Den 31-07-2021 kl. 13:43

Sikker sejr i sidste test

Sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt og i dag var det, så tid til sidste træningskamp inden det snart for alvor går løs. Skovshoved fra Danmarksserien var modstanderen og det blev til endnu en god præstation fra Benny Galls tropper.

Avarta kom i front efter et godt samarbejde, da Pola Karim fandt August Vitus Frandsen i dybden, som driblede forbi målmanden og køligt sendte det grønklædte hjemmehold i front. Avarta var dominerende og spillede sig til flere gode chancer, hvor det også blev til en fordoblingen af holdets måltotal inden pausen, da Frederik Tønsberg med en fremragende aflevering fandt Pola Karim, som sendte Avarta foran med 2-0, hvilket også blev stillingen til pause.

Efter pausen fik Skovshoved reduceret efter et straffespark, som vel næsten var gæsternes eneste reelle chance i dagens opgør i Espelunden, hvor hjemmeholdet sad på det meste af spillet fra start til slut. I slutminutterne øgede Avarta sin føring til 3-1, da Tristan Ibarra-Hansen sparkede et straffespark stensikkert i kassen. Avarta vandt dermed holdets sidste træningskamp med 3-1.

På tirsdag den 3. august går det løs i Sydbank Pokalen, hvor FA 2000 gæster Espelunden med kampstart klokken 18. Billetter til kampen kan købes her: https://boldbillet.dk/show/event/avarta-vs-fa-2000-3-aug-2021

Målscorer:
1-0 August Vitus Frandsen
2-0 Pola Karim
2-1 Skovshoved (straffespark)
3-1 Tristan Ibarra-Hansen (straffespark)


Den 27-07-2021 kl. 21:28

Jævnbyrdig testkamp

Holdets anden testkamp var denne sommeraften i Espelunden, hvor modstanderen var KFUM Roskilde fra 3. division og det blev et yderst jævnbyrdigt opgør, hvor gæsterne dog trak det længste strå.

KFUM Roskilde var skarpe fra kampens start og skulle ikke bruge særlig mange minutter inden holdet kom i front, men efter gæsternes føringsmål blev kampen meget lige. Spillet bølgede frem og tilbage, hvor begge hold havde gode muligheder for scoring, men flere mål blev det ikke til inden pausefløjt.

Anden halvleg fortsatte helt som første halvleg sluttede. Begge hold ville gerne have bolden og diktere spillet, men her satte Avarta sig igennem. Benny Galls tropper leverede flere rigtig gode angreb, hvor skarpheden foran mål dog manglede i dag modsat lørdagens kamp, hvor det blev til fem mål fra Avarta-offensiven. Gæsternes mål i kampens begyndelse blev dermed det eneste i opgøret.

På lørdag den 31. juli spilles holdets sidste testkamp, hvor Skovshoved kommer på besøg i Espelunden med kampstart klokken 11.

Målscorer
0-1 KFUM Roskilde

Den 24-07-2021 kl. 14:46

Storsejr i første test

I dag var det endelig tid til første træningskamp for Benny Galls tropper, som efter nogle ugers træning nu kunne se frem mod en træningskamp. Dagens modstander var KFUM København fra Danmarksserien og det blev en målrig oplevelse.

De grønklædte fra Espelunden kom bagud 0-1, men holdet spillede sig varme i løbet af første halvleg og to hurtige mål først af Danny Stencel og derefter af Pola Karim, så var hjemmeholdet foran med 2-1. Gæsterne bed fra sig igen efter et hjørnespark, hvor bolden blev headet i kassen til 2-2, hvilket også var pausestillingen.

Avarta forsatte anden halvleg med flere gode kombinationer og August Vitus Frandsen satte hovedet på et indlæg og satte Avarta atter i front. Avartas mål til 3-2 så ud til at tage kræfterne fra gæsterne i det flotte solskinsvejr i Espelunden og noget andet flot, var de grønklædtes mål til 4-2.

Et velspillet angreb fra Avarta endte med bolden for fødderne af Danny Stencel, som sparkede bolden op i det lange hjørne til to-måls føring for Avarta. Kort før slutfløjt dobbeltede August Vitus Frandsen sin måltotal for kampen, da han resolut sparkede på kassen ude foran feltet og kunne se bolden gå ind i det lange hjørne.

Næste træningskamp er allerede på tirsdag den 27. juli klokken 18, hvor KFUM Roskilde kommer på besøg i Espelunden.

Målscorer
0-1 KFUM København
1-1 Danny Stencel
2-1 Pola Karim
2-2 KFUM København
3-2 August Vitus Frandsen
4-2 Danny Stencel
5-2 August Vitus Frandsen

Den 09-07-2021 kl. 12:10

Opstarten nærmer sig

På mandag starter truppen op igen med jagten på tilbagevenden til divisionerne. Efter nogle ugers pause begynder træningen den kommende uge, hvor der også allerede venter første træningskamp, når KFUM København kommer på besøg i Espelunden lørdag den 24. juli.

