Avarta og SELECT fortsætter samarbejdet

Boldklubben Avarta og selskabet bag 1. senior, Green Entertainment A/S, har forlænget samarbejdet med SELECT med fem år, således at aftalen nu løber til udgangen af 2025. Med den nye aftale kommer samarbejdet mellem Avarta og SELECT til at runde mindst 20 år.

Bent Thomsen, PR-chef hos Green Entertainment: 
"Vi har haft et samarbejde med SELECT siden 2005 og det er et samarbejde, vi er rigtig glade for. Det er heldigvis gensidigt og det har derfor været helt naturligt for os at fortsætte samarbejdet.”

 

INTERSPORT bliver ny forhandler

INTERSPORT er valgt som ny sportsforhandler og tager dermed over for Sportscentret, der har været sportsforhandler i den seneste aftale-periode. Avarta vil – også her – gerne takke Sportscentret for samarbejdet.

Aftalen mellem Avarta og INTERSPORT vil have udgangspunkt i INTERSPORT’s 750 m2-store butik i Rødovre Centrum.

Samarbejdet med INTERSPORT indebærer en række fordele for Avarta’s medlemmer, herunder rabataftaler og tilbud på tøjpakker. Derudover vil INTERSPORT i Rødovre Centrum få et særligt Avarta-afsnit.

 

Poul Valdbjørn, chef for Teamsport hos INTERSPORT, fortæller om samarbejdet:
“Vi er utrolig glade for og stolte over at Avarta har valgt INTERSPORT som fremtidig samarbejdspartner.

Vi glæder os vildt meget til at byde Avarta’s medlemmer indenfor i vores store og flotte butik i Rødovre Centrum, så snart det igen bliver muligt at handle trygt og sikkert. Jeg kan garantere, at vores lokale butikschef Mette Bilde med det store Avarta-hjerte og resten af personalet står klar med kvalificeret rådgivning og god service til ALLE Avarta’s medlemmer.

Vi er sikre på, at Avarta, SELECT og INTERSPORT er det helt rigtige match og ser frem til et godt og langt samarbejde.”

Den 22-11-2020 kl. 20:15

”Holdet har bevaret fin moral”

Avarta har spillet sin sidste kamp i dette efterår, og vi ser tilbage på de 13 kampe i selskab med cheftræner Thomas Westh Hansen.

Den sidste kamp i år blev afviklet søndag eftermiddag på Tømrermester Jim Jensens Park, og Avarta snuppede alle tre point mod Skovshoved via en flot 3-1-sejr.

Vi har talt med cheftræner Thomas Westh Hansen om sejren, ligesom han ser tilbage på efterårets kampe i 2. division.

”Det var rart at slutte fornuftigt af, og at vi stadig har føling med de hold, der ligger over os. så det ikke virker helt uoverskueligt. Vi spiller fint og gør det godt. Vi lykkedes med vores pres og kommer ud i de områder, vi gerne vil true. Vi er fornuftige til at fastholde bolden centralt i banen og spiller opportunistisk,” siger han.

”Vi får kørt kampen op i intensitet, som vi gerne vil have det. I de sidste kampe har vi godt kunnet få puttet bolden i kassen modsat tidligere i sæsonen. Det er jeg rigtig glad for. Der var stor lettelse i dag. En kamp på hjemmebane, der skulle vindes, så vi kom á point med Brønshøj. Vi slutter af med fem kampe uden nederlag og får ni point. Vi stod med ét point efter otte kampe, og nu har vi 10 point.”

Høj moral gennem hele efteråret
Avarta har spillet en lang række tætte kampe med nederlag på kun et enkelt mål.

”Vi er ikke faldet sammen i en eneste kamp i efteråret. Der er rigtig mange bundbold, som ville have stemplet ud og fået en sæk. Vi har tabt 3-0 på udebane til Næstved, og det er største nederlag. Vi har en målscore på 11-19. Så det har ikke været store nederlag. Jeg er ærgerlig over, at vi har tabt fire kampe 1-0,” siger Thomas Westh Hansen.

