Den 16-04-2019 kl. 14:02

Avarta gør klar til kvalifikationsspillet

Avarta tabte sidste kamp i grundspillet, og nu kan holdet se frem til en række spændende kampe om at bevare livet i 2. division.

I lørdags spillede Avarta den sidste kamp i denne sæsons grundspil. Holdet var på besøg hos B93, og det blev en ren målfest. Hjemmeholdet vandt 4-3 efter at have ført 3-0 efter 45 minutter. To mål af Oliver Carrara og ét af Christian Offenberg skabte lidt spænding til sidst i kampen.

”Det var lidt en skør kamp. Mange omstillinger begge veje. Men vi skal ikke bare løbe hovedløst fremad og så blive straffet. Der skal også være styr på den anden ende,” siger Avarta-træner Thomas Westh Hansen.

”Det var nogle ærgerlige mål, vi kom bagud på. Vi er glade for, at vi ikke faldt sammen. Når man kommer bagud 3-0 lige før pausen, så tænker man ’hold da op’. Jeg er glad for, at vi alligevel fik pyntet på resultatet. Det var et godt hold, vi mødte.”

Skal være mentalt robuste
Avarta slutter med i alt 24 point på 10. pladsen i 2. divisions gruppe 2 og skal dermed spille kvalifikationsspil om at undgå nedrykning til landets tredjebedste række. Holdet skal derfor i gang med at forberede sig på de 11 kampe, der venter i de næste par måneder.

”Onsdag har vi evaluering på de seks sidste grundspilskampe, og så skal vi have justeret til. Vi skal være afklarede med, hvad vi laver på banen, så ikke der er forvirring omkring det. Alle skal trække i den rigtige retning. Vi skal have sindssyg stor respekt for det, vi skal til nu. Vi kommer ikke til at få noget foræret i forhold til modstandere og omgivelser. Vi skal være mentalt robuste,” siger Thomas Westh Hansen.

”Vi skal kvalificere os hurtigst muligt til at spille 2. division næste sæson. Og det er ikke sikkert, det bliver hurtigt. Men vi skal tage alt, hvad vi kan få, og være ydmyge. Der er også gode fodboldhold på den anden side af Storebælt, så det skal nok blive en hård omgang.”

Vigtig kamp fra start
I de tre sidste kampe i grundspillet tabte Avarta med ét mål, mens det forinden blev til én sejr og to uafgjorte kampe. Avarta har lukket 12 mål ind og selv scoret 10 mål i de seks kampe efter nytår.

”Vi har et godt nok hold til at overleve i 2. division. Vi skal have nogle ting tippet over til vores fordel. I stedet for et nederlag skal vi stå med en uafgjort, og i stedet for en uafgjort skal vi have en sejr. Vi har lukket for mange mål ind, og så skal vi have styr på disciplinen i forhold til vores positioner på banen,” siger Thomas Westh Hansen.

I første kamp i kvalifikationsspillet skal Avarta en tur til Tønder for at møde FC Sydvest, der endte med 19 point og en niendeplads i gruppe 1. Opgøret spilles 2. påskedag kl. 14.00 – altså på mandag den 22. april.

”Der venter en vigtig kamp allerede fra start. Vi kan lynhurtigt komme til at bringe os i sikkerhed, men det kan også blive en strid omgang i foråret,” slutter Thomas Westh Hansen.

De seks nederst placerede hold fra 2. divisions gruppe 1 og 2 møder hinanden én gang i kvalifikationsspillet. Avartas første hjemmekamp er søndag den 28. april kl. 13.00 mod Frem, der lige akkurat ikke nåede med i oprykningsspillet. Hele kampprogrammet kan ses på dbu.dk.

Den 12-04-2019 kl. 23:57

Avarta jagter vigtige point

B93 tager lørdag eftermiddag imod Avarta i sæsonens sidste grundspilskamp, og der er vigtige point at kæmpe om inden kvalifikationsspillet.

Fem kampe er spillet, og én mangler.

Det er status på grundspilskampene efter nytår. Avartas sidste opgør er ude mod B93, der – i modsætning til Avarta – fortsat er med i kampen om at ende i top seks i 2. divisions gruppe 2 og dermed komme med i oprykningsspillet. Avarta er sikre på at skulle spille kvalifikationsspil om at undgå nedrykning.

Avarta har hentet fem point ud af 15 mulige i de fem første kampe, og det rakte altså ikke til en plads blandt de seks bedste hold i rækken. Den samlede målscore er 7-8 med Avarta nævnt først, hvilket vidner om tætte kampe efter nytår.