Kampprogrammet for Danmarksserien har vi ligeledes modtaget nu og det står klart, at vores første kamp bliver mod oprykkerne til Danmarksserien, B1903, som vi møder på udebane lørdag den 7. august klokken 14:00.

Der er blevet trukket lod til første runde af Sydbank Pokalen, hvor vi trak FA 2000 på hjemmebane.

Første træningskamp: Lørdag den 24. juli 2021 kl. 11:00 - Hjemme mod KFUM København

Den 14-06-2021 kl. 19:49

Ny cheftræner på plads

Benny Gall er tilbage i Espelunden, hvor han overtager tøjlerne som cheftræner.

Avarta har fået ansat sin nye cheftræner på plads, hvor valget er faldet på Benny Gall, der har mere end 15 års erfaring som fodboldtræner bag sig. Benny har tidligere været i Avarta og glæder sig nu rigtig meget over at være tilbage i Espelunden.

 

- Jeg er rigtig glad for at være tilbage i Avarta, hvor vi sammen tidligere har haft nogle rigtig gode år. Det er et hold med mange unge spillere samtidig med en del rutineret spillere også. Vi skal have lært at spille resultat orienteret fodbold samtidig med, at vi også rigtig gerne vil underholde, fortæller Benny Gall med et stort smil. 

 

Det vækker også glæde, at det er lykkes med at hente Benny Gall til klubben efter, at det tidligere trænerpar i sidste uge meddelte sit stop.

 

- Vi er rigtig glade for at have Benny tilbage, som tidligere også har været i klubben og med rigtig stor succes. Vi ser ham som det rigtige valg for den kommende sæson, hvor vores hovedmål er at komme tilbage til divisionerne, lyder det fra direktør i Green Entertainment, Marc Møller.

 

 

Den 08-06-2021 kl. 09:55

Trænerduo takker af

Holdets trænerpar Marc Thevis og Patrick Scheibel har valgt at stoppe i klubben med øjeblikkelig virkning. 

Lørdag var en ærgerlig dag, som resulterede i en nedrykning til Danmarksserien. Efter et forår, hvor holdet var ekstremt tæt på overlevelsen. Trænerduoen Marc Thevis og Patrick Scheibel har efterfølgende valgt at stoppe i klubben med øjeblikkelig virkning.

 - Jeg har været sindssygt glad for at være i Avarta, der er en klub med nogle helt fantastiske mennesker. Samtidig har jeg virkelig nydt at træne holdet og føler også at vi lykkedes et langt stykke hen ad vejen, men vi kom jo desværre ikke i mål med overlevelsen, selvom vi kæmpede med om det til det sidste, lyder det fra den afgående cheftræner, der fortsætter:
- På den baggrund har jeg valgt at sige tak for nu og derfor er det nu tid til at nye kræfter tager over. Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at sige tak for en utrolig spændende og lærerig tid til klubben, staben og ikke mindst spillerne, slutter Marc Thevis. 

Trænerduoen kom til Avarta i januar sammen og forlader nu klubben efter et halv år, men selvom det kun blev til seks måneder, så har det gjort stort indtryk på de afgående trænere, som nu takker af. 

 

Alle i og omkring klubben vidste hvilken svær opgave vi stod overfor i dette forår,  med en position under stregen og 13 kampe til at vende det. At være så tæt på, på sidste spilledag, ærgrer det mig helt vildt, at vi ikke klarede det. Med det sagt, så er jeg utrolig glad for, at vi fik vendt troen, indsatsen og ånden der var i holdet.  En stor tak til alle i og omkring klubben og jeg ønsker alt det bedste til Avarta fremover, lyder det fra Patrick Scheibel.

 

 Klubben takker mange gange for Marc og Patricks arbejde i klubben og ønsker dem alt held og lykke videre frem.

Den 06-06-2021 kl. 11:51

Avarta rykker ned i Danmarksserien

Skovshoved-Avarta 1-0 (1-0)
1-0 Nichlas Rohde (’43)
Tilskuere: 327

Lørdagens kamp i Skovshoved endte på værst tænkelige måde. Hjemmeholdet fandt vej til netmaskerne én gang, mens Avarta-spillerne ikke kunne passere modstanderens målmand.

Dermed rykker Avarta ned i Danmarksserien og må derfor forlade 2. division. I hvert fald indtil, at ”De Grønne” forhåbentlig rykker op igen.

Resultatet i Skovshoved gjorde naturligvis ekstremt ondt på spillerne og holdet, der har grædt flere tårer.

Det blev en kamp, hvor Avarta aldrig rigtig kom ind i tingene, og flere nerver spillede ind. Avarta kom egentlig godt fra land, men Skovshoved kom bedre og bedre ind i opgøret og kunne få minutter før pause bringe sig foran ved Nichlas Rohde.

Avarta havde en god indledning i anden halvleg, men spillet og chancerne blev aldrig som ønsket. Og dermed sluttede kampen med 1-0 til Skovshoved.

Lige ved og næsten
Resultatet betyder altså, at Avarta må tage afsked med divisionen. Holdet slutter med 24 point på 12. pladsen i gruppe 2 og endte dermed to point under nedrykningsstregen. Roskilde KFUM vandt deres sidste opgør og reddede dermed sin tilværelse i 2. division.