”Jeg synes konstant, at holdet har bevaret en rigtig fin moral. Selv om vi har manglet mål, så er det ikke, fordi vi har ikke kunnet skabe chancer. Vi har bare ikke været dygtige nok til at sætte dem ind. Jeg er glad for udtrykket på holdet. Spillerne har købt ind på de idéer, der har været, selv om der har været stormvejr. Der har ikke været noget ballede eller uro. Det hæfter jeg mig meget ved. Spillerne har trænet fornuftigt hele tiden, og jeg har fortalt dem, at det også er det, der kan få bragt os på højkant igen.”

Ros til flere spillere
Avarta er kendetegnet ved at have mange unge spillere, der er blevet ført an af anfører Emil Thomsen i løbet af efterårets kampe.

”Emil Thomsen har ført rigtig godt an og har været dygtig centralt i banen. Han har forsøgt at efterleve alle ting omkring pres og at gå forrest og være leder. Der er nogle spillere der, som har vokset i løbet af sæsonen,” forklarer Thomas Westh Hansen og uddyber.

”Jeg kigger meget på, om spillerne har en opadgående kurve. Spillere som Emil Bodholdt-Larsen, Andreas Horsebøg og Emil Wass har lagt på og blevet stærkere. De er måske gået fra at være nogle unge spillere i 2. Division, til at de kan sige, de er blevet etablerede divisionsspillere. Der er en fornuftig fremtid at bygge på.”

Avarta overvintrer på 12. pladsen, og holdet skal først i aktion igen til marts 2021.

Den 22-11-2020 kl. 18:38

Avarta sluttede efteråret på flotteste vis

Avarta-Skovshoved 3-1 (2-0)
1-0 Emil Bodholdt-Larsen (’39)
2-0 Emil Wass (’41)
2-1 Nicklas Marloth Jessen (’72)
3-1 Mads Walter (’81)
Rødt kort: Gustav Therkildsen, Skovshoved (’64)
Tilskuere: 250

Søndag eftermiddag i Espelunden blev en smuk en af slagsen for Avarta. ”De Grønne” vandt 3-1 over Skovshoved på Tømrermester Jim Jensens Park og fik dermed tre point i efterårssæsonens sidste kamp.

Avarta førte 2-0 ved pausen efter scoringer af Emil Bodholdt-Larsen og Emil Wass i slutningen af halvlegen. I anden halvleg fik Skovshoved udvist Gustav Therkildsen efter små 20 minutter, hvorefter gæsterne reducerede ved Nicklas Marloth Jessen.

Afgørelsen faldt 10 minutter før tid, da Mads Walter cementerede sejren til Avarta. En utrolig vigtig skalp efter et efterår med en række ærgerlige nederlag.

Med sejren har Avarta 10 point og rykker forbi netop Skovshoved. Holdet er på 12. pladsen i den 14 hold store Gruppe 2 i 2. division. Avarta har spillet 13 kampe med et udbytte på to sejre, fire uafgjorte og syv nederlag. Målscoren er 11-19.

Nu venter en lang vinterpause, inden Avarta igen skal i aktion den 13. marts 2021 i en udekamp mod topholdet Nykøbing FC.

Den 15-11-2020 kl. 09:41

Ét point i Roskilde

Roskilde KFUM-Avarta 3-3 (2-2)
1-0 Mads Høyer Julø (’24)
1-1 Mikkel Eslund (’26)
2-1 Jakob Sparholt (’37)
2-2 Morten Nielsen (’44)
2-3 Mads Walter (’51)
3-3 Morten Jørgensen (’67)
Rødt kort: Lasse Kjeldsen, ’42 (Roskilde KFUM) og Marco Balck, ’90 (Avarta)
Tilskuere: 220

For anden kamp i træk spillede Avarta uafgjort, og denne gang skete det hos Roskilde KFUM lørdag eftermiddag.