”Vi ville selvfølgelig gerne have haft flere point, men skulle vi have ramt oprykningsspillet, så skulle vi have haft omkring 15 point ud af 18 mulige. Man kan altid håbe og tro, og det har også været nogle tætte kampe, vi har tabt. Især den mod Frem. Det er heller ikke godt nok at spille uafgjort de to kampe vi gør,” siger Avarta-træner Thomas Westh Hansen.

Avarta-træneren har måttet se bort fra nøglespillere i flere kampe – herunder blandt andet Saban Özdogan, Mathias Cordua og Emil Thomsen. Og senest måtte Thiago Borges udgå med en skade.

”Vi skal præstere”
Selv om Avarta ikke kan nå at komme med i oprykningsspillet, er der stadig vigtige på spil lørdag ude mod B93. Det handler nemlig for ”De Grønne” om at få så mange point som muligt med over i kvalifikationsspillet, der får deltagelse af de seks dårligst placerede hold fra begge grupper i 2. division.

Avarta har 24 point inden kampen, hvilket – hvis man lægger de 12 hold sammen nu – rækker til en delt femteplads. Lørdagens modstander, B93, ligger på sjettepladsen med 32 point og har således fortsat chancen for at ende i top seks. 

”Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, mod B93. Vi skal præstere. Det betyder meget for os at have så mange point som muligt med over i kvalifikationsspillet. Vi har 24 point, så det kan stadig gå begge veje. Kommer vi over med 27 point, vil vi nærmest have en distance på 10 point ned til nedrykningsstregen, hvilket måske kun vil kræve, at vi henter 10 point i 11 kampe,” siger Thomas Westh Hansen.

”Men der er ikke noget, der bliver let. Det bliver en hård omgang. Og det bliver også en hård omgang mod B93.”

Målfattige kampe mod B93
De sidste fem kampe, Avarta og B93 har mødtes, har været nogle yderst målfattige opgør. B93 har samlet set scoret tre mål og Avarta ét mål. Det er blevet til tre uafgjorte kampe og to sejre til B93. Avarta kommer dermed statistisk set på en svær opgave på Østerbro, hvor der i øvrigt spilles på kunstgræs.

”Det bliver en vigtig, men også rigtig svær kamp. Vi vil jagte målene og kommer ikke til at stå tilbage i banen. B93 har hurtighed, tempo og fart. Det skal vi sørge for, at de ikke får udnyttet,” siger Thomas Westh Hansen.

Kampen mellem B93 og Avarta fløjtes i gang lørdag kl. 14.

Den 07-04-2019 kl. 22:59

Nederlag til Hillerød

Avarta led lørdag et nederlag hjemme mod Hillerød, hvilket definitivt betyder, at det gælder kvalifikationsspil om et par uger.

Avarta-Hillerød 2-3 (1-0)
1-0 Emil Wass (’44)
1-1 Tobias Vistisen Andersen (’55)
1-2 Philip Lindgaard (’62) straffe
2-2 Oliver Carrara (’72)
2-3 Jonathan Masamuna (’83)
Tilskuere: 302

Med et mål under 10 minutter før slutfløjt kunne Hillerød lørdag sikre sig en sejr over Avarta på Espelunden Stadion.

Avarta bragte sig i front kort før pausen, men gæsterne svarede igen med to mål inden for de første 20 minutter i anden halvleg. Oliver Carrara udlignede, men godt 10 minutter senere bragte Hillerød sig atter foran, og 2-3-føringen holdt tiden ud.

Det står dermed definitivt fast, at Avarta ikke længere kan nå at komme med i oprykningsspillet. Avarta har otte point op til sjettepladsen i 2. divisions gruppe 2, der giver adgang til oprykningsspillet.

Da der kun resterer én kamp i grundspillet, er Avarta dermed sikre på at deltage i kvalifikationsspillet om at undgå nedrykning til den fjerdebedste danske fodboldrække.

Den sidste kamp i grundpillet spilles på lørdag den 13. april ude mod B93 med start kl. 14.00. B93 skal i dén kamp kæmpe for at holde minimum sjettepladsen for at sikre oprykningsspil.

Den 30-03-2019 kl. 22:08

Frem vinder hjemme over Avarta

Avarta måtte gå fra banen uden point i udekampen mod BK Frem lørdag eftermiddag på Valby Stadion.

