermester Jim Jensens Park med en tomålssejr.

Brønshøj fik kampens første store chance efter syv minutter, men bolden blev sendt lige over mål. Første scoring faldt efter 12 minutter, da Nicolai Clausen sendte bolden i netmaskerne direkte på frispark fra kanten af feltet. Dermed var Tobias Gundel i målet passeret for første gang i kampen.

Efter en lille halv time spillede Avarta sig frem til flere gode muligheder, men gæsterne klarede frisag. Pola Karim med største chance, da han headede bolden på overliggeren efter indlæg fra anfører Simon Ustrup.

Første halvleg sluttede med føring til Brønshøj, der i øvrigt har den tidligere Avarta-træner Thomas Westh Hansen som ny cheftræner.

To mål i overtiden
Brønshøj med de største chancer fra begyndelsen af anden halvleg. Et af forsøgene prellede af på overliggeren direkte på frispark.

Et kvarter inde i halvlegen var der rigtig god scoringsmuligheder til Niklas Kristiansen og Philip Nielsen, men Brønshøj-keeperen lukkede af, og Avarta var fortsat uden scoringer.

Regnen begyndte pludselig at vælte ned over græstæppet i Espelunden, og dagens tilskuere samlede sig lynhurtigt inde i tørvejr på tribunen. Kort efter øgede Brønshøj til 0-2 ved Rasmus Suhr Petersen, der udnyttede huller i Avarta-forsvaret.

Gæsterne kom også frem til endnu en stor chance, mens Avarta begyndte at få store problemer med at spille sig frem til oplagte chancer.

Som følge af flere og længere spilstop undervejs var der lagt godt med tid til efter den ordinære spilletid. Og der faldt hele to scoringer undervejs i overtiden. Først reducerede Mathias Cordua til 1-2 på hovedstød efter hjørnespark, og et par minutter senere lukkede og slukkede Rasmus Suhr Petersen med sin anden scoring til 1-3.

Dermed snuppede Brønshøj alle tre point med hjem, mens Avarta med cheftræner Benny Gall i spidsen led første hjemmebanenederlag.

Avarta spiller næste kamp på lørdag en 21. august, hvor holdet ude møder Allerød FK med kampstart kl. 13.00.

Den 15-08-2021 kl. 09:24

OPTAKT: Brønshøj venter forude

I morgen kommer Brønshøj til Espelunden i anden spillerunde i Danmarksserien og kampene mod Brønshøj er altid underholdende at spille.

- Man glæder sig altid til disse kampe og specielt sidste gang vi mødte dem, der gik det jo rigtig godt, så det vil jeg gerne have gentager sig i morgen, lyder det fra Simon Ustrup.

For de grønklædte er det samtidig også første hjemmekamp i årets Danmarksserie, hvilket skaber en glæde i truppen, da det altid er specielt at spille hjemme i Espelunden, men kampen får også et ekstra krydderi, da de to hold må formodes at skulle være en del af kampen om at rykke op i 3. division.

- Det er altid sjovt og giver kampen noget ekstra, når der er flere tilskuere og, når vi så også spiller på hjemmebane. Samtidig gælder det også for os om, at vi skal bygge videre på den gode start vi fik i sidste kamp, slutter holdets anføreren af.

Der er kampstart i morgen klokken 18:30 i Espelunden og du kan købe billetter til kampen her: https://boldbillet.dk/show/event/avarta-vs-broenshoej-16-aug-2021

Den 08-08-2021 kl. 18:31

Avarta vandt første turneringskamp

B 1903-Avarta 0-2 (0-0)
0-1 Tristan Ibarra-Hansen (’63)
0-2 Benjamin Zeka (’90)
Rødt kort: Oliver Dirach Hallgren, B 1903 (’62)

I sæsonens første turneringskamp i Danmarksserien skulle Avarta ude møde B 1903, og det skulle blive en perfekt sæsonstart for ”De Grønne”.

Avarta endte således med at snuppe alle tre point efter to mål i anden halvleg. I kampens første halve time kunne Avarta dog allerede have bragt sig foran med både ét og to mål, men skarpheden manglede. Værterne sad på spillet det sidste kvarter frem mod pausen.

I begyndelsen af anden halvleg viste Avarta klassen, da først August Vitus Frandsen sparkede bolden på overliggeren, og nogle angreb senere blev indskifter Danny Stencel tacklet hårdt i feltet. Dette medførte straffespark til Avarta og rødt kort til B 1903. Tristan Ibarra-Hansen sparkede bolden stensikkert i nettet.

Benjamin Zeka lukkede kampen med sin scoring et par minutter inde i overtiden, og dermed vandt Avarta med 0-2.

Avarta spiller næste kamp mandag den 16. august hjemme mod Brønshøj. Kampen begynder kl. 18.30.

Den 06-08-2021 kl. 12:01

OPTAKT: Første turneringskamp venter

I morgen går det endelig for alvor løs igen i kampen om point, når Avarta gæster B 1903 i første turneringskamp i Danmarksserien. Efter uger med træning og dertil træningskampe, så er der en enorm glæde i, at det nu er kampe om point som venter forude.

- Vi glæder os helt enormt til at tage hul på den nye sæson som venter. Vi har ventet på det her i de uger, som vi har trænet og jeg er virkelig fortrøstningsfuld for denne sæson, der nu venter, lyder det fra Marco Balck, som samtidig sætter nogle ord på opstarten:

- Det har været nogle gode uger, hvor de nye har skulle spilles ind og med flere unge, som virkelig er klar til at kæmpe for det, så alt i alt har det været en fantastisk opstart, fortæller holdets nummer 8.

Der er kampstart på Lyngbyvej klokken 14.

Den 02-08-2021 kl. 15:12

Trupstatus

Den nye sæson sparkes for alvor i gang på lørdag, hvor Avarta gæster oprykkerne fra B 1903. Som altid henover sommeren er der sket nyt i truppen, hvilket du kan få et overblik over her:

Afgange:
Morten Bank (Nykøbing FC - 1. Division)
Oliver Funch (Fremad Amager - 1. Division)
Frederik Kragh (Ishøj - Danmarksserien)
Emil Bodholdt-Larsen (Vanløse - 3. Division)
Adam Jahwar (Herlev IF - 3. Division
Emil Thomsen (HIK - 2. Division)
Emil Wass (AB - 2. Division)
Mikkel Eslund (HIK - 2. Division)
Mads Walter (FA 2000 - 2. Division)
Morten Nielsen (Vanløse - 3. Division)

Tilgange:
Patrick Johansen (Målmand - Kommet til klubben fra BSF)
Tobias Gundel (Målmand - Kommet til klubben fra Lyngby)
Anthon Bay Dich (Back - Kommet til klubben fra IK Rønnede)
Bjørn Engeltoft (Forsvarsspiller - Kommet til klubben fra Hvidovre IF)
Max Rasmussen (Forsvarsspiller - Kommet til klubben fra ATC Sant Pol)
Yaqoob Butt (Forsvarsspiller - Kommet til klubben fra Køge Nord)
Phillip Nielsen (Back - Kommet til klubben fra Taastrup FC)
Magnus Johansson (Midtbanespiller - Kommet til klubben fra Avedøre)
Mickey Mikander (Angriber - Kommet til klubben fra Taastrup FC)

Forrige Næste

 

Stadion sponsorer

Live fodbold resultater

https://www.flashscore.dk 

Live fodbold resultater indenfor Superligaen, 1. division, 2. division, 3F Ligaen, Serie A, Premier League, La Liga, Bundesligaen
mm.

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 854694
Dagligt: 285

1 online