Både hjemmeholdet og Avarta var foran i løbet af kampen, hvor det hele endte med 3-3. Avartas målscorere var Mikkel Eslund, Morten Nielsen og Mads Walter.

Roskilde KFUM fik en spiller udvist i første halvleg, mens Marco Balck fra Avarta blev sendt ud i dommerens overtid.

Det var første gang i denne sæson i 2. division, at Avarta scorede tre mål i en kamp, og holdet har dermed scoret i alt otte mål og fået syv point i 12 kampe. ”De Grønne” indtager fortsat en position som næstsidst i Gruppe 2 i den 14 hold store pulje, hvor AB Tårnby er sidst.

Avarta spiller sin næste kamp på søndag den 22. november hjemme mod Skovshoved, der har ét point mere end Avarta. Så der er lagt op til en bundgyser, når matchen fløjtes op kl. 13.00 på Tømrermester Jim Jensens Park. Det er samtidig den sidste kamp i efterårssæsonen.

Den 08-11-2020 kl. 17:01

Uafgjort mod Brønshøj

Avarta-Brønshøj 1-1 (0-1)
0-1 Emil Vatani (’31)
1-1 Jeffrey Ofori, selvmål (’54)
Tilskuere: 200

Avarta mødte endnu et bundhold, da Brønshøj søndag eftermiddag lagde vejen forbi Tømrermester Jim Jensens Park.

Kampen endte uafgjort, efter Brønshøj bragte sig foran i første halvleg. Et selvmål fra gæsterne små 10 minutter inde i anden halvleg gjorde, at begge hold fik ét point til regnskabet i bunden af Gruppe 2 i 2. division.

Med det afgjorte resultat har Avarta seks point efter 11 kampe, mens Brønshøj har samme pointtal.

Avarta spiller sin næste kamp på lørdag den 14. november ude mod Roskilde KFUM med kampstart kl. 13.30.

Den 04-11-2020 kl. 21:01

Reaktioner fra Avartas anfører og målscorer

Efter onsdagens pokalkamp i Parken, hvor FC København vandt 2-1 over Avarta, talte vi med henholdsvis Avartas anfører, Emil Thomsen, og aftenens Avarta-målscorer, Mads Walter.

Emil Thomsen havde følgende at fortælle i omklædningsrummet kort efter kampens afslutning:
”Det var en vild oplevelse. Det er ikke hver dag, man får lov at spille i Parken. Det var rigtig fedt at prøve. Jeg synes, vi gør en rigtig god figur og taber hæderligt 1-2. Vi er selvfølgelig presset tilbage størstedelen af kampen, men vi har alligevel muligheden for at score til sidst og udligne. En ganske udmærket kamp. Den kan vi godt være stolte af.”

”Det er stærkt, at vi formår at holde os inde i kampen. Det ville have været helt vildt at score til 2-2, og den glipper så også.”

”Det var sindssygt fedt og sjovt at komme foran efter fem minutter. Så tror man virkelig på det. Jeg kan vist ikke sige, vi havde forventet det. Men et godt mål og ros til Mads Walter for den.”

”Det var fuldstændig hårdt at være under pres. Efter 45 minutter har jeg det, som om jeg har spillet 90 minutter. jeg er fuldstændig færdig, for vi løber og løber – og har ikke bolden særlig meget. Det er klart, at det er anderledes, end vi er vant til. Et andet tempo, og det gør bare, at vi får løbet nogle flere meter.”

”Det var en stor oplevelse. Det er ikke særlig tit, man er glad for at tabe. Men når vi møder FCK, kan vi nok ikke forvente så meget andet. Vi kan være stolte af kun at tabe med et enkelt mål.”

Mads Walter havde følgende kommentarer efter matchens afgørelse:
”Det er en utrolig start. Jeg får et rigtig godt smæld på bolden, og den er der. Det var jeg rigtig glad for og noget specielt, som jeg vil tage med mig. En stor oplevelse. Også for holdet samlet set.”