I 26 kampe i sæsonen blev det til seks sejre, seks uafgjorte og 14 nederlag for Avarta. Målscoren endte på 25-43.

De tre øvrige nedrykkere fra Avartas gruppe er Skovshoved (på trods af sejren), Brønshøj og AB Tårnby.

Den 03-06-2021 kl. 21:15

OPTAKT: Sidste finale venter

På lørdag går det løs, når Avarta i sidste spillerunde skal en tur til Skovshoved i en kamp, hvor begge hold spiller for overlevelse. Sidste weekends 3-1 sejr hjemme over KFUM Roskilde har spillet tingene tilbage i Avartas egne hænder og en sejr over Skovshoved vil med garanti sikre overlevelse for de grønklædte.

Der er flere scenarier i spil, som kan findes herunder: 

Avarta-sejr: Overlevelse sikret definitivt. 

Uagjort mod Skovshoved: Overlevelse sikret, hvis Brønshøj smider point ude mod Næstved og KFUM Roskilde også smider point i deres kamp mod FA 2000 på hjemmebane. 

Nederlag mod Skovshoved: Så vil Avarta rykke ned i Danmarksserien.


Spænding og glæde 

Avarta-truppen ser frem til lørdag, hvor sæsonens sidste og vigtigste kamp venter. Der er en spænding i truppen, som samtidig glæder sig til kamp. Hør her ord fra truppens nummer 10, Emil Wass:

 

Optakt før kampen

Den 03-06-2021 kl. 11:30

Avarta sælger Oliver Funch

I januar måned lejede Fremad Amager, målmanden Oliver Funch af Avarta, og den lejeaftale har Fremad Amager nu ønsket at gøre permanent, hvilket nu er kommet på plads.

- Vi er glade for, at hjælpe en spiller til et højere skridt i sin karriere. Vi har haft en god dialog med Fremad Amager hele vejen igennem og er meget tilfredse med hele forløbet. Samtidig vil vi fra hele organisation side ønske Oliver alt held og lykke i fremtiden, fortæller Direktør i Green Entertainment, Marc Møller.

Den 30-05-2021 kl. 19:48

Hattrick sikrer Avarta vital sejr

Avarta-Roskilde KFUM 3-1 (1-1)
1-0 August Vitus Frandsen (’26)
1-1 Rasmus Hansen (’35)
2-1 August Vitus Frandsen (’89)
3-1 August Vitus Frandsen (’90)
Tilskuere: 278

Det blev en fantastisk søndag eftermiddag på Tømrermester Jim Jensens Park, hvor den ekstremt vigtige kamp mod Roskilde KFUM endte med tre point til Avarta.

En forløsende sejr til ”De Grønne”, der blev sikret på baggrund af et hattrick af August Vitus Frandsen. Og marginalerne var desuden også på Avartas side.

Første mål blev scoret efter en lille halv time, da August Vitus Frandsen scorede et flot mål på et velspillet kontraangreb.

Gæsterne udlignede på flot vis til 1-1 ved Rasmus Hansen små 10 minutter senere, og holdene gik til pause med en uafgjort stilling på måltavlen.

Anden halvleg blev en nervøs én af slagsen, hvor Roskilde KFUM ramte træværket flere gange undervejs i de 45 minutter.

Afgørelsen på opgøret fandt sted til allersidst, hvor August Vitus Frandsen først scorede til 2-1 i 89. minut, inden han cementerede sejren i dommerens tillægstid via en kontra. Emil Wass spillede Vitus fri for mål, og han sparkede bolden i kassen til kæmpemæssig jubel i Espelunden. Dermed fuldendte Vitus sit hattrick - og stor forløsning i Avarta-lejren.

Spænding til sidste spillerunde
Den vitale sejr gav dermed tre vitale point til regnskabet i 2. divisions gruppe 2, hvor Avarta kæmper for at undgå nedrykning til Danmarksserien. Roskilde KFUM er én af de direkte modstandere i denne kamp, og med sejren rykker Avarta akkurat over nedrykningsstregen.

Der resterer én runde i denne sæson, og Avarta (24 point) kan selv sikre sin overlevelse. I den sidste kamp skal cheftræner Marc Thevis’ tropper ude møde Skovshoved (21 point). Brønshøj (23 point) og Roskilde KFUM (23 point) er de andre hold, der stadig kan nå at undgå nedrykning.

Avartas udekamp mod Skovshoved spilles lørdag den 5. juni med kampstart kl. 15.00. Den absolut sidste kamp i denne sæson, og Avarta kan således selv afgøre, i hvilken række holdet skal spille kampe efter sommerferien.

Forrige Næste

 

Stadion sponsorer

Live fodbold resultater

https://www.flashscore.dk 

Live fodbold resultater indenfor Superligaen, 1. division, 2. division, 3F Ligaen, Serie A, Premier League, La Liga, Bundesligaen
mm.

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 839133
Dagligt: 285

4 online