Den 16-11-2021 kl. 08:56

Mindeord – Kjeld Petersen 78 år gammel

Det er med stor sorg, at nyheden om Kjeld Petersens død indtraf mandag den 16. november, hvor Kjeld sov stille ind efter længere tids sygdom. Kjeld har altid skabt et fantastisk miljø generelt i Espelunden og ikke mindst i omklædningsrummet, hvor han har haft en kæmpe betydning for spillere, trænere og ledere. Tonen kunne til tider være hård, men samtidig kærlig med det enormt store hjerte som Kjeld havde for klubben. Kjeld Petersen var en del af Avarta i mere end 38 år, hvor han både har repræsenteret klubben, som spiller, træner og leder. De senest 10 år som holdleder for førsteholdet, men Kjeld var meget mere end holdleder for holdet. Han hjalp altid til, hvor der var brug for det, for eksempel i forbindelse med sponsorer. Kjeld Petersen var en person, som gjorde et kæmpe indtryk på så mange mennesker og selv i de sværeste stunder, der kunne han få et smil frem hos alle.

Kjeld var aldrig bleg for at dele ud af sine tidligere tricks fra sin aktive karriere og han var ligeledes altid klar med en frisk bemærkning overfor trænere, spillere og ledere, hvor han altid skabte godt humør blandt spillertruppen.

Kjeld Petersen blev 78 år gammel og han vil blive savnet utrolig meget. Alle vores varmeste tanker går til Kjelds kone Winnie og resten af familien i denne svære tid.

Æret være Kjeld Petersens minde.

Lørdag den 26. Mar
Kl. 13:00
Tømrermester Jim Jensens Park

Se interviews på Avartas YouTube kanal


Seneste nyheder

NY SÆSON i DANMARKSSERIEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Se alle kampe fra sidste sæson i 2. Division ekstrabladet.dk/2division

Velfortjent hyldest til en vaskeægte Avarta-mand

I 1960 blev en 5-årig dreng medlem af Boldklubben Avarta. Han boede meget, meget tæt på klubben og er vokset op med ”De Grønne”. Siden drev han det til flere store opgaver i Avarta og den dag i dag kan man ikke nævne Avarta uden at nævne Per Thomsen. I går på Tømrermester Jim Jensens Park inden kampstart blev Per Thomsen meget, meget fortjent hyldet som nyt æresmedlem i den klub som Avartas nye æresmedlem har så kært, hvilket selvfølgelig vækker følelserne frem.

”Jeg er virkelig stolt over det og selvfølgelig også berørt over det. Det kom meget uventet i dag, og jeg er super taknemmelig for det,” fortæller en yderst stolt og rørt Per Thomsen og fortsætter omkring sin mange år i klubben:

”Jeg er opvokset med klubben, da jeg jo kun boet 25 meter herfra som barn, hvor jeg blev meldt ind i klubben allerede som 5-årig. Mange af dem som har forladt jorden har været reservefar for mig, og det har jeg taget med videre og været en rollemodel for de unge,” lyder det fra Per Thomsen.

Der skal atter lyde et kæmpe tillykke til Per Thomsen med sin yderst velfortjente titel som æresmedlem i Boldklubben Avarta.

 

Stadion sponsorer

Se turneringstabellen og kampresultater

Klik her: Danmarksserien, pulje 1 på DBU hjemmeside

Besøgstæller

Besøg siden den: 09-07-2013
Total: 869164
Dagligt: 283

1 online