”Vi spiller rigtig defensivt og venter på, at de laver nogle fejl, så vi kan køre omstillinger. Det synes jeg egentlig, vi lykkes okay med. Vi står godt defensivt. Jeg er glad og tilfreds med drengene. Vi var rigtig trætte til sidst. Det var en stor præstation. Rigtig fedt. Glad for, at der var nogle ude at bakke os op, selv om alle vores fans ikke kunne være der.”

Den 04-11-2020 kl. 20:37

Avarta tabte knebent til FC København

Avarta-FC København 1-2 (1-1)
1-0 Mads Walter (’5)
1-1 Viktor Fischer (’41)
1-2 Viktor Fischer (’61)
Tilskuere: 300

En historisk aften for Avarta, der onsdag eftermiddag trådte ind på grønsværen i Parken for at møde FC København i Sydbank Pokalens 3. runde.

Avarta nævnt først, da kampen oprindeligt skulle være afviklet på Tømrermester Jim Jensens Park, men på grund af manglende lysanlæg blev kampen flyttet til Parken. Og ja, Avarta fik på den vis altså hjemmebane på Danmarks nationalstadion. I den anledning fik Avarta-speaker Niels Viuf lov at sprede sin røst ud gennem højttalerne som aftenens stadionspeaker.

Der var kun spillet fem minutter, da Avarta chokstartede ved at bringe sig foran 1-0 for rullende kameraer på TV3+. Mads Walter hamrede bolden mod kassen, og den sejlede ind i mål. Stor jubel blandt de små 100 Avarta-sponsorer, der var inviteret i Parken for at følge kampen.

FC København lagde herefter et tungt pres. Superliga-holdet skulle dog bruge 36 minutter, før Viktor Fischer fik udlignet til 1-1. Holdene gik til pause med denne stilling efter en hæderlig indsats af cheftræner Thomas Westh Hansens tropper.

Viktor Fischer scorede kampen sidste mål, da han godt et kvarter inde i anden halvleg bragte ”gæsterne” på 1-2. I slutningen af kampen fik Avarta spillet sig frem til gode muligheder – ikke mindst i absolut sidste minut – men udligningen udeblev.

FC København vandt dermed en smal sejr og er videre i Sydbank Pokalen, men Avarta-spillerne kan være ovenud tilfredse med indsatsen en kold novemberaften i Parken.

Cheftræner roser spillernes indsats
Der var ros fra Thomas Westh Hansen til spillerne i omklædningsrummet efter kampen, der altså blev afviklet foran 300 tilskuere på grund af corona-forholdsreglerne. Vi talte med cheftræneren kort efter slutfløjt.

”Det var en spændende og hård oplevelse. Jeg er meget tilfreds med spillernes præstation og indsats. De arbejder stenhårdt. Vi har ikke bolden meget, men det havde vi heller ikke forventet. Jeg synes, det er flot, at vi tør satse til sidst, hvor vi går all in. Vi får faktisk nogle muligheder og får sat et moderat pres ind på dem. Så det er en fornuftig følelse,” siger Thomas Westh Hansen, der dog ærgrer sig over den brændte chance i sidste minut.

”Jeg når at tænke nej-nej, det er simpelthen løgn, da vi brænder der. Men jeg er bestemt tilfreds med præstationen. Nu skal vi ud og præstere og arbejde stenhårdt på søndag i 2. division.”

Avarta spiller sin næste kamp i 2. division på søndag den 8. november kl. 13.00, hvor Brønshøj lægger vejen forbi Tømrermester Jim Jensens Park til bundopgør i Gruppe 2.

Den 03-11-2020 kl. 14:17

Avarta-anfører før FCK-kamp: ’Det bliver sindssygt fedt’

Avarta-spillerne glæder sig enormt meget til pokalkampen mod FCK i Parken onsdag eftermiddag.

Onsdag den 4. november 2020 bliver en dag, der vil gå over i historien for Avarta, når holdet træder ind på grønsværen i Parken for at møde FC København i Sydbank Pokalens 3. runde.