BK Frem-Avarta 1-0 (1-0)
1-0 Tonni Adamsen (’14)
Tilskuere: 1.210

Avartas holdopstilling (4-4-2):
Morten Bank – Simon Ustrup, Jonas Visøfeldt, Jacob Albrechtsen, Victor Guldbrandsen – Thiago Pinto Borges, Emil Thomsen (’83 Marco Balck), Emil Wass (’66 Jonas Hemmningshøj), Mehmet Coskun – Christian Offenberg, Oliver Carrara (’78 Mads Walter)

Avarta havde flere nærgående forsøg i kampen ude mod Frem på en solbeskinnet forårsdag på Valby Stadion, men chancerne blev ikke omsat til scoringer.

Det betød, at hjemmeholdet kunne løbe fra den knoldede grønsvær med alle tre point efter en sejr på 1-0 efter mål af Tonni Adamsen 14 minutter inde i første halvleg.

Avarta kom under pres kort inde i kampen, og Frem fik således også fuld valuta for anstrengelserne, da Adamsen sendte bolden ind fra cirka 20 meters afstand. Morten Bank i Avarta-målet måtte kapitulere, og så var der målfejring blandt de mange fremmødte Frem-fans.

Efter lidt over en halv times spil hamrede Christian Offenberg bolden på højre stolpe på et frispark, hvilket var hidtil største chance til Avarta.

Spillerne gik til pause med føring til hjemmeholdet, der havde domineret klart i de første 45 minutter.

Avarta tæt på til sidst
Frem sad også på spillet i den første halve time af anden halvleg, og der blev blandt andet kreeret et skud på overlæggeren efter 10 minutter. Avarta kom bedre med i det sidste kvarter, hvor der blev skabt flere gode chancer.

Først var Emil Thomsen tæt på, da han sendte bolden på trekantsammenføjningen på et frispark lidt uden for feltet. Herefter var Christian Offenberg tæt på flere gange, inden dommeren fløjtede kampen af efter et par minutters tillægstid.

Hjemmeholdet vandt fortjent, selv om Avarta havde chancerne til at få point med hjem til Espelunden. "De Grønne" tabte dermed for første gang i meget lang tid, da de foregående 11 kampe var endt med fem sejre og seks uafgjorte opgør. 

Med nederlaget får Avarta svært ved at nå med i oprykningsspillet, der begynder til påske. Der er to runder tilbage, og Avarta er fem point under sjettepladsen, der giver adgang til at spille om oprykning til 1. division.

Til gengæld ligger Frem fint i svinget på en delt fjerdeplads og med tre point ned til syvendepladsen i 2. divisions gruppe 2.

Avarta spiller næste kamp lørdag den 6. april kl. 14.00 hjemme mod Hillerød, der ligger to point uden for pladserne til oprykningsspillet.

Den 24-03-2019 kl. 23:27

Forårets første sejr

Avarta hentede søndag forårssæsonens første sejr i hjemmekampen mod Skovshoved.

Avarta-Skovshoved 2-1 (2-1)
1-0 Christian Offenberg (’12)
2-0 Christian Offenberg (’31)
2-1 Simon Bræmer (’37)
Tilskuere: 360

Da dommeren fløjtede af i søndagens kamp mellem Avarta og Skovshoved viste måltavlen 2-1 til hjemmeholdet. Avarta sikrede dermed sin første sejr efter vinterpausen, efter de to første kampe i foråret var endt uafgjort.

Alle tre mål blev scoret i første halvleg, og ophavsmanden bag Avartas scoringer var Christian Offenberg. Kampen blev overværet af 360 tilskuere på Espelunden Stadion.

”Vores gameplan var at presse højt, og dette lykkedes rimelig godt i første halvleg, hvor vores omgang med bolden også var god. Vi scorede på et hjørnespark, som vi fik tildelt efter en afslutning fra Victor Guldbrandsen, hvor Skovshoveds keeper fandt en fornuftig redning frem. 1-0 på hovedstødsmål af Christian Offenberg. Han scorede på et meget kraftfuldt hovedstød,” siger Avarta-træner Thomas Westh Hansen om scoringen efter 12 minutter.

Christian Offenberg var således også spilleren bag anden scoring efter 31 minutter. Han sendte bolden i netmaskerne langt ude fra, efter Oliver Carrara havde presset målmanden til en halvskidt clearing.

Seks minutter senere reducerede Skovshoved ved Simon Bræmer, hvilket også blev sidste mål i kampen – og dermed målløst i anden halvleg.