Kampen er i dén grad imødeset af alt og alle omkring Avartas hold, og ”De Grønne” kommer naturligvis på en yderst vanskelig opgave mod Superliga-klubben, der har vundet talrige danske mesterskaber.

Pokalkampen vil desværre kun blive overæret af under 400 tilskuere i Parken som følge af corona-forholdsreglerne. Opgøret bliver dog transmitteret live på TV3+, og der er kampstart kl. 16.45.

Anføreren sætter ord på FCK-kampen
Som optakt til pokalbraget bringer vi her et interview med Avarta-anfører Emil Thomsen. Han ser særdeles meget frem til kampen på Danmarks nationalstadion og håber, at holdet kan levere en god præstation og samtidig få en stor oplevelse.

- Hvad bliver det for en oplevelse at møde FC København i Parken?
”Det bliver en sindssyg fed oplevelse. Det er en kamp, som vi glæder os helt vildt meget til. Det er ikke hver dag, man får lov til at spille i Parken, så det er klart, at det er noget, vi ser ekstra meget frem til. Det er en kamp, hvor alle spillere har muligheden for at vise sig frem, og det er i sådan en kamp, at man lige finder de der ekstra 2-3 procent frem, og en kamp hvor man har muligheden for at måle sig med nogen af de bedste spillere i Danmark.”

- Hvad forventer I af kampen?
”Det er en kamp, hvor vi godt er klar over, at vi ikke er favoritter, men vi spiller jo for at vinde, og selvom vi møder et af de bedste hold i Danmark, så håber vi selvfølgelig, at vi kan lave overraskelsen. Men vi er godt klar over, at opgaven ser meget svær ud, og vi forventer at møde et FCK-hold, som meget gerne vil videre i turneringen, så alle skal ramme topniveau, hvis vi skal have en lille chance i kampen.”

- Hvordan skal I gribe kampen an?
”Vi skal gribe den an som de fleste andre kampe. Vi skal have respekt for FCK, men vi skal samtidig turde spille vores eget spil, og så skal vi nok indstille os på, at det er en kamp, hvor vi kommer til at have bolden mindre, end vi plejer. Vi skal være yderst disciplinerede i alle facetter af spillet, og så handler det om at slå til på de få muligheder, som vi får, og forsøge at holde FCK på så få chancer som muligt.”

- Hvordan er stemningen i truppen forud for kampen?
”Stemningen er rigtig god i truppen. Alle glæder sig til kampen, og selvom vi ikke har haft det efterår i 2. division, som vi håbede på inden sæsonstart, så er det lykkes at bevare en fin stemning. Vi har overordnet set præsteret fint og burde ifølge mig have haft flere point, end det er tilfældet, hvilket jeg tror har været med til at bevare en god stemning. Det er en kamp, som får lidt mere opmærksomhed end en almindelig 2. divisionskamp, og setuppet i Parken er noget anderledes, end vi er vant til, hvilket er noget, som alle i og omkring truppen glæder sig til.”

- Er det din første optræden i Parken?
”Ja, det er første gang, jeg skal spille i Parken, så det er da også noget, som jeg personligt ser rigtig meget frem til. Jeg glæder mig til at skulle repræsentere Avarta i Parken og forhåbentlig gøre en god figur. Og så bliver det da sjovt at måle sig med nogen af de bedste spillere i Superligaen. Jeg håber da på, at vi kan drille dem lidt.”

Den 01-11-2020 kl. 16:49

Bundgyser endte uafgjort

AB Tårnby-Avarta 0-0 (0-0)
Tilskuere: 183

Lørdagens bundopgør mellem AB Tårnby og Avarta endte målløst, og begge hold kunne dermed sætte ét point ind på kontoen i bundstriden i Gruppe 2 i 2. division.

Med det uafgjorte resultat har Avarta fem point på den næstsidste plads i gruppen, mens AB Tårnby i alt har skrabet to point sammen efter 10 kampe.