”Anden halvleg blev meget krampagtig for os, hvor meget lidt fungerede. Skovshoved fik blandt andet alt for meget lov til at vende spillet, da vores forreste spillere ikke formåede at fastholde og lægge et godt pres. Vores evner med hensyn til boldomgang var skidt. Resultatet i anden halvleg fyldte en del,” forklarer Thomas Westh Hansen.

Brag mod Frem
Avarta-træneren fortæller, at spillerne igen viste hjerte og gode fighter-egenskaber, da det gjaldt. Med sejren holder Avarta liv i håbet om at komme med i oprykningsspillet senere på foråret. Holdene ligger tæt, og der er rent faktisk kun tre point op til fjerdepladsen i øjeblikket. Avarta er på 10. pladsen. Minimum en sjetteplads giver adgang til oprykningsspillet.

Avartas næste kamp i 2. divisions gruppe 2 er på lørdag den 30. marts, hvor ”De Grønne” drager til Valby Idrætspark for at møde BK Frem kl. 14.00.

”Det bliver et brag af en kamp, da distancen pointmæssigt lige pludselig ikke er ret stor efter vores sejr. Flere spillere er ved at være klar igen, så det bliver enormt spændende på lørdag,” siger Thomas Westh Hansen.

BK Frem ligger på femtepladsen – med kun tre point flere end Avarta. Der er hermed lagt op til en sand fodboldgyser.

Den 17-03-2019 kl. 22:47

Avarta spiller uafgjort mod AB

Søndag eftermiddag fik Avarta ét point med hjem fra udekampen mod AB.

Forårssæsonens anden turneringskamp endte – ligesom den første – med et uafgjort resultat. Avarta var søndag taget til Gladsaxe, hvor hjemmeholdet tog imod ”De Grønne i 2. divisions gruppe 2, og matchen endte 1-1.

Efter 30 minutter bragte Yonas Nielsen hjemmeholdet foran 1-0, inden Avarta-angriberen Oliver Carrara sendte bolden ind - efter oplæg fra Christian Offenberg - til slutresultatet efter 76 minutter. Carrara har dermed scoret i begge forårskampe.

”Vi spiller en halvskidt første halvleg, hvor vi er på bagkant af det hele. Vi skaber nærmest intet. AB scorer et flot mål, hvor vores keeper er uden chance for at redde bolden,” siger Avarta-cheftræner Thomas Westh Hansen.

”I pausen beslutter vi at gå markant højere op og presse AB. Det lykkes vi med rigtig godt og flot. Vi aftaler også at holde vores positioner mere, når vi har bolden, fordi vi ofte bliver fanget i ubalance ved boldtab, og samtidig har vi svært ved at spille os ud af ABs pres i første halvleg. Jeg synes, det er klasse, og et tegn på god moral og vindermentalitet, at flere af spillerne i pausen selv rækker fingeren op og spørger, om det ikke er muligt at gå markant højere i pres."

Nøglekamp mod Skovshoved
Avarta kunne dermed tage hjem til Rødovre med ét point i bagagen. Westh Hansens tropper er fortsat på 10. pladsen i tabellen, mens AB stadig indtager tredjepladsen. Avarta har fem point op til sjettepladsen, der giver adgang til oprykningsspillet senere på foråret.

”Vi får et point mod AB, der bestemt kommer til at spille med helt i toppen af oprykningspillet," siger Thomas Westh Hansen.

"Vi er tilfredse og glæder os allerede til næste uges svære kamp mod Skovshoved, der bliver en meget vigtig kamp, hvis vi skal bevare håbet om at komme i top 6. Skovshoved spillede i går 1-1 mod Middelfart, og de spillede rigtig godt,” siger Thomas Westh Hansen.

Kampen mod Skovshoved spilles på søndag den 24. marts på Espelunden Stadion. Skovshoved har fem point færre end Avarta. Kampstart er kl. 13.

Den 10-03-2019 kl. 21:26

Uafgjort i intens forårspremiere

Avarta spillede søndag 2-2 med Brønshøj på Espelunden Stadion i forårspremieren i 2. division.

Avarta-Brønshøj 2-2 (0-2)
0-1 Jamil Fearrington (’18) Str
0-2 Jamil Fearrington (’44)
1-2 Oliver Carrara (’55)
2-2 Jonas Hemmingshøj (’90)
Rødt kort: Oliver Korch
Tilskuere: 490

Avartas holdopstilling (4-4-2):
Morten Bank – Simon Ustrup, Victor Guldbrandsen, Jacob Albrechtsen, Mathias Cordua (’66 Mehmet Coskun) – Emil Wass (’89 Mads Walther), Emil Thomsen, Saban Özdogan (’22 Jonas Visøfeldt), Jonas Hemmingshøj – Oliver Carrara, Thiago Pinto Borges

Det så længe ud til, at gæsterne fra Brønshøj ville snuppe alle tre point med hjem. Men i allersidste minut af den ordinære spilletid dukkede Jonas Hemmingshøj op og udlignede til 2-2 for hjemmeholdet. Stor begejstring og jubel blandt de grønblusede. Og Avarta sikrede det ene point i den første kamp i forårssæsonen.

Kampens første mål blev signeret af gæsternes anfører, Jamil Fearrington. Han sendte bolden sikkert ind i netmaskerne på straffespark, og så var Brønshøj foran efter 18 minutter.

Efter 38 minutter blev Brønshøj reduceret til 10 spillere. Thiago Pinto Borges fik en friløber, men Brønshøjs målmand, Oliver Korch, ramte Avarta-angriberen i stedet for bolden uden for straffesparksfeltet. Direkte rødt kort til keeperen, der blev erstattet af reservemålmanden Kasper Vilfort.

Selv om Brønshøj var blevet en mand mindre, øgede holdet til 0-2 kun ét minut før pausen. Jamil Fearrington scorede sit andet mål i kampen, da han på flot vis headede bolden ind bag Morten Bank i Avarta-målet. Højt humør hos den pæne flok Brønshøj-tilhængere.

Comeback af Avarta
Ti minutter inde i anden halvleg reducerede Oliver Carrara til 1-2 på et fladt skud i modsatte hjørne. Avarta var tilbage i kampen på denne råkolde forårseftermiddag, hvor vinden stod i banens længderetning.

Avarta holdt fast og jagtede den pointgivende udligning. Og missionen lykkedes for hjemmeholdet, da Jonas Hemmingshøj satte udligningen i de døende minutter. 2-2 – og pointdeling i forårssæsonens første kamp for begge holds vedkommende. En intens og seværdig kamp for det pæne antal tilskuere på Espelunden Stadion.

Efter søndagens kamp fastholder Avarta 10. pladsen i tabellen, mens Brønshøj bliver på andenpladsen. Avartas næste kamp er på søndag den 17. marts kl. 15 ude mod AB, der pt. indtager tredjepladsen i Gruppe 2 i 2. division. 

Den 08-03-2019 kl. 10:35

Avarta-træner: ’Vi vil jagte oprykningsspillet’

Søndag går Avarta på banen til forårets første turneringskamp, når Brønshøj kommer på besøg i Espelunden. Holdets ambition er, at det vil jagte oprykningsspillet til sidste sekund.

Efter en masse træningskampe er det for Avarta endelig tid til det, det hele handler om: forårssæsonen i 2. division.

Avarta har spillet masser af træningskampe op til turneringsstarten, men desværre har opstarten også været præget af mange skader blandt nøglespillere. Cheftræner Thomas Westh Hansen har derfor haft udfordringer nok siden nytår, men situationen er lysnet, og samtlige spillere er klar til første turneringskamp.

Avarta-træneren har set alle sine spillere i aktion og har derfor et godt overblik over truppen.

”Jeg kender efterhånden alle spillerne godt, og jeg ved, hvad de kan. Men det er alligevel altid noget andet, når turneringskampene går i gang, og der spilles på græs. Men jeg har en fornuftig fornemmelse af, hvad vi står med,” siger Thomas Westh Hansen.

”I de seneste uger har vi haft fokus på vores organisation. Vi har fokuseret på omstillinger, og hvordan vi vil bygge spillet op nede fra. Vi har trænet på, hvordan vi vil stille i første turneringskamp. Lige nu er der måske én position, vi debatterer en lille smule.”

Tror på holdets kvalitet
De første seks kampe i Gruppe 2 i forårets 2. division bliver definerende for, om Avarta skal spille oprykningsspil eller kvalifikationsspil i den resterende del af sæsonen frem mod sommeren. Avarta overvintrede på 10. pladsen med fire point op til Frem på sjettepladsen, der giver adgang til oprykningsspillet.

”Vi vil jagte den mulighed, der er for at komme med i oprykningsspillet. Vi kan formentlig hurtigt komme tæt på, men vi kan også hurtigt komme langt væk. Det er ikke særligt mange dartpile, som skal ramme ved siden af pladen, før det er slut. Kan vi få et par træffere, vil vi kunne spille os ind omkring oprykningsspillet,” siger Thomas Westh Hansen.