Avarta skal i aktion igen allerede på onsdag den 4. november, hvor ”De Grønne” træder ind på den prominente scene i Parken. Her skal holdet op imod FC København i 3. runde i Sydbank Pokalen. Kampen begynder kl. 16.45.

Den 25-10-2020 kl. 17:36

Avarta sikrede første sæsonsejr

Avarta-Slagelse 2-1 (2-1)
1-0 Mads Walter (’5)
1-1 Frederik Emil Christensen (’25)
2-1 Emil Thomsen (’26)
Tilskuere: 200

Der var kun spillet fem minutter, da Avarta lagde grundlaget for den første sejr i denne sæson i 2. division.

Det var Mads Walter, der strøg frem på venstreflanken, og han kunne på fornem vis udplacere keeperen i Slagelses mål.

Gæsterne udlignede efter 25 minutter, men anfører Emil Thomsen scorede blot ét minut senere, da han sendte ”De Grønne” foran 2-1 på Tømrermester Jim Jensens Park.

Der faldt ikke flere scoringer denne – vejrmæssigt set – grå søndag i Espelunden, og dermed kunne Avarta fejre alle tre point for første gang i indeværende sæson. Efter fire nederlag på stribe og blot to mål i alt i otte kampe vendte billedet, og cheftræner Thomas Westh Hansen og co. kunne række armene i vejret efterfølgende.

Kæmpe forløsning
Kort efter kampen lød der også et sandt sejrsbrøl fra Avartas omklædningsrum, hvor spillere, trænere og ledere fejrede den vigtige sejr.

”Der var stor forløsning hos spillerne, og jeg er selvfølgelig også rigtig glad. Jeg synes faktisk, vi har spillet bedre i nogle af de andre kampe end den i dag. Men i dag arbejder vi stenhårdt, og vi har marginalerne med os til sidst. Desværre får vi ikke lukket kampen. Det er en forløsning, og nu skal vi fortsætte,” siger Thomas Westh Hansen, der holdt vejret til sidst.

”Det var næsten for spændende i slutminutterne. Det var først de to-tre sidste minutter, at Slagelse virkelig får lagt trykket, og de rammer også overliggeren. De får nogle indkast, som altid kan skabe noget ravage og løse bolde. Og det er svært at kontrollere. Men heldigvis får vi afvist det. Jeg er bare glad for drengene, og jeg synes, det er super flot, at vi igen viser flot moral og kan komme igen.”

Stort fokus på divisionen
Avartas seneste scoring i 2. division faldt den 20. september hjemme mod FC Roskilde, og siden har holdets offensiv altså været målløse i fire kampe.

”På et tidspunkt, når man bliver ved med at skabe chancer, men stadig ikke kan sætte dem ind, så tænker man, ’hvad er det dog, der sker’. Vi skal stadigvæk tage én kamp ad gangen. Hvis nogle tror, vi kommer til at spare spillere, fordi vi skal spille mod FCK, så kan jeg love dig for, at det ikke kommer til at ske,” påpeger Thomas Westh Hansen, der understreger vigtigheden af sejren over Slagelse.

”Vi har alle sammen lidt. Spillerne, trænerstaben, lederne og sikkert også alle dem på tilskuerrækkerne. Det er rigtig længe siden, vi har trukket tre point i en turneringskamp.”

Avarta spiller næste kamp på lørdag den 31. oktober, hvor holdet ude møder AB Tårnby, der har ét point på sidstepladsen i Gruppe 2. Med sejren over Slagelse har Avarta fire point på den næstsidste plads, så der er lagt op til en ægte bundgyser.

Forrige Næste

 

Stadion sponsorer

Live fodbold resultater

Live fodbold resultater indenfor Superligaen, 1. division, 2. division, 3F Ligaen, Serie A, Premier League, La Liga, Bundesligaen mm.

https://www.flashscore.dk

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 782427
Dagligt: 284

1 online