”Hvis det ikke lykkes, skal vi stå bedst muligt rustet til kvalifikationsspillet. Ambitionen er at vi vil jagte oprykningsspillet, men jeg tænker mest i, at vi skal levere i hver kamp. Vi skal levere en god godkendt præstation, og vi skal levere på maksimum hver gang. Det skal give os point nok til at komme i oprykningsspillet. Det håber – og tror – jeg på, at kvaliteten er stærk nok til, at vi kan.”

Vil have intense kampe
Thomas Westh Hansen forudser nogle svære kampe, men han mener, at samtlige seks modstandere – Brønshøj, AB, Skovshoved, Frem, Hillerød og B93 – er til at slå. Opskriften til sejre ligger klar hos cheftræneren.

”Vi vil gerne være fremadrettet i presset og i selve spillet. Vi vil gerne af sted i omstillinger. Vi skal være opportunistiske. Vi skal komme til afslutninger og kunne tage duellerne en-mod-en. Vi skal flytte os defensivt – men også offensivt – i forhold til hinanden. Vi vil også gerne gøre kampene intense. Der må gerne ske noget, og vi vil gerne score mange mål,” siger Thomas Westh Hansen, der arbejder ud fra en 4-4-2-opstilling.

Brønshøj-kamp bliver duelpræget
På søndag tager Avarta imod Brønshøj i forårsturneringens første kamp. Bemærk venligst, at opgøret på Espelunden Stadion allerede bygynder kl. 10.30, da tv-kanalen Dantoto Racing Live transmitterer kampen direkte som del af et nyt projekt om at vise live-kampe fra 2. division.

”Det bliver en kamp, der kan være lidt duelpræget. En kamp, hvor begge hold rigtig gerne vil vinde. Det bliver en kamp, hvor formelle ting som standardsituationer og at undgå håbløse boldtab skøre støder bliver afgørende. Det bliver sikkert heller ikke poleret spil. Og der skal vi stå imod. Det bliver nødvendigvis heller ikke det spiludtryk, vi kunne ønske os resten af sæsonen. Der er mange ting, der spiller ind,” forklarer Thomas Westh Hansen, der imidlertid roser græstæppet på stadion.

”Banen ser forbavsende god ud, men jeg kan ikke vide, hvordan den ser ud efter en halv times spil. Men jeg er positivt overraskset. Jeg synes, den er flot. Man kan godt se, at den har fået en kærlig hånd.”

Avarta kommer på en svær opgave mod tabellens nummer to. Brønshøj har 11 point flere end ”De Grønne”. Sidst, de to hold mødtes, var i august sidste år, hvor Brønshøj hjemme vandt 4-3.

Information vedr. søndagens kamp

Kampen hjemme mod Brønshøj er flyttet til 10.30. Dette skyldes, at kanalen Dantoto Racing Live sender kampen på deres TV-kanal.

Dantoto Racing Live sender hestevæddeløb, men er i gang med at udvikle sig til en blive en dansk sportskanal.

Kampen mellem Avarta og Brønshøj er første forsøg, de gør med at vise andre sportsgrene på kanalen. Der er tale om en testkamp for Dantoto, men planen er, at de skal lave en kamp mere fra 2. division senere på måneden. Hvis alt går vel, er det planen, at vise én kamp hver runde i hele næste sæson.

Kanalen Dantoto Racing Live kan vælges som en del af Yousees ”Bland-selv-pakke”.

Den kan også ses gratis på Danske Spils hjemmeside. Det kræver blot, at man har oprettet sig som bruges på Danske Spil, men man behøver ikke spille for at kunne se kampen.

Kampen på søndag den 10. marts kl. 10.30 kommenteres af Peter Jørgensen med ekspertkommentator Kenneth Santa. Vært bliver Mads Knudsen.

Den 03-03-2019 kl. 10:39

Sejr i sidste test

Avarta vandt den sidste træningskamp op til forårspremieren i 2. division.

Cheftræner Thomas Westh Hansens tropper scorede kampens enlige mål i kampen ude mod det svenske hold Landskrona Bois. Målet blev signeret Thiago Pinto Borges i første halvleg.

Testkampen var dermed den sidste, inden turneringen begynder næste weekend. Søndag den 10. marts tager Avarta imod Brønshøj hjemme i Espelunden. Opgøret begynder allerede kl. 10.30 på grund af tv-transmission.

Vi bringer en optakt til forårssæsonen i løbet af den kommende uge.

Forrige Næste

 

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 623979
Dagligt: 295

1 online